Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb07

Totó – 6. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 20 hozzászólás

Hát kegyetlen hétnek nézünk elébe, de alaposabban átgondolva nem reménytelennekElső blikkre azt éreztem, áh, ezt most ne erőltessük. De aztán átnéztem jobban a meccseket, és most már azt érzem, nem megoldhatatlan a feladat.
A fixek közül a Sampdoria ugrott be elsőre, a Napoli idegenben rettenetesen gyenge. Aztán a Wolfsburg kopogott be, és be is engedtem.
Otthon legyűri a Duisburgot. A másik kettő sokkal nehezebb volt. A Hertha nagyon visszaesett, az előző öt fordulóban egy pontot gyűjtött, idegenben 1-0-7-es a mérlege, így a Stuttgartra is egyesélyt raktam. A Nürnbergre is, hasonló okok miatt.

A többiek közül a Chelsea volt még esélyes a fixre, de nem tudok szabadulni a tényektől, hogy a két gárda mindig borzasztóan szoros meccset vív egymással, váltakozó sikerrel. Van esély a vendégpontra.
A másik ilyen fix-gyanús Bayern volt, nehezen tudom elképzelni, hogy ne nyerjenek a “bőrnadrágosok”, de azért jó, ha tudjuk, a Werder nagyon sokszor elkapta a münchenieket az elmúlt években.

A Hannover és a Bayer nem kap ki otthon, és ugyanezt érzem a Dortmundnál is, bár az egy német “Fradi-Újpest”, vagyis háromesély. A Fiorentina kikapott otthon a Milantól, de ettől még egész nyugodtan nyerhet Bergamóban.
A Juve beégett a Cagliari ellen, most majd javít.

A 6. hét tipposzlopa:

1. Hannover-Karlsruhe 1x
2. Bayer Leverkusen-Hamburg x1
3. Nürnberg-Rostock 1
4. VfB Stuttgart-Hertha BSC 1
5. Wolfsburg-Duisburg 1
6. Dortmund-Schalke 04 x1
7. Bayern München-Werder Bremen 1x
8. Atalanta-Fiorentina x2
9. Empoli-Lazio x1
10. Sampdoria-Napoli 1
11. Torino-Palermo 1x
12. Udinese-Juventus x2
13. Chelsea-Liverpool x1
+1 Catania-Internazionale 2Hozzászólások
 • euroaron február 07. 20:32 (#1) | Válaszolok

  a wolfsburg jó választás, és a nürnberg is. ellenben a stuttgartot fixálni… pláne egy tök egyértelműnek tűnő meccsen… ezzel mi tavaly mennyit szívtunk!!! gyk mindig. bezzeg ha háromesélyeztük, akkor meg bejött. na meg a dortmund a sálke ellen, oda kell a kettes. hamburg? oda is. az a baj, hogy a németek majd mind háromesélyek…
  olaszok. fior sima ügy, és a juve is. de a nápolyt nem írnám le csak így! figyelem: inter 2-1, róma 4-4, milán 5-2, udinese 0-5(!!!) – közben meg kikap a kájláritól meg a palermótól… totál kiszámíthatatlan, most mi lesz az eredmény!
  a +1 még jó, hogy +1, akkora az előnye az internek, hogy nyugodtan rápihenhetnek a bajnokságra, sőt, a formájukat elnézve rá is pihennek! ellenük gyakorlatilag csak elkúrni lehet a meccset, ahogy most játszanak. bl mikor is lesz?

 • euroaron február 07. 20:59 (#2) | Válaszolok

  oszi, a belső órával lehet valamit csinálni? vagy ausztrál a szerver?
  csak kérdem.

 • szaki76 február 08. 03:01 (#3) | Válaszolok

  euroaron,a vezetésesnél is 7kétesély az 128 oszlop?

 • euroaron február 08. 03:14 (#4) | Válaszolok

  szaki: igen. 7 kétesélynél tökmindegy mire vezetsz, ha nem adod meg az emelést, az csak szimpla kombó. :) érted: 3 háromesély emelés nélkül vezetve XXX-re, az ugyanúgy 27 lehetséges kimentel, hiszen mindent fogod, végülis…
  na!
  0-1-2-3-4-5-6-7 emelésnél a hét kétesély az 1-7-21-35-35-21-7-1 oszlop rendre. ha ezt mind összeadod, az pont 128.
  matek.

 • Speed808 február 08. 08:41 (#5) | Válaszolok

  sztem a werder nem bukik 2x egymásután, úgyhogy sztem az a meccs x lehet

 • szaki76 február 08. 03:23 (#6) | Válaszolok

  Köszi, magamban levezetve már értem.Én kombit játszottam eddig de gondolkozok hogy valamilyenre kellene váltanom.Valami progit hol lehet találni a neten?

