Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún21

Totó – 25/1. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

a CSZKA az esélyese a moszkvai derbinek

a CSZKA az esélyese a moszkvai derbinek

Már nem sokat kell kibírni északon, hamarosan indulnak az európai megmérettetések, bár tulajdonképpen panaszra nem is lehet annyira sok okunk, hisz sikerült már kaszálni a skandináv totón is. A legújabb oszlopon egyértelműen a Norvég Kupa összecsapásai okozzák a legtöbb fejfájást, a bajnoki meccsekkel ki lehetünk békülve.

A finneknél például mázlink van, megkaptunk a Helsinki JK aktuális bajnoki párharcát, amivel rögtön ki is pipálhatjuk az egyik fixünket. A fővárosi együttes hetek óta akkurátus munkával apró elemeire szedi áldozatait – öt meccset nyert egymás után, úgy, hogy 20 gólt lőtt! Az előző két fordulóban a RoPS-nak és a Hakának is ötöt osztott ki. Mind az öt mérkőzését megnyerte a Sonera stadionban.
A MyPa a tizedik helyen áll, az elmúlt két fordulóban hat pontot szerzett, azonban a Mariehamn falusi pályáján még a HJK is elvérzett. A VPS négy forduló óta nem tud három pontot szerezni, viszont a saját létesítményéből eddig csak az éllovas Helsinki vitte el mind a három egységet. A Haka meg négy elég nagy idegenbeli verés után próbálkozhat.

Az oroszoknál is javában dúlnak a csaták, eddig jórészt a moszkvaiak sikereivel. A CSZKA az élen figyel, a Dinamo a negyedik, a Lokomotív a hatodik. Utóbbinak most fel kell kötnie a vastag orosz alsót, mert a CSZKA-hoz látogat. Ignasevicséknek mindössze egy veresége van, de az is hét fordulóban ezelőtt volt. Hazai környezetben legutóbb 3-0-ra verték az Anzsit, igaz a Lokomotív masszívabb együttes. Az utóbbi három fordulóban kilenc gólt lőtt a CSZKA. A Zenit a Kubant fogadja, Husztiék minden bizonnyal győzni is fognak. A péterváriak remek formának örvendenek, négy forduló alatt tíz pontot szereztek, az utolsó két fordulóban gólt sem kaptak. A Petrovszkijban nagyon belelendültek, a Szpartakot 3-0-ra, a Rosztovot 4-0-ra verték az utolsó két meccsükön.
Az Anzsi nem elég erős idegenben, ám a Krilja mindenképp verhető ellenfél.

A svédek csak két meccset adnak, de az egyiket kiemeltem egyesélyre: az AIK Stockholmban kiválóan teljesít, hat összecsapásukból ötször begyűjtötték mind a három pontot, csak a Gefle ellen botlottak meg. A Norrköping hét forduló óta nyeretlen, vajmi kevés esélye lesz a Råsundastadionban. Göteborgban sokkal szorosabb csatára van kilátás, az IFK az előző hét fordulóban csak egyszer nem szerzett pontot, az Elfsborg meg a második helyen áll. A vendégek idegenben nem osztoztak még a pontokon, kétszer nyertek, négyszer elbuktak. Az előző három évben hatalmas verésben volt részük Göteborgban (5-2, 4-0, 5-1).

Az Arany-kupán már az elődöntőknél járunk, papírforma szerint Mexikó, USA és Honduras is bejutott a legjobbak közé. Hernándezék az egész torna favoritjai, ennek megfelelően mind a négy meccsét megnyerte, és tizenhat gólt rúgott. Chicarito egymaga hatot vállalt. Honduras a csoportkörben kikapott Jamaicától, az elődöntőben tizenegyesekkel verte Costa Ricát.

A Norvég Kupa elég nagy lutri, az viszont tény, hogy a Haugesund idén sokkal jobbnak tűnik, mint a Viking, a Rosenborg pedig a gyatra kezdés után olyannyira belelendült, hogy az előző három bajnoki meccsén 3-3 gólt lőtt. A hétvégén az akkori listavezető Tromsőt 3-1-re lenyomta.

Premjer-liga tabella

A 25/1. hét tipposzlopa:

1. Helsinki JK – Turku PS 1
2. Mariehamn – Myllykoski PA 1x
3. Vaasa PS – Haka 1x
4. Krilja Szovjetov Szamara – Anzsi Mahacskala x2
5. CSZKA Moszkva – Lokomotív Moszkva 1x
6. Zenit Szentpétervár – Kuban Krasznodar 1
7. Haugesund – Viking Stavanger 1x
8. Odd Grenland – Fredrikstad 1x
9. Start – Strömsgodset x1
10. Rosenborg – Lilleström 1x
11. AIK Stockholm – Norrköping 1
12. IFK Göteborg – Elfsborg 12
13. Honduras – Mexikó 2
+1. Santos – Penarol 1

2011/25. hét Eddig 17 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Helsinki JK - Turku PS 65% 26% 9% 1
2. Mariehamn - MyPA 40% 44% 16% x
3. VPS - Haka 36% 40% 24% x
4. Krilja Szovjetov - Anzsi Mahacskala 11% 44% 44% x,2
5. CSZKA Moszkva - Lokomotív Moszkva 63% 29% 8% 1
6. Zenit Szentpétervár - Kuban Krasznodar 75% 15% 10% 1
7. Haugesund - Viking Stavanger 41% 41% 19% 1,x
8. Odd Grenland - Fredrikstad 37% 30% 33% 1
9. Start - Strömsgodset 38% 42% 19% x
10. Rosenborg - Lilleström 52% 36% 12% 1
11. AIK Stockholm - Norrköping 65% 17% 17% 1
12. Göteborg - Elfsborg 43% 32% 25% 1
13. Honduras - Mexikó 15% 15% 70% 2
+1. Santos - Penarol 76% 18% 6% 1

Kattints a meccsekre és fogadd meg őket egyenként is!
Szólj hozzá Te is!