Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov24

Totó – 47. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 88 hozzászólás

A Werder nagyon mélyen van és képtelen gólt lőni

A Werder nagyon mélyen van és képtelen gólt lőni

Csak jobban jöhetünk ki a 47. hétből, mint a legutóbbi játékhéten, amikor is alig akadt győztes szelvény, közel négyezer forintot fizetett a tíztalálatos. Ehhez kellett, hogy egynéhány papírformás mérkőzés úgy ahogy van, ellenkezőt eredményt hozzon. Ekkora pechünk nem lehet újra, vagy esetleg fogjuk a meglepetéseket.

A legnagyobbat akkor tudnánk kaszálni, ha például behúznánk egy Dortmund vereséget és persze jönne is. Én azért ezt nem ajánlom. A Borussia szárnyal és semmi jele a hullámvölgynek, ráadásul a merítési lehetőség is bővült, mert egy-két sérült felépült. A ‘Gladbach nyert ugyan Kölnben, de előtte nem nagyon szerzett pontot vendégként. Ez egy hatalmas fix 1-es. A Bayern München 2-0-s vezetésről kapott ki Rómában, ennek ellenére jó formában van Van Gaal együttese. Hazai körülmények között egymás után öt összecsapást nyertek meg Lahmék, ezeken a meccseken 15 gólt lőttek, vagyis a kissé megtorpanó – az előző két fordulóban egy pont – Frankfurtnak össze kell raknia a védelmét.
Az Interrel befürödtünk az elmúlt hetekben, sorra vesszük ki fixre, de képtelen nyerni. Az előző öt mérkőzésén kétszer ikszelt és háromszor kikapott a kék-fekete gárda. Benítez mestert egy esetleges Parma felett aratott győzelem sem biztos, hogy megmenti. Az elmúlt öt hazai meccsén egyszer győzött az Inter és szerdán még a Twentét is le kéne gyűrnie. Lehet, hogy túlzottan bátor a tipp, de azért kivettem 1-esre. A Lazio még mindig a második helyen áll, gyorsan túltette magát a két vereségen. Rómában csak a Roma tudta legyőzni, mely ugye szintén otthon volt, tehát gyakorlatilag még veretlen hazai pályán. A Catania az utóbbi négy idegenbeli meccsén egy gólt lőtt és egy pontot szerzett. Nem sok esélye van.

A Hamburg-Stuttgart és a Werder-St. Pauli meccsen két-két rossz passzban lévő együttes ugrik egymásnak, talán valakit ér egy kis sikerélmény. Én a két hazaira gondolok, a Hamburg otthon azért értékelhetően teljesít, az utóbbi három HSH Nordbank Arenában rendezett meccsen hét pontot szerzett, miközben a VfB még nem nyert idegenben. A Werder az előző négy meccsén nem szerzett gólt, szerdán Londonban fog kikapni. A felemelkedést a szintén góliszonyban szenvedő St. Pauli ellen indíthatja el. A Schalke az előző négy tétmeccsén már azt az arcát mutatta, amit szeptember óta várnak tőle (2-2-0). Szerdán a Lyon fogadja, aztán jöhet a Kaiserslautern elleni bajnoki. Szerintem nem kapnak ki a kékek. A hétvége legkiegyensúlyozottabb Bundesliga-bajnokija a Bayer sinsheimi fellépése lesz, a Leverkusen idegenben elképesztően hatékony (5-1-0), azonban a Hoffe otthon mindenkit lerohan. Vagy győz, vagy kikap.

A Milan váratlanul jól szerepel minden fronton, Allegri kinevezése jó húzásnak tűnik. Vezeti a bajnokságot és a BL-ben is továbbjutott. A Samp otthonában viszont kegyetlenül nehéz nyerni, eddig csak a Napolinak sikerült, de az még szeptemberben volt. Komanék előző három hazai meccse 0-0-ra végződött. Ha már szóba került a Napoli: az SSC Udinesében lép pályára, ahol szeptember 19-e óta nem nyert senki, sőt pontot is csak a Cagliari szerzett. A kékek viszont idegenben rendkívül erősek, így 2x-re vettem.
A PL-ből a Tottenham-Liverpool mérkőzést nyertük meg, köszönjük… A “vörösök” lépkednek felfelé, három meccset nyertek otthon, idegenben viszont még több kell tőlük. A Spurs hatmeccses veretlenséget épített otthon, nem gondolom, hogy ez megszakadna a hétvégén.

Serie A tabella

A 47. hét tipposzlopa:

1. Bayern München – Frankfurt 1
2. Hamburg – VfB Stuttgart 1x
3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 21
4. Kaiserslautern – Schalke 2x
5. Dortmund – Mönchengladbach 1
6. Werder Bremen – St. Pauli 1x
7. 1. FC Köln – Wolfsburg x1
8. Sampdoria – AC Milan x2
9. Juventus – Fiorentina 1x
10. Internazionale – Parma 1
11. Lazio – Catania 1
12. Udinese – Napoli x2
13. Tottenham – Liverpool 1x
+1. Palermo – AS Roma x

2010/47. hét Eddig 50 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Bayern München - Frankfurt 92% 8% 0% 1
2. Hamburg - VfB Stuttgart 54% 32% 14% 1
3. Hoffenheim - Bayer Leverkusen 26% 24% 50% 2
4. Kaiserslautern - Schalke 14% 28% 58% 2
5. Dortmund - Mönchengladbach 92% 6% 2% 1
6. Werder Bremen - St. Pauli 66% 22% 12% 1
7. 1. FC Köln - Wolfsburg 26% 42% 32% x
8. Sampdoria - Milan 14% 40% 46% 2
9. Juventus - Fiorentina 80% 16% 4% 1
10. Internazionale - Parma 78% 22% 0% 1
11. Lazio - Catania 88% 8% 4% 1
12. Udinese - Napoli 24% 46% 30% x
13. Tottenham - Liverpool 58% 24% 18% 1
+1. Palermo - Roma 28% 38% 34% xHozzászólások
 • totorobert november 24. 16:36 (#1) | Válaszolok

  X-király
  Ennek szabályai :
  1.A mindenkor érvényes ,adott heti,magyar totó műsort kell alapul venni.
  2.Az adott heti totó műsorból,5 db és csak is 5db mérkőzést kell megjelölni fix(x) kimenetelű tippekkel.
  3.Az 5db mérkőzésbe a plusz mérkőzés is beleszámít.
  4.Minden eltalált (x) kimenetel 1 pontot ér.(Mérkőzés törlése esetén,a törölt meccs helyére belépő kimenetel érvénybe lép,így amennyiben ott (x) kimenetel kerül megállapításra akkor az eredeti mérkőzésre adott (x)tipp találatnak minősül!)
  5.Találatok alapján ,heti legjobbak(királyok) lesznek megállapítva.
  6.Az összes találat alapján ,összesített lista is közlésre kerül,ahol pont azonosság esetén a több, hetenkénti előkelőbb helyezés rangsorol.
  7.A mindenki számára egyszerűbb átláthatóság érdekében,csak az adott heti totó-tippek rovatba ,hozzászólásként küldött tippeket fogadom el!
  8.Tippelni,a rovat megjelenésétől ,adott hét szombat 12.00-ig lehet,kivéve a válogatott heteket,amikor péntek 19.00 a határidő.
  9.Tipp beérkezési lekönyvelése, a Tippek.com, heti, totó-tippek hozzászólásnál rögzített idő.

 • totorobert november 24. 16:39 (#2) | Válaszolok

  !!!! SZABÁLY VÁLTOZÁS !!!!

  FIX – Király

  !!! SZABÁLY VÁLTOZÁS !!!!

  Üdvözlök,minden játékos kedvű fórumozót !

  Köszönöm az észrevételeket,amelyeket a FIX – Király nevű játékhoz érkezett !Elfogadom az érveléseket és a játék élvezhetősége érdekében módosítom a szabályokat,egyúttal új és végleges szabályzatot közlök!Bízom benne,hogy ez már több játékos tetszését fogja megnyerni!
  Legfontosabb változások :
  - eltörlöm a min.=2 db (1)-s tipp és min.= 1 db (2) tipp kötöttségét !
  - ezzel együtt ösztönző pontozási rendszert vezetek be :
  ( X ) kimenetel = 3 pont
  ( 2 ) kimenetel = 2 pont
  ( 1 ) kimenetel = 1 pont
  helyes tippelés esetén.
  - a tippelés kezdete is módosul :
  az adott heti,első totóval foglalkozó rovat megjelenésétől lehet tippelni,mint pl. a 47.hétre a 47.heti Totóműsor megjelenésétől lehet tippelni !
  - kiegészül a tippelés a +1 tippelés lehetőségével,de ez csak akkor ér pontot,ha előtte az alaposzlopban hibátlan mind az 5 leadott tipp !