 • euroaron február 08. 03:27 (#7) | Válaszolok

  van pl a négyesély totóprogi demója, abban van egy csomó kulcs 50 oszlopig max.
  mire akarsz váltani amúgy? mert sima vezetést excelhez ha kicsit értesz, if (ha) és sum (szum) függvényekkel illetve a filterrel (szűrővel) 0-4 fix mellett szinte bármelyik emeléssel elő tudod állítani.
  hadd kérdek még valamit! milyen a statisztikád, értsd: 13-14 eseményből átlagban hányszor találod el a kimenetelt?

 • szaki76 február 08. 03:37 (#8) | Válaszolok

  Ha mind kétesélyből tippelek van egy pár alkalom hogy telitalálatom lenne. itt mind irtad irgatlan menyiségü lové kellene.Ami élesben volt az változó,volt mikor a schalken ment el a telitalálatom amikor a karsruhe vágott neki 2golt,itt akkor valami 20milla volt a nyeremény.9-12 között van sokszor.

 • euroaron február 08. 03:43 (#9) | Válaszolok

  9-12, 13ból???
  de hát az kurva jó!!!
  akkor te ne totózz, hanem inkább tippmixelj! :D :D :D

  na, figyelj… lehet félreértetted a kérdést! a kétesély csak akkor számít találatnak, ha mondjuk azt teszed, hogy X1, és bejön az iksz! de egyes kimenetel esetén már elbasztad, bár a kombó miatt mégis fogod, érted… :) na, az nem ugyanaz, vezetésnél meg pláne nem!
  na… most ha jól értetted mégis, akkor tényleg tippmixelj! feleslegesen kúrod a pénzt totóra ilyen tehetséggel.
  de ha nem, akkor újra kérdem: ha mindenhová csak egy tipped van, úgy 13-14ből mennyit fogsz?
  (szerintem 7-10 között leszel inkább… átlagban nyolc. szerintem.)

 • szaki76 február 08. 03:52 (#10) | Válaszolok

  tippmixt azért fejeztem be mert mindig egy elment.olyan 8 körül van a jó tipp.Nemrégen találtam egy olyan fogadási lehetőséget ahol elvileg csak akkor buksz ha 0-0 az eredmény.

 • euroaron február 08. 03:59 (#11) | Válaszolok

  na, nyolc. nekem is annyi!!! :) )))
  figyelj, 13-8 = 5. kilenc kétesély 5ös emeléssel akkor neked 126 oszlop, ami magyar totón 6300 pénz. ha a 4+1 fix jön ÉS a kilenc kétesélyedből PONT négyet találsz el amire vezettél, akkor teli! 3 vagy 5 találat esetén 12es, 2 vagy 6 11es, 1 vagy 7 találat esetén 10es jutalmad. meg az apró…
  ha meg egyet sem fogsz meg a kétesélyekből vagy 8-9et, akkor rábasztál. 0nál mondjuk a te hibád, de 8-9nél is, mert miért nem tippmixeltél? :) ))

  nyolc kétesély ötös emeléssel 56 oszlop. hét kétesély pedig 21, felejtős, vagy kombózod 1-2 háromeséllyel kétesély helyett… úgy már több.

 • szaki76 február 08. 04:08 (#12) | Válaszolok

  Nagyon jól hangzik csak nincs időm ennyit emeléssel végig vezetni. mert lovéban ugyan ott lennék csak lehet hogy nagyobb sikerel.

 • szaki76 február 08. 04:08 (#13) | Válaszolok

  Nagyon jól hangzik csak nincs időm ennyit emeléssel végig vezetni. mert lovéban ugyan ott lennék csak lehet hogy nagyobb sikerel.

 • Izolder február 08. 08:45 (#14) | Válaszolok

  Sziasztok!EuroÁron a 9 kétesély 5-ös emeléssel azt jelenti hogy a 9 kéteséllyes meccsből 5 vezetésnek tutira be kell jönnie a telitalálathoz?Vagyis mondjuk ha van programom akkor azt a kimenetelt amit előre írtam az lesz a vezetés?

 • totorobert február 08. 08:58 (#15) | Válaszolok

  bocsi,hogy a nagy értekezések közepette benyomom a heti tippjeimet! H 96 – KSC 1 Bayer – HSV 1 Nürnberg – Hansa 1 VfB – Hertha 1x Wolfi – Duisburg 12 Borussia – S 04 2 Bayern – Werder 12 Atalanta – Fiorik x2 Empoli – Lazio 12 Samp – Napoli 12 Torino – Palermo 12 Udine – Juve 12 Chelsea – Pool x2 + Catania -Inter 1Mindenkinek jó hétvégét kívánok sok nyereménnyel!

