Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept13

Totó – 37. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 2 hozzászólás

Idegenben a magyarok a Bundesligában. Nem sok pontot visznek haza.Huszti Hannoverje, Dárdai Herthája és Hajnal Karlsruhéja is idegenben lép pályára. Győzelmi esélye csak a Herthának van, a másik két gárda az egy pontnak is örülhet.
A müncheniek ismét rangadót játszanak, ám most hazai környezetben. Eddig mindkét mérkőzésüket 3-0-ra nyerték az Allianz Arénában. Most nem valószínű, hogy ennyire elverik a Schalkét, de nyernek.
A VfB nagyon rosszul kezdte a bajnokságot, idegenben mindkétszer elbukott. Stuttgartban viszont négy pontot gyűjtött a két meccsen. A Cottbust is legyőzik!
A Frankfurt-Hamburg összecsapáson a vendégeket tartom esélyesebbnek, minimum egy pontot ellopnak. A Rostocknak és a Bochumnak viszont egy remi már nagyszerű eredménynek számítana.

A Serie A-ban is akad két fix: a Milan sienai győzelmét, és a Roma Reggio Calabria-i diadalát tartom valószínűnek. A Samp nem kap ki Nápolyban, noha Cassanóra nem számíthat. A Palermo-Torino meccsen a hazaiak esélyesebbek, a Parma-Cagliari összecsapáson viszont igen nagy a sansz az ikszre.

A 37. hét tipposzlopa:

1. Bayern München-Schalke 1
2. Bielefeld-Rostock 1x
3. Frankfurt-Hamburg x2
4. Bayer Leverkusen-Bochum 1x
5. Nürnberg-Hannover x1
6. VfB Stuttgart-Cottbus 1
7. Duisburg-Hertha BSC x2
8. Wolfsburg-Karlsruhe 1x
9. Siena-Milan 2
10. Napoli-Sampdoria x2
11. Palermo-Torino 1x
12. Parma-Cagliari x1
13. Reggina-Roma 2
+1 Juventus-Udinese 1Hozzászólások
 • euroaron szeptember 26. 22:03 (#1) | Válaszolok

  oszi, lesz 39. heti totó?
  érdekes egy összeállítás lesz ugyanis, kár lenne kihagyni!

 • madar sándor szeptember 20. 23:42 (#2) | Válaszolok

  Tisztelt Oszi!
  Több hete figyelem már tippjeidet és elmélkedéseidet.Azt kell,hogy mondjam hellyel közzel jól dolgozol.Az gond veled, ami velem is: nem érzed az igazi meglepetéslehetőségeket.Ha gondolod osszuk meg gondolatainkat-akár ezen az oldalon is-és hátha ketten többre visszük.
  Sporttársi üdvözlettel:Madar Sanyi


Szólj hozzá Te is!