Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov08

Totó – 45. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 10 hozzászólás

A kétesélyek egyértelműek, no de a fixek…Nem tetszik ez a hét. Megjelöltem valahogy négy fixet, de ebből egy volt egyértelmű. A németeknél nálam a Werder győzelme kalkulálható, bár kedden Rómában volt jelenésük Diegóéknak.
A másik három egyesély Olaszországból érkezik. A Fiorentina UEFA-kupa meccset játszik csütörtökön, de talán az Elfsborg nem lúgozza ki a lilákat túlságosan. Az Inter és a Lazio is BL-ezik a héten, így egyikük sem lesz hátrányosabb helyzetben. Illetve dehogynem, a Lazio komoly hendikeppel indul: egyrészt Milánóban lesz a meccs, másrészt sokkal gyengébb a bajnoknál.
A negyedik tuti a Juventus lett, úgy érzem, nyerni fog Parmában az Öreg Hölgy.

A Dortmund és a Rostock is fix-gyanús, de adok esélyt a remire. Akárcsak a többi germán összecsapáson. Egyedül a Bayernnak adok sanszot, hogy idegenben szerezzen három pontot, bár a VfB kezd észhez térni.
A másik rangadón, a Schalke-Hamburgon a vendégek pihentebbek lesznek, arról nem is beszélve, hogy pazar formában vannak. Megosztoznak a pontokon az Arena AufSchalkéban.

A Palermo Napoli közel sem olyan egyértelmű, mint ahogy első ránézésre tűnik. Az újonc déliek sehol sem adják könnyen a bőrüket. A Milan idegenben nagyon jó, Doneckban is elpáholta a Sahtart (3-0). Bergamóban is nyerhetnek Pirlóék, bár az Atalanta még veretlen otthon.
A Catania öt idegenbeli meccséből négyszer ikszelt. A mostani lehet az ötödik.

A 45. hét tipposzlopa:

1. Werder Bremen-Karlsruhe 1
2. Dortmund-Frankfurt 1x
3. Hertha BSC-Hannover x1
4. Rostock-Cottbus 1x
5. Schalke-Hamburg x1
6. VfB Stuttgart-Bayern München 2x
7. Bielefeld-Nürnberg x1
8. Palermo-Napoli 1x
9. Atalanta-Milan 2x
10. Fiorentina-Udinese 1
11. Internazionale-Lazio 1
12. Parma-Juventus 2
13. Torino-Catania x1
+1 Wolfsburg-Bayer Leverkusen xHozzászólások
 • euroaron november 08. 21:43 (#1) | Válaszolok

  bár már nem fogok magyar totót játszani 50 pénz per oszlopért (expekten ez csak 25 pénz!!!), azért pár meglátás, na.
  a bréma elkeni a kárszrúét, fix 1, nagy lesz a hajtás, mert most befoghatja a bájernt, aki viszont éppen a stutgárt ellen szórhat el pontokat, ez 2X. a sálke mostanság lejtőn van, ám a hamburg is csak a szerencsének köszönheti a sikereit, szerintem fix 1. a herta 1X, a rosztok is 1X, de ez utóbbi akár fix 1 is lehet, a kotbusz elébb már meglepizett. a bielefeld halálsoron van, hazai pályán is kikap, fix 2.
  a nápoly palermóban viszont háromesély, hiába. a milán csak otthon szar, ez is fix 2. firenzében a 3 pont papír, de mivel olaszok, kell a döntetlen is ide, 1X. milánóban dettó, X1, hmmm, mivel mindkét kapusa kidőlt az internek, és figyelem, lehet akár vendéggyőzelem is, megfontoladnó a láció-győzelem! juve fix 2, jó. a torinói X1, az is jó.
  +1, iksz, mi? na nem. 1 vagy 2, nem tudom.

 • euroaron november 08. 21:46 (#2) | Válaszolok

  hopp, kimaradt a dortmund, azt sem érzem, háromesély, vagy 12, ja.

 • Hobbytotós november 08. 22:07 (#3) | Válaszolok

  Szerintem a Bayern most lehet fix 2 és a Schalke érzésem szerint nem fog nyerni, mert rossz passzban van és ráadásul tartalékos is lesz. .

