Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan23

4. heti Totóműsor

 Totó 41 hozzászólás

A 4. heti Totó tipposzlop:

1. Werder Bremen – Bayern München
2. Nürnberg – Hamburg
3. Schalke – Hoffenheim
4. St. Pauli – 1. FC Köln
5. Wolfsburg – Dortmund
6. Kaiserslautern – Mainz
7. VfB Stuttgart – Freiburg
8. Frankfurt – Mönchengladbach
9. Lazio – Fiorentina
10. Catania – AC Milan
11. Bologna – AS Roma
12. Internazionale – Palermo
13. Napoli – Sampdoria
+1. Juventus – Udinese


Címkék: ,

Hozzászólások
 • tibor65 január 23. 20:46 (#1) | Válaszolok

  ha igaz a hír, február14-től indul a hétközi totó.

 • jano47 január 23. 20:56 (#2) | Válaszolok

  :o Már hallottam én is, de az Szjrt honlapján még nem lehet róla olvasni.
  Lehet, hogy kacsa? ;)

 • jano47 január 24. 09:48 (#3) | Válaszolok

  :o MOSTMÁR BIZTOS ÉS VÉGLEGES!

  Mostmár végleges, hogy a Szerencsejáték Zrt.
  február 14-től bevezeti a hétközi TOTÓ-t
  és GÓLTOTÓ-t.

  Amennyiben a hétközi fordulóban nem lesz telitalálat,
  akkor a képződött nyereményalap a hétvégi forduló
  nyereményalapját növeli és fordítva.

  Kérdés hányan és mennyi téttel tudnak résztvenni
  mindkét heti fordulóban.
  Van egy olyan érzésem, nem fog jelentősen nőni a
  nyereményalap.

 • Szekely január 24. 09:53 (#4) | Válaszolok

  ez faja nagyoon faja:)

 • totorobert január 24. 10:33 (#5) | Válaszolok

  Az a véleményem,hogy ez egy átgondolatlan döntés!Tuti,hogy ezt a megoldást olyan, bunkó egyén eszelte ki,aki soha nem totózott !Olyan változtatást,még elfogadnák amiben a nyerőosztályokat módosítanák,de összekavarni a hétközi kupa meccseket a hétvégi bajnokival,az egyértelmű idiótaság!Főleg azért,mert aki rendszeresen totózik,annak általában van valamilyen stabil elképzelése,stabil viszonyítási pontja.Na ezek nem illenek semmi kupa ill.barátságos meccsre.Nézzük azoknak a heteknek a befizetéseit amikor hétvégén is ilyen meccsek vannak !Töredéke a “klasszikus” bajnoki hetek befizetésének !Még az is beleférne,ha a lottók mintájára,a külhoni bukik után szabadon,önálló,hétközi játékokat vezetnének be,de ne mossák össze a két játékot!
  Véleményem szerint két lehetőség elé nézünk !
  Egyik,hogy maradunk a hétvégi bajnokijainknál,de nyilván csökken az esélyünk a nagyobb nyereményre,mert hét közben kivehetik a halmozódást is!(és talán olyankor legalább 100-an viszik!)
  Másik megoldás,hogy felezzük ,elosztjuk a tétjeinket,de azzal eleve borítjuk az eddigi játék elképzeléseinket és szintén csökkentjük az esélyeinket !
  Mindkettővel csak a csalódásainkat fokozzuk! :-(

  Úgy gondolom,hogy dotáció nélkül,életképtelen ez az elképzelés !A dotációt ,viszont érdemes lenne a mostani rendszer megerősítésére fordítani,mert nagyobb nyeremény alappal több játékos,több befizetését lehetne becsalogatni,és később ,talán magasabb szinten lenne önellátó a rendszer.

  Az biztos,hogy ebben a pillanatban csak mocskolni tudom a játék, átalakító szervezőit,mert ezzel megölik a totó szellemiségét,megölik azt amiért egész héten izgulunk,agyalunk és örömünket leljük benne,hogy aztán hétvégén csalódottan ,de még nagyobb elánnal fogjunk neki a következő hétnek,és kezdődjön minden elölről,míg oda nem veszünk! :-)

  Szóval ez Magyarország,ez egy itthoni,protekcionárius “menedzserek” által vezetett cég sikere!

