Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug09

Totó – 32/1. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Montenegró már második kalapos válogatott lett

Montenegró már második kalapos válogatott lett

Bízom benne, hogy a legtöbben nyaraltok és sem időtök, sem lehetőségetek nincs feladni a hét eleji szelvényt. Ha mégis, akkor néhány órát elvesz az életünkből, amíg megszüljük a tippsort, telis-tele kényszerfixszel. És még egy apróság: felkészülési válogatott mérkőzések…

Magyarország válogatott mérkőzést játszik, nem gyakori, hogy egyértelmű esélyesként. Bár amikor nem tétmeccsen futnak ki a gyepre a meggypiros mezes srácok, akkor egészen jó eredményeket produkálnak. Most a kissé hanyatlóban lévő izlandi együttest látjuk vendégül, készülünk Svédország ellen. Luxemburg és San Marino ellen győztek Egervári tanítványai, Izland egy árnyalattal erősebb náluk, de mostanság ramatyul szerepel: az elmúlt hat meccsén ötször veszített, Cipruson szerzett egy pontot. Egy éve otthon nem tudta legyűrni Liechtensteint. Gera, Szalai és Szabics nélkül, az újonc Lázárral és az évek óta nem játszó Némethtel kellene gólt, gólokat lőnünk.

A gallok már egy ideje új csapatot építenek, nem is világverőek az utóbbi időben, pedig a keretük erős, a kapitányuk is végre egy alkalmas személy. Laurent Blanc fiatalít, ugyanakkor közben visszaszivárogtak a megbélyegzett játékosok – igaz most Evra és Ribéry is sérült. Rengeteg a tehetség, de klasszisban sincs hiány, Franciaországnak Montpellier-ben illene legyőzni Chilét. A Les Bleus Ukrajnában és Lengyelországban is győzött a legutóbbi két meccsén, hazai pályán négy mérkőzés óta nem kapott gólt!
Nemigen szoktam – gyanítom, ti se sűrűn – ikszet fixre venni. Most viszont a Németország-Brazília párharc nagyon adja ezt a kimenetelt. A selecao leszerepelt a Copa Américán, azonban hét mérkőzés óta veretlen. Februárban ugyan kikapott Franciaországban, de emberhátrányban. A németek roppant kiegyensúlyozottak, nem volt véletlen a vb-elődöntő. Azóta tizenhárom összecsapáson léptek pályára Löw tanítványai és csak egyszer szenvedtek vereséget. Úgy érzem, nem bír majd egymással a két remek válogatott.
A borzasztóan fiatal és eldortmundiasodott német válogatottba nem kapott meghívást a két madridi, Özil és Khedira, Mertesacker pedig sérült. Menezes főleg a középpályán változtatott, Ralf , Luís Gustavo, Fernandinho és Renato Augusto is bekerült a keretbe.

Hollandia londoni fellépése elmarad, így a nyakunkba hullott egy kis balkán háború – az utóbbi időben egyre határozottabban felfelé nyomuló Montenegró Albániában vendégszerepel. Az albánok az előző kilenc hazai mérkőzésükön egyszer sem lőttek egynél több gólt, azt viszont egy kivételével mindig. És csak egyszer kaptak ki. Vucsinicsék viszont tavaly május óta veretlenek! Az elmúlt nyolc meccsükön összesen egy gólt kaptak. Félelmetes. Fix 2.
A norvégok az első kalapba kerültek a vb-selejtező sorsolásánál, ez azt gondolom, sok mindent elárul. A csehek meg a negyedikbe… Oslóban sem kerekednek felül Cechék, sőt inkább a hazaiak nyernek. Az ukrán-svéd ütközet is fix x-nek látszik, de gyanús, hogy Szlovéniában és Skóciában sem lesz győztes. Bár Glasgow-ban van rá esély, hogy a dánok meglepik a skót nézőket.

A bosnyákok jobbak a görögöknél, Wales viszont süllyedőben, gondban lehet a Németországban nyerő, szerbekkel remiző auszik ellen.

A 32/1. hét tipposzlopa:

1. Magyarország – Izland 1
2. Norvégia – Csehország 1x
3. Ukrajna – Svédország x1
4. Ausztria – Szlovákia x1
5. Németország – Brazília x
6. Olaszország – Spanyolország x2
7. Írország – Horvátország 1x
8. Skócia – Dánia 2x
9. Szlovénia – Belgium x1
10. Wales – Ausztrália x1
11. Bosznia-Hercegovina – Görögország 1x
12. Anglia – Hollandia törölve – pótmeccs: Albánia – Montenegró 2
13. Franciaország – Chile 1
+1. USA – Mexikó x

2011/32. hét Eddig 26 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Magyarország - Izland 93% 7% 0% 1
2. Norvégia - Csehország 63% 31% 6% 1
3. Ukrajna - Svédország 31% 47% 22% x
4. Ausztria - Szlovákia 55% 27% 18% 1
5. Németország - Brazília 46% 40% 14% 1
6. Olaszország - Spanyolország 8% 47% 44% x
7. Írország - Horvátország 43% 40% 17% 1
8. Skócia - Dánia 22% 30% 49% 2
9. Szlovénia - Belgium 20% 49% 31% x
10. Wales - Ausztrália 10% 23% 67% 2
11. Bosznia-Hercegovina - Görögország 55% 34% 11% 1
12. Albánia - Montenegró* 12% 36% 52% 2
13. Franciaország - Chile 77% 7% 17% 1
+1. USA - Mexikó 50% 27% 23% 1

Kattints a meccsekre és fogadd meg őket egyenként is!
Szólj hozzá Te is!