 • szaki76 november 09. 03:08 (#4) | Válaszolok

  brema-kars 12
  dort-frank 1
  her-hann 1x
  ros-cott 1x
  sch-hamb 12
  stu-bayern 2
  bil-nür 12
  pal-nap 1x
  ata-mil 2
  fio-udi 1x
  int-laz 1
  par-juv x2
  tor-cat 1
  +1-es meccs ?????????????

 • szaki76 november 09. 03:11 (#5) | Válaszolok

  valakinek van hozzá szolása?
  A plussz meccsnél szerintem valamelyik nyer!!

 • Hobbytotós november 09. 04:08 (#6) | Válaszolok

  Valahogy a Parma-Juventust inkább gondolom fix 2-nek, mint az Atalanta -Milant. A Torino-Cat fix 1-se is meggondolandó, a Torino a Sampdoria ellen csak a meccs végén tudott győzni, mikor már régen létszámfölényben voltak.
  A +1-es meccset 1-esnek érzem. Kiváncsi vagyok Totorobert tippjeire, mert imponál, hogy a Lazio-Bremen kupameccset eltalálta. Oszival egyetértek, hogy ezen a héten nagyon nehéz megbízható fixeket találni. Vagy nem?

 • euroaron november 09. 04:14 (#7) | Válaszolok

  kockáztatni kell. meg ott a kérdés, mi hozhat sokat?
  inter, juve, milán, németektől meg a bréma és a bájern. ezekből minimum egy, maximum három, szűrés. na persze mekkora bukta, ugye? elég az iksz vagy totális padló?
  ehhez képest a torinó fix 1 nem is rossz! :) ))

 • totorobert november 09. 04:48 (#8) | Válaszolok

  mielőtt vége a kupameccseknek felhívom a figyelmeket, hogy a leverkusen a moszkvai télbe tesz egy nátha gyűjtő kirándulást nürnberg, bayern kemény angol ellenfelekkel csatázik! szerintem nagyon érdemes tartani az eintracht, hannover, hamburg, nürnberg, udine győzelmét!

 • totorobert november 09. 21:03 (#9) | Válaszolok

  nézzük ezt a kellemes kis hetecskét! a halszagú brémában kevés eséllyel bír a kis karlsruhe (1) borussia nagyon gyenge formában van a frankfurt jelenleg esélyesebb nála lehet, hogy itt lesz meg az első vendég győzelme (12-2) herha sem brillírozik mostanság, míg a huszti csapat sorra hozza a meccseket (12-2) rostock az északi szél előnyével maga alá gyűrheti a zsenge cottbusi alakulatot (1) schalketól én többet vártam valószínű, hogy nem ők fogják meg a HSV-t (12-2) svábiában is éledeznek már a focisták csak hát jön a hétközi beégő bayor sztárgárda (x2-x) bielefeld próbálkozásai eredménytelenek, a nürnberg tanulhatott egy kis “inglis” focit ez remire jó (x2) digoország nagyjai is tartogatnak meglepiket: siciliaban meglehet a 6. dönti is a nápolyi lehet, hogy nem olvad meg (1x-x) bergamoban fejet hajtanak az ácsinak (x2) firenze sikereit az udine megfojthatja (12) inter kezd kipukkadni, de a lazio nem fog bírni velük (1) parmaban melege lehet a juvénak persze kicsi eséllyel (12-2) papíron a torinócskának győzni kéne csak hát ott a kalkuláció, hogy egy hete sziciliában égés volt a catanianak amiért egy igazi déli törleszthet az északin (12-1) +ban kettő otthoni siker után most a farkasváriaknak bekéne hódolni az aspirintől tunningolt bayerral szemben (2) mindenkinek jó hetet kívánok még így csütörtök utáni tippeléssel is!

 • Hobbytotós november 12. 21:50 (#10) | Válaszolok

  Sajnos megint nem én találtam el a 13-at, pedig az Udinese győzelmét megjátszottam, de a Stuttgartban nem bíztam és a németeknél x-ek helyett inkább 1-2-őt játszottam. Totorobert ismét gratulálok Neked az olasz megérzéseidhez, különösen az Udinesevel kapcsolatban.


Szólj hozzá Te is!