 • zso január 24. 10:46 (#6) | Ez egy válasz erre: #3 | Válaszolok

  Ezt úgy kell érteni, hogy nem lesz halmozódás? Tehát ha nem lesz telitalálat, akkor az arra jutó nyereményalap-hányad nem marad meg a következő forduló ugyanazon nyerőosztályának, hanem a teljes nyereményalaphoz adódik?

  Van egy olyan érzésem, hogy a nyereményalap nemhogy nem fog nőni, de csökkenni fog, mert nem fognak ugyanannyian játszani minden fordulóban, mint eddig hétvégente (összesen lehet hogy többen). És a telitalálatos sem lesz már olyan vonzó, ha nem lesz halmozódás.

 • totorobert január 24. 10:48 (#7) | Válaszolok

  Ja ! És még annyi megjegyzés,hogy az Euro alapú totó játékok közel fele annyiba kerülnek ,mint a honi befizetések ! De,sebaj ! Ha nem működik a rendszer,majd hívjuk Uri Gellert és mondja,hogy mukodj !Ha nem működik,mondja még egyszer,hogy mukodj!Ha akkor sem működik,nos zsíros végkielégítéssel eltűnnek egy másik cég vezetésébe az illetékesek!
  Mi meg maradunk a szarba,lehet,hogy végleg totó nélkül!

 • Szekely január 24. 11:01 (#8) | Válaszolok

  Hali totorobert!

  Nos megértem a hozzászólásodat….meg nem is még azt sem tudjuk hogy milyen meccsek lesznek benne meg mik nem van egy olyan érzésem hogy berakják majd a skandináv meccseket meg egy két hétközi kupa meg bajnoki meccsekből párat. Ez alapján ha így lenne elképzelhető a halmozódás és így hétvégére nagyobb lenne a nyereményalap. Ha viszont elitből válogatnak az maga az öngyilkosság mert egy nem profi fogadó Pl: Chelsea – Man Utd ha normált veszünk sima 1 esbe venné de ezt egy profi megjátssza 1×2 be tehát már biztos jön ez 3x-os tét tehát a normál totó már ezzel 300 FT.
  Nme is ez a lényeg… Ha az első meglátásom szerint lenne a dolog akkor is nehéz lenne kiszámítani a hétvégi meccseket de valamivel könnyebb lenne.
  Meg itt már nincs ha úgy vesszük profi fogadó tuti meccs mert tudjuk hogy mik vannak a háttérben . Itt már csak a ráérzés segít…..

  A nyeremény osztályt pedig tényleg lehetne lejjep tolni 8-9 ig legalább…

  Ez az én véleményem ……

  További szép napot:)

 • Rédei Csaba január 24. 16:12 (#9) | Válaszolok

  Tulajdonképpen tetszene az ötlet ha lenne elég bajnoki meccs hétköznap is felőlem lehetne Franci Bundes kettő Angol liga,csak ne kupa meccsek… bár nyáron mikor amúgy is alig van meccs kíváncsi leszek…mit raknak teniszt?

 • tibor65 január 24. 19:21 (#10) | Válaszolok

  Igen Jano, február 14.-én lesz az első hétközi.Nem biztos,hogy rossz lesz.,Bl,El nemzeti kupák.Meglátjuk!!!!!!

 • jano47 január 25. 10:32 (#11) | Ez egy válasz erre: # | Válaszolok

  :o zso

  A Metropol újságban már megjelent keretes hírdetésben.

 • totolaci január 25. 16:00 (#12) | Válaszolok

  2011.február14-től megújítják a Totót és a Góltotót. A 7. héttől kezdődően a korábbi heti fogadási ciklus helyett a jövőben hétközi fogadási forduló is lesz.
  Így lehetőség nyílik a hét közben megrendezésre kerülő nemzetközi válogatott és klub mérkőzések, illetve a nemzeti kupák versenysorozataira is fogadni

  Fontos! A hétközi fogadási forduló fogadási határideje a fogadási ajánlatban
  szereplő mérkőzésektől függően hetente más-más napokon lehet!