  FIX – Király – szabályzat (végleges)

  a;tippelés menete :

  1.A mindenkor érvényes,adott heti magyar totóműsort kell a tippelés alapjául venni.
  2.Az 1-13 sorszámú mérkőzések közül,tetszőlegesen kiválasztott 5 db mérkőzés kimenetelét kell megjelölni,mérkőzésenként (1),(x),(2) kimenetelből választva,egy esélyes (fix) tippel megjelölve a várt kimenetelt.A mérkőzéseket a teljes műsor bemásolásával,az adott sorszámú mérkőzés egyértelmű megjelölésével kell tippelni!
  3.A 14.(+1) mérkőzés tippelhető,de nem kötelező megtippelni !
  4.Tippelés helyei :
  a; Tippek.com,aktuális heti totóműsor -rovat
  b; Tippek.com,aktuális heti ….totó-hét -rovat
  c; Tippek.com,aktuális heti totó helper-rovat
  5.Tippelés kezdete : a 4.pontban említett rovatok közül,bármelyik rovat megjelenésének kezdete.
  6.Tippelés lezárása : az adott hét szombat 12.00,vagy válogatott hét esetén adott hét 19.00.(erős indok esetén a megjelölt időpont után becsúszó tippet,mérlegelés után elfogadhatom !)

  b; a tippek érvényessége :

  Csak azon mérkőzés tippelését fogadom el,amely egy esélyes (1),(x),(2) variáció valamelyikével tippelt.
  Amennyiben egy mérkőzésre egy játékos részéről,több esélyes tipp érkezik,úgy az a sorszámú mérkőzés érvénytelen tippelés szempontjából és a játékos annyival kevesebb adható pont hátrányból indul,amennyi több esélyes tippet adott a tipp oszlopban!!!
  Hivatalos mérkőzés törlése esetén,az adott sorszámhoz,hivatalosan kihirdetett kimenetel érvényes!!

  c; pontozás :

  Csak a hivatalos eredmény listán megjelölt végeredmények azonossága után jár pont.
  ( X ) kimenetel helyes tippelése = 3 pont
  ( 2 ) kimenetel helyes tippelése = 2 pont
  ( 1 ) kimenetel helyes tippelése = 1 pont

  d;eredmény hirdetés :

  A játék folyamatos.
  Heti Király : az a játékos,aki az adott héten a legtöbb pontot gyűjti,a +1 mérkőzés nélkül.
  Heti abszolút Király : az a játékos aki, az adott héten minden tippet helyesen jelölt meg,a +1 eredményt is beleszámolva.
  Összetett Király : az a játékos,aki az összes játékában a legtöbb pontot szerezte a játékosok közül ,a +1 eredmény nélkül.
  Összetett abszolút Király : az a játékos aki,az összes játékában a legtöbb,hibátlan játékot tudja magáénak a +1 eredményét is beleszámolva.

  e;reklamáció :

  Folyamatosan közlöm a Fotoalbum.hu segítségével elérhető táblázatban a leadott tippek alapján érvényesített játékot.Amennyiben valaki a leadott és érvényesített játék között eltérés tapasztal,akkor a tippelés lezárásának idejéig reklamálhat és javítom a hibát!
  Eredmény hirdetés után,amennyiben eltérés van a közölt és a játékos által számított pontok alapján,úgy a következő hét tipp leadásának a határideje a reklamálási határidő.
  Amennyiben a megadott határidőn belül nem érkezik reklamáció,úgy utólagos eredmény változtatásra a továbbiakban nincs lehetőség!
  Reklamálásnál kérem jelezni,hogy a játékos tipp oszlopa melyik rovat fórumában,melyik sorszámú hozzászólásként szerepel!
  A játék egyelőre,anyagilag nem díjazott,de a díjazásra “szponzor” jelentkezése esetén sor kerülhet!

  Bízom abban,hogy az új szabályzattal élvezetesebb és a totózás szempontjából hasznosabb lesz a játék !
  Minden kedves Játékosnak kellemes és eredményes szórakozást kívánok !

 • totorobert november 24. 16:44 (#3) | Válaszolok

  X – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt = X
  2. Hamburg – VfB Stuttgart = X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach = X
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina = X
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli = X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  FIX – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke = 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg = 2
  8. Sampdoria – AC Milan = 2
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma = 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli = X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma = 2

 • totorobert november 24. 17:08 (#4) | Válaszolok

  Sajnos csak csütörtök este tudok újabb,frissített táblázatot adni !

  47.hét szerda d.u. bejelölt tippek

  X – Király

  http://xcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13687020

  47.hét szerda d.u. bejelölt tippek

  FIX – Király

  http://fixcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13687008

  Megjegyzés :
  alakul a :
  01.Bayern – Eintrach (1)
  05.Borussia – Borussia (1)
  08.Samp – Milan (2)

  országos fixek,de még nagyon feltűnő a plusz (x)-be hajlása,valamint erősen húz hazaira az Inter is.

 • Zsolessz november 24. 17:17 (#5) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke X
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 2

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania X
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma 1

 • peripetia november 24. 23:59 (#6) | Válaszolok

  Házi statisztikám szerint az alábbi meccseken a következő eredmények jöhetnek:
  3./ Hoffenheim – Leverkusen x2
  4/ K.lautern – Schalke 2
  6./ Bremen – St. Pauli x2
  7./ Köln – Wolfsburg 1x
  8./ Sampd. – Miklan x1
  9./ Juventus – Fiporentina x
  11./ Lazio – Catania 2x
  A többi meccsen akármi is lehet, ugyanis a statisztikám csak itt jelez kétesélyeseket és fixeket. Vajon elmehetek-e ezzel a sóhivatalba? Nem tudom, mindenesetre megjátszottam.

 • nesz november 25. 00:31 (#7) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke x
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma x
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli 1
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – AS Roma

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 1
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 1
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • totorobert november 25. 07:09 (#8) | Válaszolok

  Zsolessz !

  Csak 4-t tippeltél az 5 lehetőség helyett a fix – királyban !
  Még van idő korrigálni!

 • Marica november 25. 08:01 (#9) | Válaszolok

  X – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt =
  2. Hamburg – VfB Stuttgart = X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke = X
  5. Dortmund – Mönchengladbach =
  6. Werder Bremen – St. Pauli =
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg = X
  8. Sampdoria – AC Milan =
  9. Juventus – Fiorentina =
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli = X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma = X

  FIX – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt = 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart =
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen = 2
  4. Kaiserslautern – Schalke = X
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg =
  8. Sampdoria – AC Milan =
  9. Juventus – Fiorentina =
  10. Internazionale – Parma = 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli =
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – AS Roma =

 • Marica november 25. 08:03 (#10) | Válaszolok

  Tetszik az új design.
  Egyre szebb az oldal. :)

 • kovitoto november 25. 09:20 (#11) | Válaszolok

  ’0′ találat 47. Hét
  01. Bayern München – Frankfurt 2
  02. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  03. Hoffenheim – Leverkusen 1
  04. Kaiserslautern – Schalke x
  05. Dortmund – Mönchengladbach 2
  06. Bremen – St. Pauli 2
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  08. Sampdoria – Milan 2
  09. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – Roma 1

  ‘X’ király 47. Hét
  01. Bayern München – Frankfurt
  02. Hamburg – VfB Stuttgart
  03. Hoffenheim – Leverkusen x
  04. Kaiserslautern – Schalke
  05. Dortmund – Mönchengladbach
  06. Bremen – St. Pauli x
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg
  08. Sampdoria – Milan x
  09. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – Roma

  ‘FIX’ király 47. Hét
  01. Bayern München – Frankfurt 1
  02. Hamburg – VfB Stuttgart
  03. Hoffenheim – Leverkusen x
  04. Kaiserslautern – Schalke
  05. Dortmund – Mönchengladbach
  06. Bremen – St. Pauli
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg 2
  08. Sampdoria – Milan
  09. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – Roma

 • szarvas66 november 25. 09:59 (#12) | Válaszolok

  ‘X’ király 47. Hét
  01. Bayern München – Frankfurt
  02. Hamburg – VfB Stuttgart X
  03. Hoffenheim – Leverkusen
  04. Kaiserslautern – Schalke
  05. Dortmund – Mönchengladbach
  06. Bremen – St. Pauli X
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  08. Sampdoria – Milan X
  09. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – Roma

  ‘FIX’ király 47. Hét
  01. Bayern München – Frankfurt
  02. Hamburg – VfB Stuttgart
  03. Hoffenheim – Leverkusen 2
  04. Kaiserslautern – Schalke 2
  05. Dortmund – Mönchengladbach 1
  06. Bremen – St. Pauli
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  08. Sampdoria – Milan X
  09. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – Roma 2

