Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl15

Totó – 28/2. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Két fronton is helytáll az Elfsborg

Két fronton is helytáll az Elfsborg

Rajtol a Bundesliga 2, a osztrák Bundesliga és a dán Superliga is, ennek örömére a hétvégi kínálatba szorítottak is helyet néhány meccsnek mindhárom ligából. Ami azért “remek” hír nekünk, mert halvány gőzünk sincs, milyen formában, milyen erős kerettel indulnak a csapatok. De azért kicsit utánajártunk.

A norvég és a svéd bajnoki küzdelmeket már ismerjük, van némi tájékozottságunk, ennek következtében a négyből három egyesély ezen párharcok között lett szétosztva. Azt ugyanis egyértelműen tudjuk, hogy a norvégoknál a Molde a bajnoki címért fog harcolni, tizenöt kör után ugyanis az élen áll. A kékek az előző hat fordulóban ötször győztek, az Aker Stadionban pedig 5-1-1-es a mérlegük. Az előző négy hazai meccsén egyaránt győzött, kétszer is öt gólt lőve. A Haugesundnak vajmi kevés esélye van. A másik erős fix a Strömsgodset sikere, ellenfele, a kristiansandi Start ugyanis vendégként semmilyen ellenállás nem tud kifejteni, senki ellen. Zsinórban hatszor kapott ki, 1-0-6-os a vonatkozó mutatója. Mellesleg a SIF a legutóbbi négy otthoni meccséből hármat behúzott.

Az Elfsborg is megkapta az egyesélyt, mert nincs egy súlycsoportban a sereghajtó Halmstadtal, a szerencsétlen hazaiak öt gólt lőttek nyolc meccsen a saját stadionjukban, így aztán hiába elfoglalt nemzetközileg az Elfsborg, muszáj a bajnokságban is tartania a lépést a Helsingborggal. A boråsi együttes hazai viszonyok között kiváló, idegenben közepes. De ez is elég lehet az összesen egy győzelemmel rendelkező HBK ellen. A negyedik fix egy olyan javaslat, amit sokkal körülményesebb alátámasztani. A dánok ugyanis most kezdik az idényt, a tavalyiból meg botorság kiindulni. Ám hagyományosan jobb gárda a Bröndby, mint az Aalborg. Ez meglátszik a legutóbb bajnoki helyezéseken is: a Bröndby a harmadik, az AaB pedig a 10. helyen végzett, egy pont híja, volt, hogy kiessel. Kár, hogy áprilisban nyerni tudott a Brøndby Stadionban, mert ez némi feszültséget okoz most bennünk.

A Rosenborg nagy teljesítményű motorja nehezen melegedett be, azonban most már majdnem maximális teljesítményen pörög. Még mindig csak a hatodikak a bajnokságban a trondheimiek, de már hét kör óta veretlenek, az utóbbi öt bajnokiból négyet lazán megnyertek. Három forduló óta gólt sem kaptak a fehér-feketék, viszont hiába az ötös idegenbeli veretlenség, ha abból három remi volt. A Stabaek pedig a rossz formája ellenére bármire képes lehet, pláne egy, a Bajnokok Ligájától megfáradó egylet ellen.
Az Aalesundot csütörtökön Budapesten nézhettük meg személyesen, tapasztalatom szerint rendkívül átlagos brigádról van szó, a zöldek egy szinttel magasabban állnak. Stavangerben annyival lesz könnyebb dolga Rekdal csapatának, hogy nem lesz olyan irtótatos meleg. Azonban a Viking jó ideje nem kapott ki otthon, most sem fog. Fordított felállásban 2-0-ra győzött az Aalesund.

Az AIK repeszt, négy meccset nyert egymás után, Trelleborg után Halmstadból is hazaszállította a három egységet, a Gefle viszont valamivel nehezebb falat. Nyolc veretlen meccs után legutóbb kikapott, de az érzékelhető, hogy nem kutyaütő társaság – 4-2-2-es a mérlege otthon és csak hat gólt kapott. A GAIS négy győztes hazai bajnoki után szenvedett vereséget legutóbb, az Örebro meg négy forduló óta nyeretlen és még az El-ben is szerepelnie kell. Ahol nem bírt a Sarajevóval. Ez a párharc közel áll a fix 1-hez.

A 28/2. hét tipposzlopa:

1. Braunschweig – 1860 München x2
2. Hansa Rostock – Paderborn x1
3. Karlsruhe – Duisburg x2
4. Salzburg – Austria Wien 1x
5. GAIS – Örebro 1x
6. Gefle – AIK Stockholm x2
7. Halmstad – Elfsborg 2
8. Bröndby – Aalborg 1
9. Sogndal – Sarpsborg x1
10. Molde – Haugesund 1
11. Strömsgodset – Start 1
12. Viking Stavanger – Aalesund 1x
13. Stabaek – Rosenborg x2
+1. Tromsö – Valerenga 1

2011/28. hét Eddig 18 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Braunschweig - 1860 München 17% 41% 41% x,2
2. Hansa Rostock - Paderborn 73% 23% 5% 1
3. Karlsruhe - Duisburg 37% 30% 33% 1
4. Salzburg - Austria Wien 39% 43% 18% x
5. GAIS - Örebro 82% 9% 9% 1
6. Gefle - AIK Stockholm 33% 33% 33% 1,x,2
7. Halmstad - Elfsborg 18% 14% 68% 2
8. Bröndby - Aalborg 72% 24% 4% 1
9. Sogndal - Sarpsborg 30% 43% 27% x
10. Molde - Haugesund 80% 10% 10% 1
11. Strömsgodset - Start 78% 13% 9% 1
12. Viking Stavanger - Aalesund 48% 45% 7% 1
13. Stabaek - Rosenborg 14% 25% 61% 2
+1. Tromsö - Valerenga 78% 17% 6% 1

Kattints a meccsekre és fogadd meg őket egyenként is!
Szólj hozzá Te is!