  Az adott fogadási fordulóban a fogadásra nyitva álló időszakot-így a zárási
  időpontot is -a fogadási ajánlat minden esetben tartalmazni fogja, így a fogadók
  erről tájékoztatást kapnak.A hétközi forduló(k) fogadási ajánlatával egy időben már a hétvégi forduló ajánlatát is közzétesszük, azonban egyszerre mindig csak
  egy, az aktuális forduló mérkőzéseire lehet fogadni.Azaz a hétközi forduló
  fogadási határidejének lezárása után lehet a hétvégi forduló mérkőzéseire fogadni (de előfordulhat-és várhatóan gyakran elő is fordul majd-,hogy a
  hétközi forduló összes mérkőzését ugyan még nem játszották le, de a hétvégi
  fordulóra már lehet fogadni).

  A fogadási fordulók sűrítése miatt új részvételi szabályzat kerül kiadásra…

  A fentieket a LOTTÓZÓK részére kiadott értesítőből idéztem.

 • brandboy január 25. 16:48 (#13) | Válaszolok

  Múltkor itt mondta valaki,hogy ha igazán racionalis lenne az Szrt, akkor pl. a góltotót érdeklődés hiányában megszüntetné.
  Sajnos a totóra is igaz, hogy a régi fénye a múlté.
  Nem tudom,hányan tudjátok, de ez volt az első játéktípusa az Szrt.-nek, és nem az ötöslottó.
  Azóta sajnos zabigyerek lett, és a régi(81-as évek béli) fényét szerintem sohasem fogja visszanyerni.

  A reformokról:
  1. Aki eddig nem totózott, az lehet,hogy ezután kedvet kap,de aki igen az nem fogja “elaprózni magát”, de legalábbis nem valószínű,hogy a duplájára emelné eme játékra szánt összeget

  2. Ahogy más is írta, a játék drágább,mint a nyugat-európai társaké.
  De nyilván ez összefügg azzal,hogy kevés a játékba küldött oszlop.

  3. Kéne egy szolo nyertes Jackpot,ahogy az online totókban,!
  Túl nagy kockázatot nem vállalna ezzel az Szrt..
  Sokkal jobb,mint a jelenlegi értelmezhetetlen 4 milliós dotációs rendszere,amit hasraütésszerűen adnak hozzá a nyereményalaphoz.

 • Geszthelyi január 25. 16:49 (#14) | Ez egy válasz erre: #7 | Válaszolok

  Tévedések elkerülése érdekében az EURO alapú totó játék nem tudom honnan veszed hogy fele annyiba kerülnek . Németországban 50 cent egy oszlop és+50 cent a feladási díj. Tehát ha az 0,50 EU x 270 Ft = 135 Ft nem 50 Ft oszloponként és nincsen feladási díj PL kollektív szelvény 9 két esély és 4 fix 512 oszlop x 0,5 EU = 256 EURO+0,50 cent a feladása 256,50 euro . Sima szelvény pl 50 oszlop feladása. Egy szelvényre 12 tipposzlopot lehet tenni az 6 EURO + 50 Cent a feladása így 4 szelvény x 6,50 euro 26 euro , a 4 szelvényre 48 tipposzlop fér és maradt 2 oszlop x 0,5 cent = 1 euro + 0,50 a feladás így az 50 oszlop feladása 26+1,5 = 27,50 euro a feladása. Átlagban a 600 000 – 800 000 euro a felosztandó rész a 10-11-12-13 találatok között de itt nincsen 13+1. Talán a két ország megélhetési lehetőségekben mérhető.

 • totorobert január 25. 17:13 (#15) | Válaszolok

  Tévedésemből,csak az itt futó szupertotó egy oszlopja 0,10 Euro ! Az mennyi pénz magyar Forintban ? Na ,dehagyjuk ezt a matekot ,fölösleges ilyen érveket felhozni,itt lehet mindenkinek igaza ! A lényeg ,hogy szarral kavarják a levest,csak azért,hogy a kis prémiumjaikat megkaphassák ! Ott a tipp-mix annak aki a hét bármely napján fogadni akar,ráadásul annyit nyerhet amennyit nem szégyenel !Egyébként ezzel az elmélettel a lottókat is összevonhatnák és amelyiken hamarabb van találat az viszi a nyereményt !Továbbra is azt mondom,ha tényleg az előttem szólók változata valósul meg,akkor jó néhány ,kispénzű ember, kedvelt szórakozását ütik ki!Ebben az országban persze mit is várjunk? :-( Jó kis hungaricum lesz ez is ! :-(

 • brandboy január 25. 17:26 (#16) | Válaszolok

  A görögöknél van péntek,szombat,vasárnapi totó és csak 0,25 cent egy szelvény.