 • szcsab1 november 25. 10:16 (#13) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool x
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

 • szcsab1 november 25. 10:18 (#14) | Válaszolok

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 1
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 1

 • Hobbytotós november 25. 10:50 (#15) | Válaszolok

  X-király:
  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma x
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:
  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 2
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

 • totoboy november 25. 13:02 (#16) | Válaszolok

  ‘X’ király 47. Hét

  01. Bayern München – Frankfurt X
  02. Hamburg – VfB Stuttgart
  03. Hoffenheim – Leverkusen
  04. Kaiserslautern – Schalke X
  05. Dortmund – Mönchengladbach
  06. Bremen – St. Pauli
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  08. Sampdoria – Milan
  09. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania X
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – Roma

  ‘FIX’ király 47. Hét

  01. Bayern München – Frankfurt
  02. Hamburg – VfB Stuttgart
  03. Hoffenheim – Leverkusen
  04. Kaiserslautern – Schalke
  05. Dortmund – Mönchengladbach 1
  06. Bremen – St. Pauli
  07. 1. FC Köln – Wolfsburg
  08. Sampdoria – Milan 2
  09. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – Roma X

 • vlords november 25. 13:34 (#17) | Válaszolok

  X-király:
  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart x
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma x

  Fix király:
  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 1
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – AS Roma

 • Shulcz november 25. 13:43 (#18) | Válaszolok

  X-király 47.hét

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke X
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

  Fix király 47.hét

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 2

  0 találatos játék 47.hét

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • Anti november 25. 14:13 (#19) | Válaszolok

  47. heti X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma X

  47. heti Fix-király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli 1
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

 • Zsolessz november 25. 16:01 (#20) | Ez egy válasz erre: #8 | Válaszolok

  Igazad van totorobert, köszi hogy szóltál :)

  fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • Gyula68 november 25. 16:52 (#21) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina X
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • Laci2000 november 25. 18:35 (#22) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke X
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – AS Roma X

 • zidane november 25. 18:46 (#23) | Válaszolok

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli 1
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli 1
  13. Tottenham – Liverpool x
  +1. Palermo – AS Roma x

 • totorobert november 25. 21:04 (#24) | Válaszolok

  47.hét csütörtök estig rögzített tippek :

  X – Király

  http://xcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13700965

  Nagyon nyomul a :
  12. Udinese – Napoli = 17
  meglepetésre a bundesligából :
  07.Köln – Wolfsburg = 14
  és még meglepetés,hogy újabb két bundesliga meccs :
  02.HSV – Stuttgart = 10
  03.Hoffenheim – Leverkusen = 11

  Ellenoldal :
  04. K’lautern – S 04 = 1
  11.Lazio – Catania = 2
  01.Bayern – Frankfurt = 2
  13.Spurs – ‘pool = 3
  számomra érdekes még,hogy a FIX – Királyban aránylag sok (x) jelölést kap a +1,itt viszont nincs az élbolyban ,sőt inkább a kevesen tippelnek rá!
  +1.Palermo – Roma = 5

 • totorobert november 25. 21:22 (#25) | Válaszolok

  47.hét csütörtök estig rögzített tippek :

  X – Király

  http://fixcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13700946

  !!!!!!!! FIGYELEM !!!!!!!!!!!
  totoboy – csak 4 tipp van az 1-13 sorszámon,még lehet 1 db tippet elhelyezni !

  kovitoto
  szcsab1
  nesz
  vlords
  Marica
  vitaindito
  Hobbytotós – még nincs tipp a plusz mérkőzésen . Szombat délig lehet a +1 -re is tippet adni és azt is rögzítem!

  Eddig a :
  01.Bayern – Frankfurt = 15 db (1)
  05.Dortmund – ‘gladbach = 12 db (1)
  10.Inter – Parma = 10 db (1)
  a legegyértelműbb meccsek .

  Érdekes,hogy a Juve – Fior = 5 db (1) jelölés,aránylag kis számnak tekinthető.Számomra furcsa ezen meccs ilyen arányú átlépése.

  Hazaira áll :
  02.HSV – VfB
  13.spurs -’pool

  Vendégre áll :
  03.TSG – Leverkusen
  04.’latern – Schalke
  07.Köln – Wolfsburg
  08.Samp – Milan
  12.Udine – Napoli
  +1.Palermo – Roma
  Megjegyzem,hogy szerdán még a Samp – Milan vendég győzelem húzott a fixálás felé!
  Feltűnő,még a +1 meccs (x) várása !

  Következő táblázat péntek este!

 • jano47 november 25. 21:35 (#26) | Ez egy válasz erre: #25 | Válaszolok

  :o Gondoloma 25. hozzászólás az a Fix-király-ról szól nem az x-királyról.
  Kérdezném a táblázatban mit jelentenek a kérdőjelek?

 • totorobert november 25. 22:17 (#27) | Válaszolok

  47.hét csütörtök estig rögzített tippek :

  FIX – Király

  http://fixcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13700946

  !!!!!!!! FIGYELEM !!!!!!!!!!!
  totoboy – csak 4 tipp van az 1-13 sorszámon,még lehet 1 db tippet elhelyezni !

  kovitoto
  szcsab1
  nesz
  vlords
  Marica
  vitaindito
  Hobbytotós – még nincs tipp a plusz mérkőzésen . Szombat délig lehet a +1 -re is tippet adni és azt is rögzítem!

  Eddig a :
  01.Bayern – Frankfurt = 15 db (1)
  05.Dortmund – ‘gladbach = 12 db (1)
  10.Inter – Parma = 10 db (1)
  a legegyértelműbb meccsek .

  Érdekes,hogy a Juve – Fior = 5 db (1) jelölés,aránylag kis számnak tekinthető.Számomra furcsa ezen meccs ilyen arányú átlépése.

  Hazaira áll :
  02.HSV – VfB
  13.spurs -’pool

  Vendégre áll :
  03.TSG – Leverkusen
  04.’latern – Schalke
  07.Köln – Wolfsburg
  08.Samp – Milan
  12.Udine – Napoli
  +1.Palermo – Roma
  Megjegyzem,hogy szerdán még a Samp – Milan vendég győzelem húzott a fixálás felé!
  Feltűnő,még a +1 meccs (x) várása !

  Következő táblázat péntek este!

 • totorobert november 25. 22:27 (#28) | Válaszolok

  jano47!Köszönöm a hiba felhívást !

  A táblázatban a kérdőjelek figyelem felkeltő eszközök.Akinél van kérdőjel,az a személy még helyezhet el tippet,mert a szabályban meghatározott tipp db számnál kevesebb tipp van feltüntetve!Személyre szabva írtam ki azt,hogy mely személyek még hova helyezhetnek el tippet.
  Természetesen aki nem él a korrigálás lehetőségével,Ő eleve kevesebb esélyt ad magának a játékban,viszont a tippje ettől még érvényes!

 • totorobert november 26. 08:23 (#29) | Válaszolok

  47.hét “0″ találat :

  1. Bayern München – Frankfurt = 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart = 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen = X
  4. Kaiserslautern – Schalke = 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach = X
  6. Werder Bremen – St. Pauli = X
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg = 1
  8. Sampdoria – AC Milan = 1
  9. Juventus – Fiorentina = X
  10. Internazionale – Parma = X
  11. Lazio – Catania = 2
  12. Udinese – Napoli = 2
  13. Tottenham – Liverpool = X
  +1. Palermo – AS Roma = X

 • totoboy november 26. 08:54 (#30) | Válaszolok

  13. Tottenham – Liverpool 1 köszi hogy szóltáll üdv totoboy

 • jano47 november 26. 08:57 (#31) | Válaszolok

  :o Csupán azért közlöm le ezt a, tudom reklámnak számító irományt, mert nem szeretném, ha néhány ismeretlen totós barátom (akiknek nem tudom az e-mail címét) megsértődne, hogy nem szóltam e lehetőségről.

  Szóval az Index-en már régóta folyó 9x2esély tippversenyem január 1-től átalakul bajnoki rendszerű, A-B csoportos kieséses és feljutásos versennyé.

  Az „A” csoportba kerülnek a 2010-es végeredmény 1-15 helyezettjei.
  A „B” csoportba kerülnek a 16-tól helyezett versenyzők.
  Új versenyzők is jelentkezhetnek, ők valamennyien a „B” csoportban kezdhetnek.

  Negyedévenként az „A” csoport utolsó 5 helyezettje visszakerül a „B” csoportba, amelynek az 1-5 helyezettjei pedig felkerülnek az „A” csoportba.
  Az „A” csoportban heti és havi, a „B” csoportban havi jutalmazás lesz.

