Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb22

Totó – 8. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Vajon szerencsés lesz-e a 8. hét?Nem könnyű fixre menni ezen a héten. A Bayern ugye kapásból az lenne, ha nem lenne sötét, mély gödörben. Már majdnem a szégyen kategóriába tartozik, hogy öt forduló alatt csak egyszer nyertek a bajorok. Egyszerűen nyerniük kell!
A Schalke győzelmére tippelni már nem akkora kockázat. Kuranyiék magabiztosan vezetik a bajnokságot, és még veretlenek otthon!
Szinte biztos, hogy a Milan is nyer, mivel egyre erőteljesebb, és annyira közel került a hőn áhított negyedik hely, hogy vért fognak inni meccs előtt!

A többi német meccsen is a hazai együttesek az esélyesek. A Hamburg vérszemet kapott a Werder legyőzésével, a Frankfurtra is vereség vár. A Hannover pazar tavaszt fut, az előző négy meccsen tíz pontot gyűjtött. A Mainz még ennél jobb: 4-1-0-val áll tavasszal! Bajban lehet a Nürnberg.

Az olaszoknál meg éppen a vendégeknek van nagyobb sanszuk. Az Inter ugye egyértelmű, ráadásul a Catania nem játszhat otthon. Ez a meccs tuti 2-es lesz. A Laziónak és a Palermónak is esélye, de azok a meccsek inkább döntetlen-gyanúsak.
A Fiorentina vélhetően legyőzi az Empolit, de azért ne feledjük, a vendégek a negyedik helyen állnak!

A 8. hét tipposzlopa:

1. Bayern München-Wolfsburg 1
2. Bochum-Aachen x1
3. Cottbus-Bielefeld x
4. Hamburg-Frankfurt 1x
5. Hannover-Dortmund 1x
6. Mainz-Nürnberg 1x
7. Schalke-Bayer Leverkusen 1
8. Atalanta-Palermo x2
9. Cagliari-Lazio x2
10. Catania-Internazionale 2x
11. Fiorentina-Empoli 1x
12. Milan-Sampdoria 1
13. Roma-Reggina 1
Szólj hozzá Te is!