 • brandboy január 25. 17:30 (#17) | Válaszolok

  Bocsánat Szerda szombat vasárnapi !

 • Rédei Csaba január 25. 18:47 (#18) | Válaszolok

  Szomszédos hatos 7=1112×1 +

 • Rédei Csaba január 25. 18:48 (#19) | Válaszolok

  x király

  1. Werder Bremen – Bayern München
  2. Nürnberg – Hamburg
  3. Schalke – Hoffenheim
  4. St. Pauli – 1. FC Köln x
  5. Wolfsburg – Dortmund x
  6. Kaiserslautern – Mainz x
  7. VfB Stuttgart – Freiburg
  8. Frankfurt – Mönchengladbach
  9. Lazio – Fiorentina
  10. Catania – AC Milan
  11. Bologna – AS Roma x
  12. Internazionale – Palermo
  13. Napoli – Sampdoria
  +1. Juventus – Udinese x

 • Rédei Csaba január 25. 18:48 (#20) | Válaszolok

  a zso játékon a plusz1-es x

 • Rédei Csaba január 25. 18:49 (#21) | Válaszolok

  0

  1. Werder Bremen – Bayern München 1
  2. Nürnberg – Hamburg 1
  3. Schalke – Hoffenheim 2
  4. St. Pauli – 1. FC Köln 2
  5. Wolfsburg – Dortmund x
  6. Kaiserslautern – Mainz 1
  7. VfB Stuttgart – Freiburg x
  8. Frankfurt – Mönchengladbach x
  9. Lazio – Fiorentina 2
  10. Catania – AC Milan 1
  11. Bologna – AS Roma 1
  12. Internazionale – Palermo 2
  13. Napoli – Sampdoria 2
  +1. Juventus – Udinese 1

 • Geszthelyi január 25. 20:01 (#22) | Ez egy válasz erre: #15 | Válaszolok

  Ott a tipp-mix annak aki a hét bármely napján fogadni akar,ráadásul annyit nyerhet amennyit nem szégyenel !
  totorobert

  Hozzá segittelek ehez a nyereményhez ha elfogadod a tippet is te adod meg.
  Elösszört kicsibe ha 1 eu, 2,5 eu, 5 eu téttel ez a szorzó
  Ami anyit jelent hogy a feladássa illetve a bekerülési költség 1,50- 3 eu – 5,50 eu
  Amennyiben nyereséges a szelvény ami azt jelenti a bekerülési költség feletti rész a nyereség.
  Nyereséget én el juttatom a te cimedre de csak a nyereséget és minimum 50 eurótól.
  Erre a játékra én fel ajálok a te számodra 20-eurot nyitó összeget.
  Ha kicsiben nyereséget kaparsz mehetsz nagyobba is.

  A heti 04A étlapot meg tekintheted ha erre klikkelsz.
  http://lotto.de/
  https://www.oddset.de/is_controller.php?ticketmode=flash
  https://www.oddset.de/is_controller.php?action=schein_oddsetkombiwette&navid=2&PHPSESSID=5ccc9ab353fa8c23d033053871a213fe4
  Zsolt-geszi@freemail.hu, vagy Zsolt-geszthelyi@t-online.de

  Z vel jelölt mérközések minimum 2-es kötésbe

  És csak neked ajálom ezt föl mielöt még mindenki harapna rá !!!!

 • Geszthelyi január 25. 20:03 (#23) | Válaszolok

  A hozzászólásod moderálásra vár.

  ez mit jelent??? cenzura???

 • zso január 25. 20:54 (#24) | Válaszolok

  :o Rédei Csaba,
  kérlek ismételd meg a tippsort, új hozzászólásként.

  Ha elrontanátok a tippet, magyarázkodni sem kell, csak írjátok be még egyszer a teljes tippsort, úgyis csak az utolsót (helyeset) veszem figyelembe.