  A játékba nem automatikusan kerültök be, henem e-mailben kell jelentkezni december 10-ig a következő címen:

  jano47@citromail.hu

  A jelentkezőknek válaszlevélben küldöm a részletes versenyszabályzatot.

 • Rédei Csaba november 26. 09:28 (#32) | Válaszolok

  Robi,lehet változtatni a szabályon de olyat ami mindenkinek megfelel ami tökéletes olyan nincs…Pl itt is hogy az fix X re(ami nem létezik,csak az olaszok utolsó fordulóiban érdekből) három pont,egy egyesre meg egy…. se a legjobb gondolat hisz ha berakok három X esélyes meccset és csak egy jön akkor is már 3 fix egynek kell jönni egyáltalán az egyenlő állásért ha meg mind az ötöt Xbe rakom és jön kettő akkor már egy “telitalálatos” fix egyes is kevés lenne… Szerintem ennek a fix játéknak az lenne a célja,hogy segítsen az öt legjobb fix meccset kiválasztani…viszont ezzel a pontozással már nem biztos hogy a többség ezt is teszi…szerintem ennek egy egyszerű játéknak kéne lenni,ahol a találat egy pont a plusszost kihagyni,ahogy az elején csináltad,de megkötések nélkül,vagyis kettes egyes mindegy csak fix legyen és segítsen a totózónak ha komolyan játszik és mondjuk csak 5 fix kell…Szerintem!

 • Shulcz november 26. 09:40 (#33) | Válaszolok

  Robi szeretnék javítani a Fix-király játék +1-es során, feloldva ezzel az ellentmodást a három tipp között.

  13+1 sor helyesen: Palermo-AS Roma X

  Elnézést! Legközelebb majd jobban figyelek.

 • vlords november 26. 10:24 (#34) | Válaszolok

  +1. Palermo – AS Roma X

 • euroaron november 26. 11:20 (#35) | Ez egy válasz erre: #32 | Válaszolok

  nade csaba. erre minek játék? hiszen ott van a szóló-tippelődobozka a heti totó rovatban! :)
  oszi ráadásul minden héten közli, ki volt a legjobb tippelő onnan…

  és teljesen gépesített, aki rosszul jelölt (szándékosan vagy véletlenül) annak annyi. effektíve hibamentes!
  és még az is megvan, hogy melyik fixek a leginkább preferáltak! hát ahol a legnagyobbak a százalékok…

 • jano47 november 26. 11:24 (#36) | Ez egy válasz erre: #35 | Válaszolok

  :o Aron amit leírsz az mind igaz és egyet is értek veled.
  A játék viszont azoknak kell akik szeretnek játszani. :D

 • euroaron november 26. 11:34 (#37) | Ez egy válasz erre: #36 | Válaszolok

  hát az már igaz, hogy nem göngyölíti az eredményeket…
  csak heti rokker van benne, akit pajzsra emelendő.

 • totorobert november 26. 11:43 (#38) | Válaszolok

  Csaba!

  Köszönöm a reakciót!Sokat filóztam rajta,hogy mi lenne a legelfogadottabb pontozási rendszer,ehhez a játékhoz !Első gondolatodat,miszerint mindenki számára tökéletes pontozás nincs,ezt maximálisan osztom !Amikor azonban elindítottam a játékot,akkor első célom az volt,hogy minél komolyabb tippeket adjunk,mert az sokat segíthet a heti totózásunkban.Az már mindenki vérmérsékletére van bízva,hogy mennyit használ fel az itteni tippekből !
  Említettem,hogy elsősorban azért választottam az 5 db tipp bejelölését,mert ezek mellé, kulccsal készített játékok,mind egyének,mind kollektívák számára játszhatóak!Azt viszont,hogy ki,mit választ a fixek mellé,én nem akarom befolyásolni,ezért nem hirdetek határozott index jelölésű komplett játékot!Én például agy Di Giovanni 445 index,144oszlop,egy hibapontos kulcsra gyúrok.
  Eredeti szabályommal szélsőségeket akartam kizárni,mindenképpen vegyes tippekben látom a legnagyobb információ jelentőséget.Ezért határoztam meg,a minimum 1 db (2) és 2 db (1) feltételt.Mellé viszont szabadon tehett mindenki olyan tippet amit csak akart!Jöttek azonban a kritikák és elgondolkoztam azon,hogy valóban többeket elriaszthat a pusztán kötöttség említése.Elsősorban ezért oldottam fel a minimum szabályokat!
  Ezzel együtt azonban arra is figyelni kell,hogy a tippelők,ne a megszokott, átlagos,biztonsági 5 legpapírabb (1) tippet helyezzék el,hanem bátran adjanak ihletet gondolataik mentén,amit itt leközölhetnek!Ezért vezettem be a differenciált pontozást.Mivel döntően hazai győzelmekben gondolkodunk,és azt fogjuk egyénileg is a legnagyobb arányban,ezért adtam az (1) tippnek az 1 pontot.Azután ott vannak,amikor a nagy csapatok idegenben igázzák a kicsiket,amiből papírforma szerint hetente lehet több is!Azonban ezt kisebb arányban játsszuk meg,eltalálni meg még kisebb arányban fogjuk.Ezen tippek előcsalogatása miatt adtam a (2) tippnek a 2 pontot.És végül az (x) azért ér meg 3 pontot,mert azt szinte csak kamikáze módon lehet megtippelni,pláne eredményt várni a tippjeinktől!
  Így tehát szabadon lehet tippelni,de mindenkinek választani kell önmagának,minden tippelés alkalmával egy számára optimális taktikát !
  Sok (x) kicsi esély a megvalósulásra,de sok pontot hozhat.Sok (2) közepes esély a megvalósulásra,átlagba tarthat a játékban.Sok (1),nagy az esély a megvalósulásra,de ezzel a megvalósulással sem biztos,hogy leküzdöm a bátrabb,bevállalósabb játékosokat.Megoldás tehát a kimenetelek ötvözése!1-2 hét múlva az (x) bajnokok is belátják,hogy bizony az eredményes játékhoz,változatosabb oszloppal kell nevezni!
  Egyébként azt figyeltem meg,hogy mindegy ki ,milyen tippet ad le néhány mérkőzés mindenképpen súlyozásra kerül akár pozitív db számmal,akár negatív db számmal!Lényeg a minél több tippelő ,tippje lenne!
  Több módosítást azért nem akarok eszközölni,mert van önkritikám,és így is néha már zizinek tűnök az ötleteim mentén,ezért hagyok időt a játék,és ezáltal gondolataim befogadására!Azonban,mint eddig is,továbbra is nyitott vagyok az élvezhetőség és hasznosság érdekében a változtatásra,de ehhez már többségi elfogadottság szükséges!Amennyiben valakinek van javaslata,azt tegye közzé,kérjen róla véleményt és hajlandó vagyok beépíteni!

 • bavesz november 26. 12:02 (#39) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart x
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma X

 • totorobert november 26. 12:11 (#40) | Válaszolok

  :-) kritika Királyok ! :-)

  vagy fogalmazzak úgy,hogy pletykás öregasszonyok a falusi padon :-D

  Hosszabb távon is figyelemmel kísérem a tippelés eredményességét,olyan formában,hogy az eltalált tippeket osztom a játszott hetek számával.Gyengébbek kedvéért,úgy járok el mint Zsolessz a “0″-s játékban.Már csak a hosszabb távba kell megérkezni,ami 3-4 hét. :-)
  Remélem magyar fun alapján ,kielégülésítő volt a válasz critical kings’s !

 • nesz november 26. 12:15 (#41) | Válaszolok

  Totorobert !
  Kiegészítésem a 7 .sz. hozzászólásomhoz .
  Köszi hogy szóltá,mert átsiklottam ezen szabály felett.

  +1. Palermo – AS Roma x

  Megjegyzés: Az elsö szabály nekem szimpatikusabb volt. Kiváncsi vagyok hány játékos mer bevállalni 2-es fixet,ott ugyanis ez egy megkötés volt .

 • totorobert november 26. 12:25 (#42) | Válaszolok

  bavesz !

  1-13 között csak 4 db tipp van megjelölve !Javaslok még egy tippet elhelyezni,hogy kimerítsd az 5 lehetőséget!

 • totorobert november 26. 12:31 (#43) | Válaszolok

  nesz!

  23 eddigi tippelésből,mindössze 4 db tipposzlop nem kapott (2) kimenetelt és csak ketten vállalták az X-király oszlopukat a FIX – királyra is !Ez számomra pozitív !
  Köszönöm a véleményedet a szabályokról!

