Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug10

Totó – 32. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 2 hozzászólás

Bundesliga és Premier League! Pazar az eheti kínálat!Útjára indul az új idény a német és az angol bajnokságban is. Még nehéz felmérni az erőviszonyokat, hisz hatalmas volt a játékosmozgás a csapatoknál.
Néhány csapatnál azért már világosan látszik, hogy komoly előrelépés történt. A Bayern például kiemelkedhet a német mezőnyből. Le is győzi az újonc Rostockot.

A Bayer is bevásárolt, megkaparintotta például Gekaszt, aki gólkirály volt az előző idényben. A Dortmund is jól igazolt, és a felkészülési meccsek alapján nem lesznek rosszak Wörnsék. Mindkét gárda otthon tartja a három pontot. Sőt, a Nürnberg győzelme is elég valószínű, a kupagyőztes erősebb, mint a Hajnallal felálló újonc Karlsruhe.
A másik két magyart foglalkoztató gárda, a Hannover (Huszti) és a Hertha (Dárdai) kemény meccs elé néz. A Hertha örülhet az egy pontnak Frankfurtban, Husztiék azonban legyőzhetik a Hamburgot.

Az angoloknál nagyon nehéz megítélni, hogy a középcsapatoknál merre tolódtak az erővonalak, ha egyáltalán változtak. Ebből kifolyólag a Bolton-Newcastle, a Middlesbrough-Blackburn és a West Ham United-Manchester City mérkőzés abszolút háromesélyes.
A “Szarkák” remek menedzsert ültettek a padra (Allardyce), aki kiváló játékosokat hozott a csapathoz (Alan Smith, Barton, Viduka, Rozehnal). Nem kapnak ki Boltonban.

A másik két meccsen talán a hazaiak esélyesebbek. A WHU elveszítette ugyan Tévezt, de nagyon megerősödött a középpályája (Parker, Ljungberg, Faubert).
Az újonc Derbyról még nem tudjuk, hogy mire képes, de nem valószínű, hogy legyőzi a tovább erősödő Portsmoutht.
A Liverpool rengeteg pénzt áldozott az új fiúkra, akik bizony nem akárkik: Fernando Torres, Babel, Benajun, Voronin és Lucas nagyot lendíthet az amúgy is nagyszerű gárda szekerén. Képesek lesznek nyerni a “vörösök” a Villa Parkban.

A 32. hét tipposzlopa:

1. Bayern München-Rostock 1
2. Bochum-Werder Bremen x2
3. Frankfurt-Hertha BSC x1
4. Hannover-Hamburg 1x
5. Bayer Leverkusen-Cottbus 1
6. Wolfsburg-Bielefeld 1x
7. Dortmund-Duisburg 1
8. Nürnberg-Karlsruhe 1
9. Bolton-Newcastle x1
10. Derby County-Portsmouth x1
11. Middlesbrough-Blackburn 1x
12. West Ham United-Manchester City 1x
13. Aston Villa-Liverpool 2x
+1 Sevilla-Real Madrid xHozzászólások

Szólj hozzá Te is!