Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept26

Totó – 39. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 10 hozzászólás

Az év meccse lehet a Roma-Inter. Ön szerint mi lesz az eredmény?A fixeket tekintve nincs könnyű dolgom ezen a héten. A Werder és az Udinese győzelme volt a legvonzóbb első ránézésre. Bár a Parma elcsípett egy pontot a San Siróban…
A Hannovert azért választottam, mert a Duisburg gyenge formában van, de az is lehet, hogy csak ennyit tud. Mindenesetre az előző hat meccséből ötöt elveszített.
A Hamburg győzelmére azért tippelek, mert elképesztő könnyedséggel nyert Dortmundban, és otthon még veretlen.

A hét meccse egyértelműen a Roma-Inter lesz. A totó-szempontjából nem kellemes egy ilyen meccs, mert szinte lehetetlen kiszámítani a végkimenetelét. De azt azért érzem, hogy most nem kap ki a Roma.
A másik rangadóm, a Bayern még Leverkusenben is esélyes, mivel mindig mindenhol az. Legalábbis ebben az idényben. A VfB elhozhatja mindhárom pontot Rostockból. A Dortmund és a Nürnberg viszont egynek is örülne.

A Palermónak egész jól megy, bár még nem tudjuk, mit játszik ma a Milannal. De nem kap ki Empoliban. Ahogy a Fiorentina sem Livornóban.
A Napoli győzelmét majdnem fixre vettem, de hát az újoncoknál semmi sem biztos.

A 39. hét tipposzlopa:

1. Werder Bremen-Bielefeld 1
2. Bochum-Nürnberg 1x
3. Hamburg-Wolfsburg 1
4. Karlsruhe-Dortmund x1
5. Bayer Leverkusen-Bayern München 2x
6. Rostock-VfB Stuttgart 2x
7. Hannover-Duisburg 1
8. Roma-Internazionale x1
9. Empoli-Palermo x2
10. Livorno-Fiorentina 2x
11. Napoli-Genoa 1x
12. Reggina-Lazio x2
13. Udinese-Parma 1
+1 Torino-Juventus 2Hozzászólások
 • euroaron szeptember 30. 04:05 (#1) | Válaszolok

  számomra a werder győzelme kisebb meglepetés ekkora gólarányt! a hamburg meg csalódás, akkora, mint a dortmund, pedig bennük még hittem az első félidőben.
  az eddigi übermeglepetés a rosztok! na de ilyet! nagyon csúnya.

 • euroaron szeptember 27. 18:27 (#2) | Válaszolok

  a bayer azért simán okozhat meglepetést a bayernnek! :)
  a hanóver csapnivaló, nem érdemes a dujszburgot teljesen leírni, a két pöcsköszörű találkozásánál bármilyen kimenetel elképzelhető
  a palermó és a nápoly, de még a fior is lendületben vannak, ezeknél még a fix is elférhet, bár ezek a hülye taljánok szeretik a pontosztozkodást…

 • Hobbytotós szeptember 28. 00:09 (#3) | Válaszolok

  Kedves Totóstársak!
  Én is Sanyihoz hasonló cipőben járok. Mindig tippelek meglepetéseket, de rendszerint nem azok lesznek a meglepetések. Egyetérve Euroáronnal a Rostock győzelmét és a Parma pontszerzését is megfontolásra ajánlom.

 • hobbytotós október 01. 04:55 (#4) | Válaszolok

  Kiváncsi vagyok lesz-e 13+1 a héten. Sajnos én – mint eddig sokszor -csak 9 találatot értem el. Nem tippeltem meg, pedig gyanítottam, a Rostock esetleges gyözelmét, a Bayern München gyözelmét, a Nürnberg döntetlenjét és a Genoa gyözelmét (fix x-re vettem). Remélem jövö héten nagyobb szerencsém lesz és ügyesebben sikerül kombinálnom a saját és a ti megérzéseiteket.

 • euroaron szeptember 28. 03:08 (#5) | Válaszolok

  hobby, azért én azt is mondom: csodák nincsenek.
  a rosztoknak volt most egy fellángolása, amire az ember felvonja a szemöldökét, hogy nofasz, a hertát? minden csoda három napig tart, negyedik nap viszont már a stutgárt a valóság…
  ugyanez a párnára. az udinéze kikapott, ja, idegenben, úgy hogy lőtt azért kettőt. a párma tegnapi hazai pályás győzelme meg húdenagy meglepetés! erről cikkezett ejrópa! :)
  szóval én a stutgártot X2ben, az udinézét fix 1ben fogom vinni.

 • totorobert szeptember 28. 03:57 (#6) | Válaszolok

  Szerintem a bremen karlsruhe leverkusen inter palermo és reggina simán lehozza a meccset,míg a wolfsburg livorno parma meglepit érhet el a stuttgart és torino sima iksz.