 • euroaron november 26. 12:32 (#44) | Ez egy válasz erre: #40 | Válaszolok

  nade robi. ha tisztán az eredményességet vizsgálod, akkor mi szükség a kimenetelek szerint differenciált pontozásra???
  bár igazából leszarom… menek ki a padra.
  te meg cselekedj belátásod szerint.

 • vitaindito november 26. 14:35 (#45) | Válaszolok

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 1

  Így már a +1 -es is tippelve van.

  Mindenkinek sok szerencsét!

 • Andras november 26. 14:55 (#46) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke X
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania X
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli 1
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 1

 • Hobbytotós november 26. 15:57 (#47) | Válaszolok

  Plusz 1-re tippem: 2

 • Laci2000 november 26. 17:15 (#48) | Válaszolok

  Szia totorobert

  Olvastam a fix király játék új pontozási rendszeréhez kapcsolódó hozzászólásokat,és nekem az jutott eszembe hogy lenne egy pontozási módszer amely mindenkinek egyforma esélyt biztosít. Az hogy mennyire igazságos azt mindenki döntse el saját maga,hiszen “az élet igazságtalan”.

  A módszer lényege az hogy a heti mérkőzések tippjeihez hozzárendeljük a Szerencsejáték Rt tippmix oldalán található nyereményszorzókat,és a nyereményszorzó lesz az adott tipp pontszáma a héten.Ezáltal igazságossá és teljesen életszerűvé válik a játék,mert pl az 1-es kimenetelre is lehet 5 pontot kapni ha 5 a nyereményszorzó.Problémát az okozhat hogy excel táblázatban megcsinálni a pontozást az hatalmas munka szerintem,de ez nem biztos van aki mesteri módon tudja használni az excelt és neki csak 5 perc.
  Robi ezt a pár sort nem azért írtam mert nekem nem jók a mostani szabályok,csak már annyian nyilvánítottak véleményt a játékodról hogy gondoltam egy vitát az én hozzászólásom is megér.

 • totorobert november 26. 18:07 (#49) | Válaszolok

  Laci 2000 ! :-D

  Köszönöm a hozzászólást ! Úgy látom ,a zsörtölődések hangját is meghallva,hogy sikerült gondolatokat ébresztenem az oldal látogatói körében!Ráadásul több ember már véleményt is nyilvánít!Talán megpezsdülhet az oldal?Gondolkodunk,tehát vagyunk páran totósok! ;-)

  Szóval az odds alapú pontozásra rátérve.
  Jó ötlet,azonban az szrt-t nem ismerem,én a Bwin oddsait használom,több éve a totózáshoz.Itt azonban felmerül,hogy a hét eleji szorzók ,hét végére változhatnak és gyakran változnak.Hangsúlyozom,hogy nem tudom az szrt.-nél mi a helyzet,de gondolom ott is van ilyen verzió.A totózásnál leszögeztem,hogy a csütörtök 08.00 és 19.00 közötti aktuális szorzót veszem alapul.Itt a játékban azonban bebizonyosodott,hogy nem szeretjük túlzottan a kötöttségeket,ezért úgy vélem,ez jelentős vita téma lenne a játékosok között!Jelen esetben én elzárkóznék ettől a pontozási ötlettől,legalább is a FIX – Király esetében.
  Egyébként említettem,hogy a heti és összes pontszám alapján hirdetett ranglista mellett futni fog egy harmadik,amely listán az eredeti 1 pontos rendszerben rangsorolom a játékosokat.A talált tippek db számát osztom a játékhetek számával.Igazán itt adódik ki,hogy ki tippel a legjobban és ezáltal kinek a tippjeire érdemes kiemelt figyelmet szentelni!Ebben az esetben az abszolút papírt tippelő játékos,aki sok ,biztos (1) tippet eltalálva középkategóriát képvisel a heti pont rendszerben,az a játékos itt bizony toronymagasan elöl lesz!Ezzel ösztönözni tudjuk,hogy mindenki a saját taktikáját próbálgathassa,ugyan is cél a stabil,megjátszható tippek felismerése és,ha az 5 papír tipp,akkor az is hasznos,mert jelentősen csökkenti a heti játékunk költségeit!Ha meg valaki x vagy 2-t vállal inkább be akkor annak is láthatjuk a megvalósulását és alkalmazkodhatunk hozzá!
  Ezt a pontozási ötletet azonban az X-királynál jobban lehet alkalmazni,ott talán érdemes egy megtérülési listát is vezetni,mert ott mindenki egyenlő eséllyel fut! Nekem azonban magas ennek a kezelése!

 • exit01 november 26. 18:15 (#50) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina X
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania X
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma X

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina X
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 1

 • Benyó november 26. 18:35 (#51) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma x
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma x

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 2
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • exit01 november 26. 18:53 (#52) | Ez egy válasz erre: #43 | Válaszolok

  Eddig csak ketten rakták az X király tippjét a Fix királyba, de várd ki a végét, egy két hét és aki az élre szeretne kerülni szinte csak X-et rak, de 1-est egyre kevesebbet látsz majd.
  Szerintem!

 • exit01 november 26. 18:56 (#53) | Válaszolok

  Amúgy a kötetlen tippelés híve vagyok extra pontozás nélkül, az összes többi “befolyásolást” eredményez.

 • exit01 november 26. 19:21 (#54) | Válaszolok

  Ha már a BWIN-es odds-ok szóba kerültek, nekem is hasonló az ötletem, csak FIX-király helyett “MEGLEPETÉS vadászat”-ra gondolok, hasonló, mint a TÓTÁGAS volt, 6 meglepetést kellene megtippelni a 13 főmeccsből,
  és csak a 3x -os szorzótól kezdődő meccs eredményekre lehetne tippelni.
  Kedd-szerda magasságban fel kellene rakni, hogy milyen a tippválaszték.
  Lehetne szorzóval megszorozni az eltalált eredményeket.

 • exit01 november 26. 19:28 (#55) | Válaszolok

  A héten ez így nézett volna ki kedden

  01 Bayern München – Frankfurt 1.40 4.60 6.75 x2
  02 Hamburg – VfB Stuttgart 2.00 3.40 3.50 x2
  03 Hoffenheim – Leverkusen 2.55 3.35 2.55 x2
  04 Kaiserslautern – Schalke 2.90 3.45 2.25 x
  05 Dortmund – Mönchengladbach 1.33 4.90 8.00 x2
  06 Bremen – St. Pauli 1.67 3.60 4.80 x2
  07 1. FC Köln – Wolfsburg 2.75 3.40 2.35 x
  08 Sampdoria – Milan 3.35 3.25 2.10 1x
  09 Juventus – Fiorentina 1.65 3.50 5.25 x2
  10 Internazionale – Parma 1.60 3.35 6.25 x2
  11 Lazio – Catania 1.65 3.40 5.45 x2
  12 Udinese – Napoli 2.50 3.00 2.85 x
  13 Tottenham – Liverpool 2.10 3.25 3.35 x2

 • Laci2000 november 26. 20:20 (#56) | Válaszolok

  Szia Robi

  A nyereményszorzók minden fogadóirodánál változnak hétközben,ezért igazad van hogy az odds alapú pontozás is vitákhoz vezetne.Ezért a fix királynál nem is érdemes foglalkozni vele.

  Ellenben az “X” királynál szerintem is érdemes foglalkozni az odds alapú pontozással,de nem az egyenlő esélyek miatt.Szerintem az “X” király játékból az átlagos játékos többet tud profitálni mint a fix királyból.Na nem a totóban hanem a tippmixben. A fogadóirodák többségében az X kimenetelre általában 3-nál magasabb a nyereményszorzó,ezért érdemes az X kimenetelt preferálni.Én korábban már próbáltam játszani tippmixen 5 db X-ből álló variációkat,de nem a heti totómeccsekből hanem a teljes tippmix választékból.Nem nagyon jött be,ezért abbahagytam.De most látva az “X” király játékot ,hogy milyen sok játékos eltalál 14 meccsből min három X-t újragondoltam a tippmix játékomat.Néhány hét elteltével a statisztikából kiderül hogy kinek a tippjeiből érdemes mazsolázni és utána jöhetnek a “nyeremények”.

  átlagos játékos=nem hihetetlenül bonyolult totóprogrammal játszik

 • exit01 november 26. 20:38 (#57) | Ez egy válasz erre: #56 | Válaszolok

  Bocs Laci, de X-eknél csak túlbonyolításnak tartom az odds alapú pontozást, átlagmeccseknél minimális az eltérés, meglepetéseknél nagyobb az eltérés, és ha hét elején lehozza az odds-okat, a vitázásnak szerintem nincs helye, hisz az lesz figyelembe véve, a vátozást kövesse az, aki tippmix-en megjátssza.