 • euroaron február 08. 21:04 (#16) | Válaszolok

  izolder: igen azt jelenti, hogy amit előre írtál, az lesz a vezetés.
  9kétesély, ötös emeléssel. fontos, hogy akár kombós, akár vezetéses, akár hibapontos a kulcs, az alaptippnek hibátlannak kell lennie!
  példa szerint tehát mondod, hogy 1X, 1X… 1X a kilenc kétesélyed mind 1X, oké? mondjuk ez hibátlan alaptipp is lesz, oké? elkezdesz gondolkodni, hogy akkor az egyes mérkőzéseken 1 vagy X? az egyszerűségért téelezzük fel, hogy mindet 1re vezeted! na de tudod, hogy mind úgyse lesz 1, pár bizony X lesz. kérdés, hogy mennyi! na, ez a szám az emelés. írtad, hogy ez legyen 5! vagyis csak azokat a kimeneteleket veszed számításba, amelyek – mivel csupa egyesre vezettél, ugye – pontosan 5 Xet is tartalmaznak. hogy a kilencből hol és hogyan: az maga a vezetéses kulcs. 9kétesély vezetve 5ös emeléssel = 9*8*7*6*5/2/3/4/5, azaz 126 oszlop. tehát nem 5 vezetésnek kell bejönni, hanem éppen ellenkezőleg: 5 vezetésnek nem szabad bejönnie!

  gyakorlatilag a teli feltételei a következőek egy kombós szelvénynél, ahol 9 kétesély 512 oszlop: hibátlan alaptipp.
  ugyanezen teli feltételei vezetéses kulccsal 5ös emeléssel 126 oszlopon: hibátlan alaptipp ÉS a vezetésedtől pontosan öt eltérés.

  na most ez ugye matematikailag azt jelenti, hogy negyedannyi befektetés, DE két feltételnek kell megfelelni! ez a matek része.
  a másik része meg, hááát… statisztika? valószínűségszámítás? misztérium? szerencse? a lényeg, hogy ismerni kell magad, a képességeidet, hogy kilenc eseményből egy adott hétre mennyi kimentelt fogsz pontosan eltalálni!
  - ha 9ből kilenc vagy nyolc, akkor ne totózz, mennyé tippmixelni!
  - ha 9ből nulla vagy egy, akkor írd le a vezetést, és játszd meg az ellenkezőjét, tökmindegy mire vezetve, 5ös emeléssel.
  - minden egyéb esetben tippelj belátásod szerint, és vezess ötös emeléssel.
  fontos: HIBÁTLAN ALAPTIPP ESETÉN!!! ez az totó egyes számú alapszabálya.
  kiegészítés: zsótival nálunk ezért 14 háromesély a felállás. az tuti hibátlan alaptipp! :) ))

 • euroaron február 08. 21:16 (#17) | Válaszolok

  szaki: a lustasággal/időhiánnyal nem tudok mit kezdeni, de a technika segít! :) ))
  már az szrtnél is lehetőség van elektronikus tippelésre. neted van. aztán hogy pontosan mi kell még hozzá, azt nem tudom, de feltételezem, hogy egy szrt account, ami talán a szerencskártya, vagy mi a neve. a lényeg, hopgy azon keresztül megfelelő formátumba rendezve neten beküldöd a tippjeied (pár klikk), a gempát levonják, aztán hali. nem kell szelvényekkel szarozni.
  kell ellenben egy olyan programmal, ami a szükséges formátumot elő tudja állítani. fingom sincs, ez milyen, txt, xml? nem tudom. majd megkérdezem zsótit, nekei van is ilyen kártyája, olykor azon bassza el a pénzét (gyk tippmixel vad tippekkel! :p)… vagy esetleg aki tudja, az szrtnél ez hogy működik, írja már le neked! köszi.

  na, és ekkor nincs időhiány/lustaság. lehúzod az alaptipped akár excelbe vezeted, formátumra elmented, szrt login, input, save, kilép. pár perc. még lehet, hogy egy kombós szelvény kitöltésénél is gyorsabb így! :D :D :D

 • Antal február 08. 17:35 (#18) | Válaszolok

  Hűha, mi ez? Oszi ez lett az új blogod? A nyerőtippen lesz még azért frissítés?

 • Antal február 08. 17:39 (#19) | Válaszolok

  Azért vmi gond még van az időzónákkal, ahogy látom. :-)

 • euroaron február 08. 18:16 (#20) | Válaszolok

  helló, mi?
  három szmájli egymásután nem frankó, mi?
  fura ez a blog, szokni kell még.
  a képecskék pl nagyon hiányoznak!!!


Szólj hozzá Te is!