 • totorobert január 25. 21:18 (#25) | Válaszolok

  2011 / 4.hét “0″-s tippsor :

  1. Werder Bremen – Bayern München 1
  2. Nürnberg – Hamburg 1
  3. Schalke – Hoffenheim 2

  4. St. Pauli – 1. FC Köln x
  5. Wolfsburg – Dortmund 1
  6. Kaiserslautern – Mainz 2

  7. VfB Stuttgart – Freiburg 2
  8. Frankfurt – Mönchengladbach 2
  9. Lazio – Fiorentina 1

  10. Catania – AC Milan 1
  11. Bologna – AS Roma 1
  12. Internazionale – Palermo 2
  13. Napoli – Sampdoria 2

  +1. Juventus – Udinese x

  szomszédos 6-s :

  1=22122X+1

 • jano47 január 25. 23:34 (#26) | Ez egy válasz erre: #13 | Válaszolok

  :o A TOTÓ-játékot hazánkban 3 dolog öli meg:
  1./ A burjánzó nemzetközi szerencsejáték maffia.
  2./ Az itthoni bérszínvonal és itt ne a Statisztikai Hivatal kozmetikált
  adataira gondoljunk.
  3./ E körülmények figyelembevétele nélkül megállapított fogadási
  költségek (oszloponkénti díj).

  Szerintem se kellene összemosni a hétközi TOTÓ-t a hétvégivel nyereményalap vonatkozásában.
  Csakhogy attól fél (gondolom) a tisztelt Szjzrt. hogy a hétközin akkor
  nem lesz elegendő aktivitás meg nyereményalap. Megnyugtatom, így se.

  Ez megint egy átgondolatlan, elkapkodott ötlet, melyekből épp
  eleget hallottunk mostanában.

 • totorobert január 26. 15:05 (#27) | Válaszolok

  Tisztelt Geszthelyi !

  Akik közelebbről ismernek ,tudják,hogy egyenes beszédű “fair” embernek törekszem lenni ! Persze nálam is mint mindenkinél az élet területén ,itt is néha mellé ütök a cimbalomnak!

  Őszintén mondom,hogy kicsit érthetetlenül olvastam a felajánlásodat,elsősorban a szöveg környezte miatt ! Gondolom ez a szöveg környezet a tartós, német honban töltött idő hatása !

  Kérdezném,hogy akkor ez egy felajánlás lenne részedről ? A linken található német ajánlatból kellene összeválogatnom eseményeket ?A megjelölt meccseket élesítenéd ? Nekem kellene meghatároznom,hogy 1vs 2,5 vs 5 Euro téttel élesítsd?Mennyi db eseményt kellene választani?

  Egyébként,ha már egyenes beszédet emlegettem !Meg kell,hogy mondjam,én irtózom a mixeléstől !Nagyon-nagyon ritkán szoktam fogadni !Kombiban meg pláne !Viszont mindig bekavarok egy db olyan meccset amely viszi a kombimat!Nagyon nehéz engem rávenni,hogy ilyen ben rész vegyek !Mondok egy példát ! Szinte kizárólag focira fogadok,amikor élesítek!Egy esetben kinéztem magamnak a kombiba egy kosár meccset,ahol a Barca játszott otthon valakivel! Nyilván az esélyes Barca lett megjátszva és csak ez a meccs ment el!Tudod mi lett a meccs vége ?Döntetlen ! :-( Kosárban ! Na az ilyenekért nem pazarlom az időm a fogadóirodák ajánlataira!A totó viszont más!A foci az életem része és ahogy lenni szokott apai ágon is családi hagyománya van a totónak,ezért is játszom hétről -hétre nagy élvezettel!

  Összegzés.

  Nem hiszem,hogy kockáztatnám a pénzedet ,amikor a sajátomat sem játszanám meg!

 • Geszthelyi január 26. 15:43 (#28) | Válaszolok

  Ott a tipp-mix annak aki a hét bármely napján fogadni akar,ráadásul annyit nyerhet amennyit nem szégyenel !
  Ha nem elég az internetes fogado irodék én hozzá segitelek és meg látjuk hogy mennyire nagyszerübb igy.

