Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb14

Totó – 7. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Nézzük, mit várunk a totón ezen a héten!A német bajnokság(okra) épül a heti totó. Ez nekünk tulajdonképpen kedvez, mert valamivel kevesebb a meglepetés germánföldön.
Az FA-kupa viszont nagyon rázós terület, de majd kitalálunk valamit.

Ami a fixeket illeti: úgy vélem, a Werder, a Hertha és a Man United biztosan hozza a maga hazai meccsét. És én még megkockáztatom a Dortmund győzelmét is. Röber kezei alatt – noha Hamburgban simán kikaptak – nem lesz rossz a sárga-fekete gárda. A Gladbach meg nagyon gyenge idegenben.
A többi német meccs izgalmas lesz. A Bayern nem valószínű, hogy kikap idegenben, és ugyanez igaz a Schalkéra is. A Nürnberg majdnem biztos, hogy nyer, Husztiék meg talán megcsípnek egy pontot Leverkusenben. A másodosztályú rangadón bármi lehet. A Duisburg idegenben rendkívül hatékony, szerintem, nem kap ki.

Az angoloknál nem sok fix meccs van. Főleg az FA-kupában. A Plymouth-Derby County másodosztályú rangadó hatalmas csatát fog hozni. A három magyarral megtámogatott hazai gárda, a liga legjobbját fogadja. Nem biztos, hogy sikerül a továbbjutás. A Preston nagyon jól szerepel idén is, nehéz dolga lesz a Citynek, lehet, hogy itt is kell a második meccs. Priskinék továbbverekedik magukat az Ipswichen.

7. hét tipposzlopa:

1. Aachen-Bayern München
2. Werder Bremen-Hamburg
3. Dortmund-Mönchengladbach
4. Hertha BSC-Mainz
5. Bayer Leverkusen-Hannover
6. Wolfsburg-Schalke
7. Bielefeld-Bochum
8. Nürnberg-Cottbus
9. 1860 München-Duisburg
10. Plymouth-Derby County
11. Watford-Ipswich
12. Manchester United-Reading
13. Preston NE-Manchester City
+1 Fulham-Tottenham

Totó-tippek
Szólj hozzá Te is!