Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov15

Totó – 46. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 3 hozzászólás

Az Eb-re már nem juthatunk ki, mégis van tétje a kisinyovi meccsnek!Néhány ország futballszurkolói véresre rágják majd a körmüket, hogy sikerül-e kijutniuk a jövő évi Eb-re. Mi, magyarok nem emiatt fogjuk.
Kell a három pont, hiszen akkor a vb-selejtező sorsolásakor a harmadik kalapba ejtenék a Magyarország feliratot rejtő golyót. És ez nagyon fontos lenne, tényleg nagy a tétje.
Meg aztán azért is izgulhatunk, hogy folytatja-e igen jó szereplését Várhidi Péter fiatal(abb) válogatottja. Az előző öt meccséből négyet megnyert a csapat, és én bízom benne, hogy nem lesz ez másképp Moldovában sem.

A rendhagyó felütés után nézzük a fixeket:
A lengyel gárda semmit sem mutatott a magyarok ellen, ám most ismét itt lesz az öt legjobb lengyel, így legyőzik a belgákat. Ez a három pont egyben Eb-részvételt is jelent Smolarekéknek.
A németek és a csehek győzelméhez nem nagyon kell kommentár. A negyedik fixre a horvátok és az albánok voltak nagy harcban, végül utóbbiakra szavaztam. Elég bizarr dolog Albániát fixre venni, de hát itt tart a mai foci. Persze ettől még a horvátok is nyernek ám.

A hétvége kétségtelenül legnagyobb csatája Glasgow-ban lesz, amitől csak hajszállal marad le a tel-avivi és az oslói hírig. A skótok hosszú évek óta nem álltak ilyen közel világeseményhez, mint most. Ettől aztán jól be is rezeltek és kikaptak Grúziában. Így aztán most nyernie kell a Tartan Armynak a világbajnok ellen, máskülönben ők lesznek a selejtező legnagyobb vesztesei. És ez bizony így is lesz. El tudja valaki képzelni, hogy az olaszok kikapjanak? És hogy nem lesznek ott az Eb-n? Hát én nem.

A törököknek is nyerniük kellene, de Norvégiában ez nagyon keveseknek sikerül. Az Izrael-Oroszország derbi nagyon pikáns lesz, hiszen nagyon jó pajtásai ők egymásnak, ráadásul az ázsiaiak már nem lehetnek ott az Európa-bajnokságon (mit is keresnének ott? Mi sem indulunk a Copa Américán…). Ha nyernek a ruszkik, kiejtik Angliát. Izgi, mi? Abramovics mindenesetre nem bízott semmit a véletlenre, egy szerény összeget – 100 font/fő – felajánlott honfitársainak a győzelemért cserébe.

A román barátaink(…) már befejezték a munka érdemi részét (értsd, Eb-résztvevők), így nagyjából rohadtul mindegy, hogy mit játszanak Bulgáriában. Valószínűleg remiznek, elvégre presztízs is van a világon.
Dánia és Észak-Írország a reményért száll harcba, az egyiküknek biztosan meghal. De a másik se lesz ám ott a kontinenstornán.
Az ukránok tuti, hogy nem kapnak ki Vilniusban, de igazából édes mindegy már nekik is, mindenképpen negyedikek lesznek.

A 46. hét tipposzlopa:

1. Moldova-Magyarország 2x
2. Norvégia-Törökország 1x
3. Lengyelország-Belgium 1
4. Skócia-Olaszország 2x
5. Litvánia-Ukrajna 2x
6. Wales-Írország x2
7. Németország-Ciprus 1
8. Csehország-Szlovákia 1
9. Izrael-Oroszország 2x
10. Macedónia-Horvátország 2x
11. Észak-Írország – Dánia 2x
12. Bulgária-Románia x2
13. Albánia-Fehéroroszország 1
+1 Spanyolország-Svédország xHozzászólások
 • euroaron november 15. 03:53 (#1) | Válaszolok

  ahhoz képest, hogy a mi milyen pocsák vendégek vagyunk, a moldovákok jók otthon, bár még sose nyertek… jó kis paradoxon! :) ))
  albánia nem bizar, a belaruszok még luxemburgtól is képesek voltak otthon kikapni, hát ez no comment.
  a cccp utódállamok meccse meg sima háromesély, litvánia otthon, ukránok meg érdeketelenek, piha… iksz, vagy bármi.
  a többi, jaja.

 • totorobert november 15. 10:42 (#2) | Válaszolok

  moldáv- magyar (1x) bocsi érte! norvég- török (x2) lengyel- belga (1x) skót- olasz (1x) v (2) litván- ukrán (12) wales- ír (1) német- ciprus (12) cseh- szlovák (1) izrael- orosz (x2) macedon- horvát (12) északír- dán (1x) bulgár- román (12-1) albánó- whiteorosz (1x) + spnyol- svéd (1 v 2) remélem ebből a brancsból kapja ki valaki a 30 millcsit + egy picit!

 • szaki76 november 19. 01:39 (#3) | Válaszolok

  Hihetetlen volt ez a hét! 8kétesélyel 9 találat! Szörnyü!!! de már hetek ota.


Szólj hozzá Te is!