Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan24

Totó – 4. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 24 hozzászólás

Az összes olasz meccset benyomták a listába, meg persze a két spanyol megaklubotNem gondolom, hogy könnyű hetünk lesz barátaim. Két fix kézenfekvőnek tűnik, de a másik kettő kényszermegoldás. A Milan feltámadni látszik, így feltételezem, hogy a Genoa nem okoz majd gondot. A Palermo ebben az idényben középcsapattá sorvadt, ráadásul ritka rossz szériában van. Romában csekély az esélyük a szicíliaiaknak.
A Real-Villarreal ütközet rangadó-féle, de ne legyenek kétségeink, hogy Raúlék nyernek. Az utolsó fixemet a Chelsea-re tettem, ami persze kockázatos, de vállalható. Bár lehet, hogy a Sampot kéne erőltetni!?…

A másik angol meccsen a Villa az esélyesebb, remek formában vannak Agbonlahorék, nem kapnak ki. A Barca sem fog, sőt inkább nyer, mint iksz lesz, úgyhogy miattuk nem kell aggódni.
Vélhetően a Fiorentina sem veszít majd Empoliban, mint ahogy az Inter fiaskója is hatalmas meglepetés lenne. A többi talján mérkőzés viszont háromesélyes. És ez nagyon szomorúvá tesz.
Úgy érzem, egyik vendéggárda sem igazán esélyes, így maradt az 1 és az x két variációja.

Sok szerencsét!

A 4. hét tipposzlopa:

1. Aston Villa-Blackburn 1x
2. Wigan-Chelsea 2
3. Ath. Bilbao-Barcelona 2x
4. Real Madrid-Villarreal 1
5. Sampdoria-Siena 1x
6. Roma-Palermo 1
7. Atalanta-Reggina 1x
8. Cagliari-Napoli x1
9. Catania-Parma x1
10. Empoli-Fiorentina 2x
11. Milan-Genoa 1
12. Torino-Lazio x1
13. Udinese-Internazionale x2
+1 Livorno-Juventus 2Hozzászólások
 • euroaron január 24. 23:34 (#1) | Válaszolok

  a nápoly és a fior fix 2, hiába vendégek.
  nagyon háromesélyes különben a hét!

 • totorobert január 25. 09:06 (#2) | Válaszolok

  1. ( 1x ) 2. ( 2 ) 3. ( 12 ) 4. ( 12 ) 5. ( 1 ) 6. ( 1x ) 7. ( 1x ) 8. ( 12 ) 9. ( 1 ) 10. ( 2 ) 11. ( 1 ) 12. ( 12 ) 13. ( x2 ) + ( x )

 • Hobbytotós január 25. 02:51 (#3) | Válaszolok

  Euroáron, melyik meccseket gondolod háromesélyesnek? Csak nem a Roma-Palermot, vagy az Atlanta-Reggianat? Mi a véleményed a Milan-Genoa meccsről? Persze mások véleményére is kiváncsi vagyok.

 • euroaron január 25. 03:02 (#4) | Válaszolok

  roma-palermo, atalanta-reggina. az előbbi 1esnek tűnik, de ha bejön, mit fog fizetni? ikszre szerintem jók lehetnek rómában, max, és akkor van egy ordas meglepi! az utóbbi meg háromesély, Xre vezetve, bármi lehet, két lófaszjóska…
  aztán samp-siena. a siena keményen harcolt az inter és a palermo ellen is, utóbbit el is kalapálva! ki hitte volna??? mondjuk a samp kemény dió, szerintem is most ez 1X. bár inkább 1. de az meg papír!
  milan-genoa = országos fix 1. és ha itt is befigyel egy iksz? hoppá.
  ésatöbbi.

  amúgy mit játszol? sima hibapontos kulcsot, vagy vezetést, esetleg vezetést hibaponttal, netalán spéci program?
  ettől is függ.