  Kérdezném,hogy akkor ez egy felajánlás lenne részedről ?
  Válasz igen

  A linken található német ajánlatból kellene összeválogatnom eseményeket ?A megjelölt meccseket élesítenéd ? Nekem kellene meghatároznom,hogy 1vs 2,5 vs 5 Euro téttel élesítsd?
  Válasz igen

  Mennyi db eseményt kellene választani?
  Teljesen rád van bizva 20 euroig játszhatsz ami a feladási díjat jelenti
  Cak a Z betüvel jelzett mérközéseket kell 2-es kötésbe
  Pl 1,5 a szorzó 1 euros téttel 1,50 eurot hoz és a feladása 1,50 az o a nyereség.
  Ha a szorzó 6 1 euros téttel 6-eurot hoz és a feladás 1,50 igy 4,50 a nyereség

  Mennyi db eseményt kellene választani?
  Z – vel jelzet mecseket kel kötésbe tenned többit lehet szoloba is.
  Teljesen te hatás köröd eredményesség a lényeg.

  És csak is a Német ODDSET KOMBI-Wetten müsorából választhatsz. !!!!

  Továbbiakat Zsolt-geszi@hotmail.hu.
  Skype geszthelyi zsolt

 • kovitoto január 26. 16:03 (#29) | Válaszolok

  Na, akkor indulás!

  4-4-5 index
  01 Bremen – Bayern München 2x
  02 Nürnberg – Hamburg x21
  03 Schalke – Hoffenheim 1
  04 St. Pauli – Köln 1x
  05 Wolfsburg – Dortmund x21
  06 K’lautern – Mainz 1×2
  07 Stuttgart – Freiburg 1
  08 Frankfurt – M’gladbach 1
  09 Lazio – Fiorentina 1x
  10 Catania – Milan 2x
  11 Bologna – Roma x21
  12 Inter – Palermo 1
  13 Napoli – Sampdoria 1
  +1 Juventus – Udinese x

  X-király
  01 Bremen – Bayern München X
  02 Nürnberg – Hamburg X
  03 Schalke – Hoffenheim
  04 St. Pauli – Köln
  05 Wolfsburg – Dortmund X
  06 K’lautern – Mainz
  07 Stuttgart – Freiburg
  08 Frankfurt – M’gladbach
  09 Lazio – Fiorentina X
  10 Catania – Milan
  11 Bologna – Roma X
  12 Inter – Palermo
  13 Napoli – Sampdoria
  +1 Juventus – Udinese

  ’0′ találat
  01 Bremen – Bayern München 1
  02 Nürnberg – Hamburg 2
  03 Schalke – Hoffenheim 2
  04 St. Pauli – Köln 2
  05 Wolfsburg – Dortmund 1
  06 K’lautern – Mainz 2
  07 Stuttgart – Freiburg 2
  08 Frankfurt – M’gladbach 2
  09 Lazio – Fiorentina 2
  10 Catania – Milan 1
  11 Bologna – Roma 1
  12 Inter – Palermo 2
  13 Napoli – Sampdoria 2
  +1 Juventus – Udinese 2

  szomszéd 6-os
  7:111XX1+X

 • totorobert január 26. 16:34 (#30) | Ez egy válasz erre: #28 | Válaszolok

  Nos.még udvaroltatok egy kicsit ! :-)

  Gondolkodtam a felajánláson,de annyiban maradtam magammal,hogy még nem mondok egyértelmű igent !Továbbra sem érzem jól magam attól,hogy a Te pénzeddel játsszak ! Alamizsnának érzem,meg továbbra is iszonyodom a mixeléstől!

  Hajlok azonban együttműködésre !Most az a gondolatom,hogy Te fogadsz nekem pár Euro téttel egy általam szerkesztett menüből,arról az oldalról amit kikötöttél. Azonban úgy lesz igazságos,ha én meg visszafogadok itthon a tippmix játékon egy általad adott menüből!Nálunk, ugye 200 Ft az alap tét,fogadásonként .Azt gondolom,hogy Te fogadj nekem 3 Euro-t és, ha jól értelmezem annak még van legalább 50 Cent vonzata.Én visszafogadok neked 1000 Ft értékben ,ami 200 Ft alapon 5 db lehetőséget jelent.Persze rajtad múlik,hogy mekkora alappal használod fel a lehetőségedet !A lehetséges nyereményt teljes egészében megtarthatod és fordítva ! :-) Amúgy nem hiszek benne,hogy valamelyikünk is kaszál ! :-( Lehet,hogy kishitűnek tűnik az ajánlatom a 20 Euro mellett,de hangsúlyozom,hogy én irtózom a mixeléstől,és inkább csak amolyan,tiszteletből egy jó játék,ami egy próbát megér hozzáállás ez részemről!