 • Laci2000 november 26. 21:30 (#58) | Válaszolok

  Szia exit01

  Igazad van kicsit tényleg bonyolultabbá teszi,de van egy nagy előnye,nagy valószínűséggel nem lesz holtverseny.
  A hozzászólásokat olvasva szerintem teljesen mindegy hogy Robi a hét melyik napján tenné fel az oddsokat a honlapra,néhány embernek biztosan nem lenne jó.Ellendrukkerek mindig vannak.

 • totorobert november 26. 22:37 (#59) | Válaszolok

  !!!!!! FIGYELEM !!!!!

  Szombaton csak 19.00-20.00 körül tudok bármit lereagálni !Tippeket viszont,csak az eredeti határidőig,vagyis szombat 12.00 -ig fogadok el !
  Köszönöm a megértést !

  47.hét péntek estig beérkezett tippek :

  FIX – Király :

  http://fixcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13711853

  bavesz – 1-13 között csak 4 db tippelés van,még egy db tippet elfogadok !

  kovitoto
  szcsab1
  Andras
  Marica
  exit01– még nincs tipp a plusz mérkőzésre !
  Természetesen így is érvényes a játék,viszont érdemes kihasználni a tippelési lehetőséget!

  47.hét péntek estig beérkezett tippek :

  X – Király :

  http://xcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13711838

  Eredményes hétvégét kívánok a résztvevőknek!

 • exit01 november 26. 23:13 (#60) | Ez egy válasz erre: #58 | Válaszolok

  Szia Laci!
  Neked is igazad van részben.
  Viszont a FIX-király körüli szabályvátozásokat lassan már nem lehet követni.
  A legjobb játékok ennél sokkal egyszerűbbek.
  Az általam javasolt oddsok a meglepetésekre vonatkoznak és akkor csak azt döntené él, hogy MIRE LEHET tippelni, ez pedig nem lehetne vita tárgya.
  Ez a mostani fix király is egy kicsit döngeti a meglepetés fogalmát, hisz a pontozási rendszere X és 2-esek felé löködi a tippelőt.
  Akkor miért ne lehetne csak a meglepiket keresni.
  Sokkal kevesebb találat így se lenne, csak így arról szólna ami a neve.

  Hülyeséget írok?

 • exit01 november 26. 23:28 (#61) | Válaszolok

  Szia ! “totorobert”
  Az előbbi hozzászólásom neked is szólt, és azért írtam, mert az eredeti ötleted magyarázattal még jobban tetszett, mint ez a pontozásos, de igazából az se tetszett, a fix az szerintem azért FIX, mert annak gondoljuk, és ebbe nálam nem fér bele az, hogy hány 1-es x és 2-es legyen benne.
  És lássuk be 5 fixet nehéz eltlálni, de ha meglepiket próbálunk meg eltalálni, rájövünk, hogy nem lesz sokkal kevesebb találatunk, mintha fixeket keresnénk, és nekem annak idején a “tótágas” sok hasznos tippet adott.
  Ez egy ötlet csak!

 • otto november 27. 08:53 (#62) | Válaszolok

  Üdv MKi !

  fix sirály:
  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool 1
  +1. Palermo – AS Roma

  X sirály:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart x
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

 • Habor november 27. 09:25 (#63) | Válaszolok

  Fix sirály:
  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • Habor november 27. 09:28 (#64) | Válaszolok

  X Király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma

 • Habor november 27. 09:30 (#65) | Válaszolok

  Tippek csak úgy:

  1. Bayern München – Frankfurt 1X
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen X2
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1X
  6. Werder Bremen – St. Pauli 12
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg X2
  8. Sampdoria – AC Milan X
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania 1X2
  12. Udinese – Napoli X
  13. Tottenham – Liverpool X2
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • laca 79 november 27. 09:33 (#66) | Válaszolok

  Sziasztok!
  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart x
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x

  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli

  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma x
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 2
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

 • badalassi november 27. 09:37 (#67) | Válaszolok

  X – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma x
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma x

  FIX – Király 47. hét tipposzlopa:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania 1
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

 • totocsoda november 27. 09:58 (#68) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt x
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke x
  5. Dortmund – Mönchengladbach x
  6. Werder Bremen – St. Pauli x
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan x
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach 1
  6. Werder Bremen – St. Pauli 1
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 2
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen x
  4. Kaiserslautern – Schalke x
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 2
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg x
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool x
  +1. Palermo – AS Roma 2

 • andorka november 27. 10:34 (#69) | Válaszolok

  Sziasztok!
  X-király:
  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart x
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke x
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina x
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli x
  13. Tottenham – Liverpool x
  +1. Palermo – AS Roma

 • Lilibogi november 27. 12:22 (#70) | Válaszolok

  X-király:

  1. Bayern München – Frankfurt
  2. Hamburg – VfB Stuttgart X
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke
  5. Dortmund – Mönchengladbach X
  6. Werder Bremen – St. Pauli X
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan
  9. Juventus – Fiorentina
  10. Internazionale – Parma
  11. Lazio – Catania X
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool X
  +1. Palermo – AS Roma

  Fix király:

  1. Bayern München – Frankfurt 1
  2. Hamburg – VfB Stuttgart
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen
  4. Kaiserslautern – Schalke 2
  5. Dortmund – Mönchengladbach
  6. Werder Bremen – St. Pauli
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg
  8. Sampdoria – AC Milan 2
  9. Juventus – Fiorentina 1
  10. Internazionale – Parma 1
  11. Lazio – Catania
  12. Udinese – Napoli
  13. Tottenham – Liverpool
  +1. Palermo – AS Roma

  0 találatos játék:

  1. Bayern München – Frankfurt 2
  2. Hamburg – VfB Stuttgart 1
  3. Hoffenheim – Bayer Leverkusen 2
  4. Kaiserslautern – Schalke 1
  5. Dortmund – Mönchengladbach 2
  6. Werder Bremen – St. Pauli 1
  7. 1. FC Köln – Wolfsburg 1
  8. Sampdoria – AC Milan 1
  9. Juventus – Fiorentina 2
  10. Internazionale – Parma 2
  11. Lazio – Catania 2
  12. Udinese – Napoli 2
  13. Tottenham – Liverpool 2
  +1. Palermo – AS Roma 1

 • totorobert november 27. 19:24 (#71) | Válaszolok

  47.hét érvényes,végleges tippek :

  X – Király

  http://xcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13719595

  47.hét érvényes,végleges tippek :

  FIX – Király

  http://fixcool2.totorobert.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/13719580

 • totorobert november 27. 20:01 (#72) | Válaszolok

  exit01 !

  Látom,hogy kardoskodsz a meglepetések mellett !
  Kérlek fogalmazd meg,hogy mi a meglepetés?
  Láthatod,hogy milyen kritikákat kapok,egy tök egyszerű ,általános feltételek mentén szerkesztett tippelős JÁTÉK kivitelezése nyomán!Mit gondolsz mi lenne itt,ha a szorzós ötlet alapján kezdenénk , meglepetés feltételeket gyártani?
  Egyébként nagyon megosztónak találom a FIX – Királyt,ezért ,ha néhány alkalom után is túlnyomóan kritikus véleményeket kapok,akkor küldöm a süllyesztőbe!Nem ér meg ennyi ellenségeskedést ! :-(
  A szabályokat viszont tovább nem változtatom,ez a változtatás is csak az amatőrségem és naivságom miatt volt!Kicsit bánom is ,hogy ilyen korán hozzányúltam az eredeti elképzelésemhez!

  A “tótágas” ,Hobbytotós fórumozónk erős ötlete és próbálkozása volt.Szegény hamar feladta a kritikák miatt.Nagyon jó ötletnek találom,és már értekeztem is vele ebben az ügyben.Személyes javaslatom az ügyben az,hogy stabil forrás szükséges a játék alapjához.Ez azért fontos,mert mindenki mást érez meglepetésnek egy mérkőzésen belül.Személy szerint a meglepi oszlopomat a “sárga” “tippródó” rovatának tippjeiből állítom össze.Azért ezt választom,mert állandó tippformátumban,állandó létszámmal tippelnek.A kötöttség folytán inkább a papírformát érvényesítik tippelésükben,így a több tippel jelölt kimenetel általam papírformának nevezett,míg a kevesebb jelölést kapott kimenetel a meglepetés tipp.Nálam működik,viszont próbálkoztam jó ismerőseimnél ezen tippek beválogatásával és sajnos elég problémás lett a végkifejlet!
  Ezt a játékot akkor érdemes keretek között elkezdeni,ha a FIX – Király életben marad!Ellenkező esetben nem lesz pozitív fogadtatása a témában említett játéknak sem!Sajnos!

