Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov23

Totó – 47. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Túl könnyűnek tűnik a hét, de én várok egy-két meglepetést!A fixekkel nem volt nehéz dolgom, elég kézenfekvőnek tűnik néhány összecsapás. Persze ezeken lehet csak igazán pofára esni, de szerintem nem fogunk.
Gyertek közelebb, megsúgom a tippjeimet:

A Wolfsburg egész szép kis veretlenségi sorozatot épített, ám belefáradt, és kikapott kétszer. Nincs esélye a Bayern pályáján.
A Leverkusen csak a Bayerntől kapott ki a BayArénában, valószínűtlennek tűnik, hogy az előző tíz meccséből kilencet elbukó Duisburg pontot szerezzen.
A Hamburg-Rostock meccs dettó. A HSV szeptember közepe óta veretlen. Hamburgban könnyedén nyerte az előző négy meccsét.
A negyedik tuti a Chelsea győzelme. A Derby annyira gyenge, hogy a csodával határos lenne a pontszerzése. A West Hamtől ötöt kapott otthon. Mi lesz a Chelsea ellen?

A többi germán mérkőzés sokkal rágósabb, de kéteséllyel meg lehet őket tippelgetni.
A Bochum hazai veresége meglepetés lenne, nem is számítok erre az eshetőségre. Ellenben a Stuttgart és a Schalke simán hazacipelhetné a három pontot, mégis azt érzem, hogy egyik sem fogja.
A Frankfurt továbbra is kiváló otthon, a “királykékek” meg már félig-meddig a BL-re fognak figyelni. Mindkettőnek elég az egy egység.
A Werder viszont majdnem fix, hogy nyerni fog keleten.

A szigeteken nagyobb a káosz, persze érthető, hiszen csak tévén keresztül követhetik nyomon az Eb-t. Rohadt nagy blama ez kedveseim!
Szóval nekik már csak a klubfoci maradt, ahol azért van egy-két ütősebb alakulat. A MU például, legalább egy pontot elvisz Boltonból, de sokkal valószínűbb, hogy háromszor annyit.
A több meccset meg találja el, akinek két anyja van… Na jó, megpróbálom. A Portsmouth öt meccset nyert zsinórban vendégként, miért kapna ki Birminghamben?
A Tottenham előbb-utóbb elkezd nyerni. Én legalábbis így érzem. Lehet, hogy már a városi rangadón. A Boro-Villa háromesély, nem beszélve a Fulham-Blackburnről, így x-szel vezetem őket.

A 47. hét tipposzlopa:

1. Bayern München-Wolfsburg 1
2. Bochum-Bielefeld 1x
3. Cottbus-Werder Bremen 2x
4. Frankfurt-VfB Stuttgart x1
5. Hannover-Schalke x1
6. Bayer Leverkusen-Duisburg 1
7. Hamburg-Rostock 1
8. Birmingham City-Portsmouth x2
9. Bolton-Manchester United 2x
10. Middlesbrough-Aston Villa x1
11. Derby County-Chelsea 2
12. West Ham United-Tottenham x2
13. Fulham-Blackburn x2
+1 Nürnberg-Dortmund 1
Szólj hozzá Te is!