 • euroaron október 01. 17:31 (#7) | Válaszolok

  nyolc.
  szombat este még 8/7 volt, ami nem is rossz, csak hát…

 • madar sanyi szeptember 28. 22:32 (#8) | Válaszolok

  Tisztelt Oszi.euroaron.totorobert,hobbytotos és mindenki!!
  Elolvastam hozzászólásaitokat és most megosztom veletek,hogy mit gondolok én.A napoli genoa mecss zártkapus lessz igy nálam a fix 1 helyett 3esélyes.A livornó fiorentia tipikus szomszédvári rangadó helyezéstől és szerzett pontoktól függetlenül gyilokmeccs lesz.Itt hivom fel figyelmeteket,hogy a fiorentina csütörtökön groningenbe megy uefa kupára.Kérdés hogy állnak fel livornóban esetleg kit pihentetnek.Tippem 3esély.A leverkusen b.münchen tartományi rangadó ráadásul az első és a második helyen állnak.Ne felejtsétek a lever a leiria a bayer a belenenses ellen játszik csütörötökön uefa kupát.Szerintem csendes főpróba X vagy münchen győzelem várható.A brémának nagyon jó felkészülés lesz a bielefeld ellen az olimpiakoszra.tipp 1 Bochum nürnberg nálam 1x.a nürnberg csüt.fogadja a R.bukarestet és szerintem nem fogja kihajtani magát a bochumnál.hamburg wolfsburg tipp 1 annak ellenére hogy a hamburg csüt. megy a litexhez.Karlsruhe dortmund kommentár nélkül 1.Roskock stuttgart fekete ló.Ez a harmadik 3esélyem.A stuttgart kedden fogadja a barcát bl meccsen és fogalmam sincs mit gondolnak a rostocki fellépésről.hannover duisburg tipp 1 nem biztos hogy annyira csapnivaló a hannóver.Róma inter.Hát ez a csúcs.Az internek élet halál kérdés hogy kedden megverje az amúgy kitünő psv-t,de rómában sem hagyhatja magát.A róma szintén kedden a manchester unitedhez megy.Na szóval szerintem egymás pihentetése mellett meglesz a békés X.Empoli palermó veszélyes derbi.Az empoli csüt.a zürichet fogadja a palermó mlada boleslavba megy./uefa/ ennek ellenére nálam 2.Reggina lázió.szerintem X esetleg 2 de csak akkor ha a lázio komolyan veszi a meccset,ugyanis szerdán a reált fogadja bl mérkőzésen.Udinese parma.fellangolás hanyatlás itt hanyatlás és fellángolás ott.szerintem 1x. a torino juventus városi debi lesz.Ennek ellenére nálam fix 2.
  Minden befolyásoló tényezőt jól gondoljatok át!!Kivánok mindenkinek szerencsés hetet ugyanis nagyon csinos összeg gyült össze!
  Sporttársi üdv:Sanyi

 • euroaron szeptember 28. 23:47 (#9) | Válaszolok

  na most már beírom én is, komplett képet!
  bréma 1X, meleg lesz, de otthon csak nem veszteget el pontot a werder.
  bohum háromesély, mert kell a meglepetés.
  hamburg, akár fixálhatnánk is, ja, kisebb megeleptés lenne a remi, 1X.
  háromesély megint, mert bár a karlsruhénak áll a zászló, nem írnám le fullra a darazsakat!
  két 2X, következik, a bajor rangadón elképzelhető a pontosztozkodás, igazából az 1 sem lehetelen, de a keret minősége, ugye. a rosztokról már beszéltem korábban, egy fecske nem csinál nyarat, hiába, na.
  a hannover-dujszburgról dunsztom sincs, háromesély, 1re vezetve.
  róma, nahát ja, bármi lehet, semmi sem biztos, csak az ikszre vezetés…
  2X kétszer, mert livorno egyrészt nagyon gáz, a palermót meg sokra tartom, de a hülye olaszok miatt kell az iksz mindkettőhöz.
  a nápolyt majdnem fixáltam, de a zártkapu miatt X, azért genovától ne essünk már hasra!
  a láció is fogszívatós, irgalmatlan pocsék a formájuk, csak azért X2, és nem háromesély, mert a reggina még pocsékább.
  udinéze-párma, fix 1 is lehetene, de az iksz is beleférhet, a 2 már nagy megelepetés lenne, az nem…
  +1, juve, no comment.

  meglássuk.

 • madar sanyi október 03. 02:54 (#10) | Válaszolok

  Tisztelt csapattagok!
  Szombat este 8/6 volt a mutatóm.Pipa is voltam magamra mert fel sem merült bennem a farkasváriak döntetlen lehetősége holott Áron leirta ennek voltát.Ellenben nagyon jó gondolat volt a rostock 3 esély.A hannover sem volt csapnivaló és a karlsruhe is hozta kommentár nélkül az egyest.A roma inter nem ugy sikerült ahogy gondoltam bár a kiállitás döntően befolyásolta a meccset.Aztán a Genoa kettes lett a csúcs.Higgyétek el ha nem tudom meg hogy zártkapus lesz kivettem volna fix 1 re annak ellenére hogy a genoa tavaly is megverte a napolit a san genneróban.Oszi azt mondta erre hogy ujoncoknál sosem lehet tudni.Igaza volt.A lazió nem vette tul komolyan a regginát igy meg is lett az x.Egy db 10 esem lett,de én még enyit nem kaptam rá soha.Csüt vagy péntek körül jelentkezem.Ha bármi érdekességet megtudtok,irjatok!!
  Sporttársi üdv.Sanyi


Szólj hozzá Te is!