 • Hobbytotós január 25. 03:38 (#5) | Válaszolok

  Köszi a gyors választ. Amúgy egy hibapontos variációt szoktam játszani, többnyire 16 oszlopon 7 kéteséllyel, lehet, hogy jobb lenne áttérni a vezetésesre. Neked mi a tapasztalatod? Az a baj a játékommal, hogy többnyire eltúlzom a meglepetéseket és azután persze nem jönnek be, de gondolom ezzel nem állok egyedül. A múlt héten például úgy gondoltam, hogy csak nem lesz az első három meccs 2-es, elvesztegettem rájuk két kétesélyest, ahelyett, hogy például a Palermo-Sienát vettem volna 12-re, ahogy Te is és Totorobert is ajánlotta..

 • Toto24 január 25. 03:40 (#6) | Válaszolok

  5. Sampdoria-Siena 1
  6. Roma-Palermo 1
  7. Atalanta-Reggina 1
  8. Cagliari-Napoli x
  9. Catania-Parma 1
  10. Empoli-Fiorentina 2
  11. Milan-Genoa x
  12. Torino-Lazio x
  13. Udinese-Internazionale x
  +1 Livorno-Juventus 2

 • euroaron január 25. 03:54 (#7) | Válaszolok

  a szimpla hibapontos kulcs hátránya, hogy pl (múlt hét) a kétesély egy birmingham cselszi X2 esetén fiftififti X és 2. holott az iksz már meglepetés, de ezzel nem számol a kulcs!
  és ugyanez tovább még 13 mérkőzésnél: X2, X2, 1X, 1X, 1X, 12… a kulcs számol az első hat meccsre azzal is, hogy mind a hat iksz! persze bejöhet, ja…

  ennél már jobb a vezetés, mondjuk hatos emeléssel, papírformára vezetve. pl 10 kétesély így megvan 210 oszlopon… :) )) persze ez is tartalmaz olyan furcsaságokat, hogy az emelés végett a fenti példára hat iksz, egymásután, aztán papír. persze, bejöhet… ja…

  ha programot használsz, akkor abban egy rakás rendezőelv áll szolgálatodra, pl tapadásszűrés, minmax 1X2, hibapont, statisztika, ilyes… csak ki kell tapasztalni.

  én meg a zsóti saját programot használunk (java alapú), amely 14 háromesélyből számol, rendez. a legutolsó verziója a proginak két hete fut, elsőre egy 13ast, múlt hétre meg ki nem fizetett 11est produkált… de az nagyon papír volt.

 • Szaki76 január 26. 06:19 (#8) | Válaszolok

  A Laziot és a Napolit szereintem érdemeseb(x2)-be venni mint (1x)-be.Udinének van esélye megfogni az intert (12).

 • madar sanyi január 26. 06:21 (#9) | Válaszolok

  Tiszteletem a csapattagoknak! T.Hobbytotos!
  Az esetek 85% ában én is a 7kétesély 6fixet játszom 16 oszlopon.nekem 60 40% arányban hozza a hibapontot.A mult héten sajnos hozta is.Az hogy ne hozza a hibapontot általában azon múlik a kétesélyt hogyan adod meg.Mert ugye lehet 1x vagy x1 is.Hidd el teljesen más a felállás.Aztán a mult héten rajtad kívül többek közt én is ugy gondoltam hogy az első 3 meccs nem lesz 2es.Nekem is ráment 2 db 2esélyem.Viszont a sienát egyáltalán nem gondoltam 2esre.El is buktam.Áronnal egyetértve én is azt mondom hogy jobb a vezetéses kulcs.Dehát a dolog pénz kérdés.Na nézzük ezt a hetet.
  aston- black tipp:1 azt gondolom jól megy a villának ,le kellene hozni ezt a meccset.Wigen chelsea tipp2 Láttam a chelseat az everton ellen itt sem lesz kegyelem.Bilbao barca tipp:21 Csak a mérlegük miatt. Real Villarreal tipp:12 Jó a v.real idegenbeli mérlege/504/Samp siena tipp:1x Hátha megint történik valami.Roma palermo tipp:1 jobb a roma csatársora.Atalanta reggina tipp:1 most a reggi nem lesz jó az xre.Cagliari napoli tipp:x2 Attól függ milyen napot fog ki a napoli.Catania parma tipp:1x Jobb a catania de a parmaban is van tartás.Empoli fiorentina tippx2. Vigyázat!!szomszédvári rangadó.Afio az xszel semmit nem veszit.Milán genoa tipp:1 Bizom benne hogy nem fürdök be vele.Torino lazio tipp:x a torino a serie A döntetlen bajnoka.Udinese inter tipp:x2 Kemény meccs lesz.Az udi nem tudja felőrölni az inter védelmét.Livorno juve Tipp:x Rengeteget javult a livorno. ÁMEN.
  Sok sikert mindenkinek!
  Sporttársi üdv:Sanyi