 • totorobert november 27. 21:15 (#73) | Válaszolok

  Problémát észleltem a Fotoalbum.hu albumjaimnál !
  Ezért feltöltöttem más elérhetőséghez is táblázatokat !

  X – Király

  http://www.kepfeltoltes.hu/view/101127/X-kir_ly2.47_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  FIX – Király

  http://www.kepfeltoltes.hu/view/101127/FIX-Kir_ly47_ssz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Bízom benne,hogy az eredeti oldal is gyorsan megjavul!

 • totorobert november 28. 08:34 (#74) | Válaszolok

  47.hét részeredmények :

  X – király

  http://kepfeltoltes.hu/101128/X-kir_ly2.47.r_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Szombat estig lejátszott találkozók után :
  Legtöbb találat : kovitoto – 3 (teli)
  laca79 – 3 (teli)

  nincs még találat :
  – mosijatti
  – totoboy
  – Shulcz
  – Marica
  Megjegyzés : az első 3 legjobban várt X kimenetelből 1 db ismét,biztosan bekövetkezett !

  47.hét részeredmények

  FIX – Király

  http://kepfeltoltes.hu/101128/FIX-Kir_ly47r_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  szombati nap utáni részeredmények
  legtöbb talált tipp :
  – Redei Csaba ( 3 )
  – laca 79 ( 3 )

  legtöbb szerzett pont :
  (matematika doktorok :-) )
  – jano47 ( 6 )
  – Anonim? ( 6 )

  még nem talált egyet sem :
  – totorobert
  – otto

  Megjegyzés : az elmúlt szezonhoz viszonyítva,5 – ből ,4 mérkőzés eredménye megismétlődött . Eddig nincs (2) kimenetel ! Innentől kezdve,bárhol lesz,az jelentősen csökkentheti a nyereményért sorban állók számát!No,de hol fog (2) kimenetel jönni?

  Végeredményt a hétfői 47.heti totóeredmények rovatban lesz elérhető !

  Eredményes hétvégét kívánok minden kedves Résztvevőnek !

 • exit01 november 28. 22:18 (#75) | Ez egy válasz erre: #72 | Válaszolok

  Mielőtt a fő kérdésekre válaszolnék, néhány gondolat, hogy szerintem miért nincs már “tótágas”, és miért fog erre a sorsra jutni a FIX-király.
  – A játékszabályokat szerintem az elején kell tisztázni, és nem szabad többször változtatni, mert az mindenkit elbizonytalanít, és megpróbálnak egyre többen beleszólni.
  Ellenben, ha már kidolgozott szabályokkal indítod, amit a játék megkezdése előtt elfogadnak, nincs miről vitázni, és lehet játszani. (Nagyon indokolt esetben lehet szabályt módosítani, de nem egy héten többször – hanem csak akkor, ha a játékosok min. 50%-a egyetért vele, tehát ez esetben szavazást kell kérni.)

  Az új játék “MEGLEPETÉS vadászat”-lenne, hasonló, mint a TÓTÁGAS volt, 6 meglepetést kellene megtippelni a 13 főmeccsből, én ezt javaslom “totorobert”-nek a FIX király helyett, vagy mellett.

  Vegyük pontonként a problémákat.

  1.Mi a meglepetés?”
  -Ez általában a harmadik esélyt tartalmazza (fixeknél a 2. -és a 3. esélyt), tehát ami legkevésbé valószínű. A fogadóirodáknál ez könnyen követhető, ezt tükrözik a szorzók.
  Bármelyik tippmix odds használható szerintem mankónak (azért a min. 3,00-ás szorzó, mert így mindegyik mérkőzés választható, -mondjuk a BWIN-t azért javaslom, mert szinte mindenki ismeri, és magasabb szorzókkal dolgozik, mint az SZRT, amelyik ráadásul csak csütörtökön rakja fel a totómeccsek odds-ait.
  Ez a játék így 2 legyet ütne egyszerre.
  -segítene a totóban és a tippmixben is, (persze annak, aki jól tudja használni).
  Kedd-szerda magasságban fel kellene rakni, hogy milyen a tippválaszték.
  A héten ez így nézett volna ki kedden

  01 Bayern München – Frankfurt 1.40 4.60 6.75 x2
  02 Hamburg – VfB Stuttgart 2.00 3.40 3.50 x2
  03 Hoffenheim – Leverkusen 2.55 3.35 2.55 x2
  04 Kaiserslautern – Schalke 2.90 3.45 2.25 x
  05 Dortmund – Mönchengladbach 1.33 4.90 8.00 x2
  06 Bremen – St. Pauli 1.67 3.60 4.80 x2
  07 1. FC Köln – Wolfsburg 2.75 3.40 2.35 x
  08 Sampdoria – Milan 3.35 3.25 2.10 1x
  09 Juventus – Fiorentina 1.65 3.50 5.25 x2
  10 Internazionale – Parma 1.60 3.35 6.25 x2
  11 Lazio – Catania 1.65 3.40 5.45 x2
  12 Udinese – Napoli 2.50 3.00 2.85 x
  13 Tottenham – Liverpool 2.10 3.25 3.35 x2

  “Személy szerint a meglepi oszlopomat a “sárga” “tippródó” rovatának tippjeiből állítom össze.Azért ezt választom,mert állandó tippformátumban,állandó létszámmal tippelnek.”

  Ezt én is használom, de csak szűrőnek, erre szerintem nem megfelelő , mivel néhány meccs ott annyira 3 esélyes, hogy minimális lenne a megjátszható meccsek száma.

  A fenti táblázattal próbáltam mutatni a heti kínálatot, tehát, ha valaki a 4. meccsnél 1-est tippel nem fogadom el, hisz nem éri el a 3,00-ás szorzót.

  2. Miért 6 meglepetés?

  Mert, ahogy 4 fixet nagyon ritkán lehet eltalálni, úgy a meglepiket sem lesz könnyebb, viszont 6-ból már valószínű mindenki fog néhányat, szerintem sokan meglepődnének, hogy könnyebb néha 6 meglepiből többet eltalálni, mint 4 fixből. (amúgy tippmixen 6/3-as kötésben egész jól fizethet.)

  3. A holtverseny szerintem ebben versenyben nem sokat számít, hisz szerintem az a lényeg, hosszútávon ki teljesít megbízhatóbban.
  Persze, ha valaki heti babérokra vágyik, ki lehet találni arra is valamit.

  4. A +1-es meccs itt nem szerepelne, hisz ott csak egy tippet szoktunk játszani, és ennek csak 13 eltalált meccs után van jelentősége.

  Ha valami ebből nem érthető, írd meg, megpróbálok rá válaszolni.

  Mások is hozzászólhatnak, mi a véleményük!

 • exit01 november 28. 22:44 (#76) | Válaszolok

  A héten egyébként a papírformaszag mellett 4-et lehetett volna fogni 3,00-ás szorzó fölött, és ez általában a minimum.

 • zso november 29. 00:12 (#77) | Válaszolok

  Szerintem:

  Nem baj, ha többen “beleszólnak” a szabályokba. Ugyanis az ember a saját munkájában nehezen talál hibát, hiába nézi át többször is, a rossz fogalmazás vagy egyéb hiba előfordul a legrutinosabb játékszervezővel is. 1-2 hetes tesztjáték után tényleg nem szerencsés változtatni a szabályokon. De előtte inkább igen, minthogy értelmetlenné váljon a játék.

  XXX

  A meglepetéseket a 3 kimenetelhez tartozó legalacsonyabb oddsz függvényében definiálnám. Legyen ez P.

  Ha P<2 akkor meglepetés mindkét másik kimenetel. Például
  09 Juventus – Fiorentina 1.65 3.50 5.25
  esetben az "X" és a "2" is meglepetés.

  Ha 2<=P<=2.5 és P nem az X kimenetelhez tartozik, akkor meglepetés az 1 és 2 közül az, amelynek nagyobb az oddsza. Például
  07 1. FC Köln – Wolfsburg 2.75 3.40 2.35
  esetben az "1" meglepetés, az "X" nem az. (Ezek inkább X-király gyanús meccsek, könnyen végződhetnek döntetlenre, érdemes tippmix-en kivenni őket. De épp ezért nem meglepetések.)