 • euroaron január 26. 08:56 (#10) | Válaszolok

  papírhéten mit akartok? örülni a 14esnek, ami fizet tízezer forintot? eh.
  valamint itt van hobbi a totós és sanyi a madár. 16-16 sorotok ha összehasonlítanánk, vajh lenne é benne közös?
  hát kettőtök 32 sorában? a 32 kiemelve.

 • madar sanyi január 26. 19:57 (#11) | Válaszolok

  Áron!
  Nagyon köszi,hogy ilyen szépen lesajnáltál minket! Azért a 14 háromesély se kutya…..Főleg ha nem hoz semmit….és hidd el van aki a kicsinek is tud örülni…

 • euroaron január 26. 20:48 (#12) | Válaszolok

  sanyi, félreértettél. hol van ebben lesajnálás? én legalábbis nem látom.
  viszont nem tudom, hogy mondjam másként, amit akartam…
  talán úgy, hogy… 2×16 jobb szerinted, vagy 1×32?
  jobb? eredményesebb?

 • euroaron január 26. 20:51 (#13) | Válaszolok

  papírhéten amúgy tökmindegy, hogy ezer vagy egy oszlopon játszol… akkor szentségelni kell, nem örülni, hogy húdefasza voltam…

 • Thunder január 26. 21:45 (#14) | Válaszolok

  Üdv!

  Elnézve a kialakulóban lévő flame-et nem bírtam megállni, hogy hozzá ne szólljak.
  Szerintem Áron nem sajnált le senki.
  Néha fáj az igazság.
  A lényeg, hogy a kétesélyeknél legyen egy papír és egy meglepetés eredmény.

  Hozzáteszem, hogy kezdő totós koromban én is beleestem abba a hibába, hogy papírt játszottam és rosszul esett, hogy csak 2000Ft-ot fizet a 12-es:D, mikor máskor 100e-ret is szokot…

  A másik meg, hogy papírhéten valóban mind1, hogy 100 vagy 1000 oszloppal játszol…

 • Hobbytotós január 26. 22:13 (#15) | Válaszolok

  Üdv mindenkinek!
  Én sem éreztem lesajnálást, csak őszinte véleményt, amit értékelek. Hiszen ez afféle tapasztalatcsere is. Áron, azt a programot, amit említettél, hogyan lehet beszerezni? Thuner, a kétesélyeknél a papir és a meglepetés elvben OK, de ilyenkor szokott bejönni a harmadik eredmény, ami szintén gutaütéshez vezethet. Egyébként Sanyival is egyetértek abban, hogy aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Persze mint mindenki én is szeretnék egyszer egy nagy nyereményt, de ha halmozódás van, akkor éppen ezért nagy meglepetéseket szoktam játszani, de sajnos soha nem azoknál a meccseknél ahol meglepetés lesz.

 • euroaron január 26. 22:25 (#16) | Válaszolok

  hobby,
  program több is akad, zsóti is vett egyet egyszer, de olyan kurva bonyolult volt, meg szerintem nem felhasználóbarát, ilyen béna ikonokkal, meg sehol egy help, bakker, hogy inkább írtam egyet, saját preferenciákat meg zsóti elvárásait súlyozva.
  azért mondok most kettőt, hogy van az a négyesély totóprogi – nem a demó – meg nem tom zsóti mit vett, tán a gubicsot? vagy ez a kettő végülis ugyanaz?
  meg lehet neten is rendelni ilyeneket, szerintem azok sem lehetnek rosszak.
  vagy: megtanulsz programozni, és írsz egyet magadnak! :D :D :D
  nem nehéz, szavamra! :)
  van még egy primkó magaduram módszer is: excelbe lehet szűrködni, ami nem olyan rossz, mint elsőre olvasni, bár korlát a 65536 oszlop… meg ha ennyivel számoltatsz és nem vagy ügyes, lefagy az ofisz! :p
  illetve a legprimkóbb: a PCR módszer… :D :D :D
  na mentem kajálni.

 • euroaron január 26. 23:40 (#17) | Válaszolok

  mondok még pár érdekes adalékot. érdekesség…
  a fixek, ha okosan fixál az ember, 70-80%ban megfoghatóak. a kétesélyeknél hasonló az arány, okosan kétesélyezve 70-80%.
  ugyanakkor háromesélyből eltalálni a kimenetelt, az bizony keményen statisztikai átlag: 33%, 3ból egyszer sikerül…

  hosszas lista vezetése után az én számaim rendre 69%-76%-39%, zsótié 65%-79%-33%, közös játékainkké pedig 77%-79%-35%.
  a közös fix azért jobb, mert ketten együtt erősebbek lévén kevesebb fixet használtunk, csak a nagyon tutikat vállalva. de a többi szám nem nagyon változott! ugye milyen érdekes?
  egyébként ajánlom mindenkinek: ha fixálni kell, hazait fixáljon inkább, nekünk a vendégfixek inkább az átlagot rontották… :p

  ja, a bázisszámok még a 14háromesélyből szűrünk korszakun előttről származik…

 • euroaron január 28. 20:53 (#18) | Válaszolok

  osz, gratta a hibátlan alaptipphez!
  különös kiemelve a nápoly buktát!

 • totorobert január 28. 20:58 (#19) | Válaszolok

  én is hódolatom fejezem ki a zsenialitáshoz! szép teljesítmény volt oszkár, kívánok még nagyon sok ilyet!

 • oszi január 29. 00:39 (#20) | Válaszolok

  Köszi srácok! Végül is csak a munkámat végeztem! :-)
  Bár jó lett volna, ha privát is szakítok rá időt… :-) Remélem, ti legalább megjátszottátok!!

 • Groteszk január 29. 00:46 (#21) | Válaszolok

  Gratula! :-)

 • Hobbytotós január 29. 22:13 (#22) | Válaszolok

  Én is szeretnék Oszinak gratulálni, csak így tovább!!! Amilyen “szerencsés” vagyok akkor fogom egy az egyben megjátszani a tippjeidet, amikor nem lesz benne a telitalálat. Egyébként kicsit (teletexten) nyomon követve az olasz meccsek eredményének alakulását, úgy láttam, hogy nagyon sokáig a Napoli vezetett, a Cagliari szinte az utolsó pillanatban egyenlített és az utolsó utáni pillanatban győzött. Én persze x2-re vettem a meccset és sem a Real Madrid, sem a Sampdoria győzelmét nem mertem fixre venni, ezzel szemben fixre vettem az Atalanta győzelmét, ami meg nem jött be. Szóval van még hová fejlődnöm, de a lelkesedésem töretlen.

 • Izolder január 30. 05:54 (#23) | Válaszolok

  Szép munka!

 • madar sanyi január 31. 10:09 (#24) | Válaszolok

  Oszi!
  Jómagam is gratulálok az alaptippedhez!Csak annyit írnék még-úgy angolosan-Folytassa,mester!


Szólj hozzá Te is!