  Egyéb esetekben fogadjuk el, hogy egyik kimenetel sem lenne meglepetés.
  Például
  03 Hoffenheim – Leverkusen 2.55 3.35 2.55

 • zso november 29. 00:36 (#78) | Ez egy válasz erre: #77 | Válaszolok

  Bocsánat, tesztelésre inkább a 2-3 hetes időtartam javasolt, szóval én nem rónám fel Totorobertnek hibaként, ha akár a 3. hét tapasztalatai után újraindítaná a játékot. ;)

  Ami egyébként nem is feltétlenül kell hogy izgalmas legyen plusz mesterkélt szabályoktól, játékosok úgyis lesznek ha a “legprimitívebb” a játék. És a totózást ez segíti (a szóló tippelődoboz nem annyira, mert ott csak egy összesítés van, az egyedi tippsorokkal jobban lehet szűrni).

 • jano47 november 29. 06:21 (#79) | Ez egy válasz erre: #78 | Válaszolok

  :o Több következetességet zso!
  A “7×2″-es játék kapcsán még a tippelődoboz mellett kardoskodtál.
  Mi ez a nagy pálfordulat?
  Vagy az egyszerűen nem volt szimpatikusaz a játék? :D

 • euroaron november 29. 09:20 (#80) | Ez egy válasz erre: #79 | Válaszolok

  jól van, janó, elég lesz már a basztatásból. :)
  ez az elején meg vicces volt, pár hozzászólással ezelőtt is mosolyt csalt az ember arcára, de mára már unalmas, na.
  ne süllyedjen le sasjózsefi mélységekbe, kérem! :)

  matekdoktor-kolléga. :)
  azon kuncogok, hogy bár totál más a megközelítésünk, robi játékát ugyanazzal a szisztémával “bomlasztjuk”… szabályosan, de nem erkölcsösen.

  eh.

 • zso november 29. 10:45 (#81) | Válaszolok

  Aki az ’1′, ‘X’, ’2′ karakterektől különbözőkben vitatkozást lát, ugarja át ezt a hozzászólást.

  Janó: ha miattam vitted el a játékodat, ne ködösíts, mondd azt. Én nem voltam a játék ellen, sőt. A “tippelődoboz” szó több mondatban előfordulhat, értelmezni a teljes szövegkörnyezettel együtt kell. Nekem mindegy, hogy egy-egy játékszervező milyen formában kéri a tippjeit (nézzetek rá pl. erre: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9204265), a technikai fejlesztés a Szerkesztőség felé volt kérés, hiszen ő tudja ezt megvalósítani a kiforrott, bevált játékok esetén. És ettől különböző lenne az oldal több ezer másiktól, a játékszervezőnek is több ideje lenne. Ami most van, hogy hetente megjelennek százalékosan az elvárt tippek (amik nagyon helyesen tippelődobozon keresztül lettek leadva, nem pedig hozzászólásként mindenki beír egy oszlopot), az nem helyettesíti Totorobert által nyilvántartott tippsorokat (amiket szintén jobb lenne bevinni tippelődobozon keresztül…, ha ugyanúgy láthatnánk mások tippjeit mint most).

  Áron, ha kérdeznek és van véleményed mondd el. Felőlem lehet egy olyan játék is, amit exit01 írt. Így már ugyanannak az 1 db játéknak hogy izgalmas legyen, 3 neve is lenne.

 • euroaron november 29. 11:26 (#82) | Ez egy válasz erre: #81 | Válaszolok

  oké, néhány vélemény.
  - ha valaki három lebaszó kommenttől elsírja magát, és beveri a durcit, az ne szervezzen játékot. bírni kell a kritikát, de kell még valami…
  - méghozzá az, hogy meg tudja védeni a játékát. és nemcsak úgy, hogy 40 embernek tetszik, 10nek meg nem azaz 80%os az index… a nagy füttyöt! a játéknak teljesen kiegyensúlyozottnak kell lenni, méghozzá önmagától, mint egy keljfeljancsinak!
  - és egyszerűnek is kell lenni egyben. minél több szabály, annál több hibalehetőség. a kettő közti kapcsolat exponenciális!
  - robi koncentráljon csak az X-király első verziójára. egyszerű: egy találat egy pont. stabil: hát bizony, él benne az aranyszabály, hogy jól kell tippelni! és védhető: nem lehet belekötni, csak megalapozatlanul, az meg magától lepattan róla…

 • exit01 november 29. 12:56 (#83) | Ez egy válasz erre: #77 | Válaszolok

  Zso

  Örülök a reakciónak, de mint írtam az a cél, hogy a 13 főmeccs teljes választéka szerepeljen, tehát, ha csak az X a legmagasabb odds egy meccsen, akkor arra is lehessen tippelni, mert különben kevés tipplehetőség marad.
  És nem félek attól, hogy csak X et fogsz látni a tippek között, mert csak X-el nem érdemes tippelni, hisz általában kevés az “x”.
  Viszont azért gondolom, hogy ez érdekesebb lehet, mint csak fixeket tippelni, mivel a fixeket, ha nagyon keresed ki tudod emelni egy 7×2, vagy 9×2-es játékból.
  A meglepetésekhez már nagyon mélyen bele kellene merülnöd, hogy egy tippsorból kibányászd!
  És ez erről szólna!

 • exit01 november 29. 13:34 (#84) | Ez egy válasz erre: #82 | Válaszolok

  Áron!

  Igazad van!
  Egy játékot, ha van értelme, meg kell védeni is és a kritikát el lehet fogadni, de a hülye beszólások felett el kell siklani!
  Szerintem a “meglepetésvadászat” nem a sokadik neve lenne egy FIX-királynak, hanem egy hiánypótló hasznos játékká válhatna, amihez nem kell 30-nál több játékos, de min. 20 állandó nem árt!?

 • euroaron november 29. 14:37 (#85) | Ez egy válasz erre: #84 | Válaszolok

  exit, ekézlek téged is.
  röviden: a meglepetés-vadász játékod halálra van ítélve.
  kicsit bővebben, hogy miért.
  a 77es hozzászólás tartalmazza a lényeget, vagyis leginkább egy mondat belőle: “a meglepetésekhez már nagyon mélyen bele kellene merülnöd, hogy egy tippsorból kibányászd!” – pfff… barátom, egy játék attól játék, hogy játék, nem pedig mélyanalízis… akar a halál belemerülni…
  de mondok még egy indokot, amiért esélytelen a jövője. például a múltheti bayern-frankfurt. itt a meglepetés az H kimenetel. és mielőtt nagyra tátanád a szád: az benne a meglepetés, hogy ha nem jönne be. nem is jött… :)
  oké, ez az én gondolatom. de mi van, ha én így gondolkozom? a szabály nem tiltja… és nicsak: fogtam egy “meglepetést”…
  nem érdemes jönni azzal, hogy odds szerint a legnagyobb = meglepetés. a túrós az. az odds csak egy jelző, és még csak nem is a legpontosabb. neked lehet a héten egy brescia győzelem milánóban meglepetés – nekem aligha…
  nem lehet definiálni azt, hogy meglepetés. szabályokat hozhatsz rá, hogy mi a meglepetés, de minden egyes szabály megkérdőjelezhető, hiszen az alapja is az, miszerint mi is az, hogy meglepetés?
  remélem világos voltam.

 • exit01 november 29. 15:03 (#86) | Ez egy válasz erre: #85 | Válaszolok

  Áron!
  Világos voltál, de amit válaszoltál az egy kicsit értelmetlen!
  Sebaj! Már hozzászoktam!
  Hány milliós nagyságrendű nyereményed volt már?
  Nekem egy se, és gyanítom nem sok idelátogatónak volt!
  Szerintem egy jól kitalált játék, rendszeres tippelőgárdával azért nem távolabb, hanem közelebb segítheti azt, aki jó megfigyelő.
  És aki nem a toto, vagy a tippmix miatt írogat ide, azt nem igazán értem, hogy miért?
  Ha nem látsz benne fantáziát, az a te dolgod, de akkor azt is írd le világosan, hogy mibe látsz.
  Lehet dobálózni két és háromesélyes játékokkal, de önmagában szerintem nem vezet célra, ha nem kap legalább egy évet, bár még az sem feltétlenül elég!
  A “0-ás, az “X” és a “meglepetés” szerintem igenis előrébb vinné a játékokat, és a tippelést is!
  De, ha az idelátogatóknak nem tetszik oké!
  Javaslom KOVITOTÓ-nak a TOTO-klubba.
  Azt nyugodtan fikázzál tovább!

 • euroaron november 29. 15:30 (#87) | Ez egy válasz erre: #86 | Válaszolok

  ja, ha szerinted előrevinné, hát akkor sok sikert hozzá.
  nembaj, ha nem jelentkezem rá? :)
  ha esetleg hiányoznék, mert kéne valaki állandó játékos, akkor egy fikát az orrodból tegyél valami random tippek mellé, és az leszek én.
  köcsög.

 • exit01 november 29. 19:03 (#88) | Válaszolok

  Áron!

  Köszi az építő választ!

  Neked is szép estét!


Szólj hozzá Te is!