  Ajánlatom elfogadása esetén ,kérlek jelezz vissza ! Szelvényt azonban leghamarabb csak holnap fogok érvényesíteni,mert már így is nagyon meg vagyok csúszva a totó szerkesztéssel!Tehát csak holnaptól fogadható eseményekben gondolkozz!!!! Köszönöm megértésedet!

 • Geszthelyi január 26. 17:12 (#31) | Válaszolok

  Rendbe csapjunk a lecsoba de szerintem jobb lenne ha imail-en. ha jó

 • totoboy január 26. 17:44 (#32) | Válaszolok

  4-4-5 index

  01 Bremen – Bayern München 2×1
  02 Nürnberg – Hamburg 21
  03 Schalke – Hoffenheim 1
  04 St. Pauli – Köln 21x
  05 Wolfsburg – Dortmund 2
  06 K’lautern – Mainz 2×1
  07 Stuttgart – Freiburg 2×1
  08 Frankfurt – M’gladbach 1
  09 Lazio – Fiorentina 1
  10 Catania – Milan 2
  11 Bologna – Roma 12
  12 Inter – Palermo x1
  13 Napoli – Sampdoria x1
  +1 Juventus – Udinese x

  X-király

  01 Bremen – Bayern München X
  02 Nürnberg – Hamburg
  03 Schalke – Hoffenheim x
  04 St. Pauli – Köln
  05 Wolfsburg – Dortmund
  06 K’lautern – Mainz
  07 Stuttgart – Freiburg x
  08 Frankfurt – M’gladbach
  09 Lazio – Fiorentina x
  10 Catania – Milan
  11 Bologna – Roma
  12 Inter – Palermo
  13 Napoli – Sampdoria
  +1 Juventus – Udinese x

 • totorobert január 26. 19:25 (#33) | Válaszolok

  Geszthelyi “.bet” tesó ! :-)

  hotmail-ra löktem üzit !

 • zso január 27. 01:53 (#34) | Válaszolok

  4-4-5/4.

  1. Werder Bremen – Bayern München x2
  2. Nürnberg – Hamburg 1×2
  3. Schalke – Hoffenheim 1
  4. St. Pauli – 1. FC Köln 1×2
  5. Wolfsburg – Dortmund x2
  6. Kaiserslautern – Mainz 1×2
  7. VfB Stuttgart – Freiburg 1
  8. Frankfurt – Mönchengladbach 1
  9. Lazio – Fiorentina 1x
  10. Catania – AC Milan 2
  11. Bologna – AS Roma 1×2
  12. Internazionale – Palermo 1x
  13. Napoli – Sampdoria 1
  +1. Juventus – Udinese 2

  5=x11112+2

 • Geszthelyi január 27. 10:51 (#35) | Válaszolok

  hotmail-ra löktem üzit !

  Láttam hogy küldtél Vadlöv? Robert csak nem todom meg nyitni sajnos.
  Probáld meg a zsolt-geszi@freemail.hu-ra

 • balucaptain január 27. 14:25 (#36) | Válaszolok

  4-4-5 index
  01 Bremen – Bayern München 2x
  02 Nürnberg – Hamburg 1x
  03 Schalke – Hoffenheim 1
  04 St. Pauli – Köln x12
  05 Wolfsburg – Dortmund 21x
  06 K’lautern – Mainz x21
  07 Stuttgart – Freiburg 12x
  08 Frankfurt – M’gladbach 1
  09 Lazio – Fiorentina 1
  10 Catania – Milan 2x
  11 Bologna – Roma 2x
  12 Inter – Palermo 1
  13 Napoli – Sampdoria 1
  +1 Juventus – Udinese 1

  X-király
  01 Bremen – Bayern München
  02 Nürnberg – Hamburg
  03 Schalke – Hoffenheim x
  04 St. Pauli – Köln x
  05 Wolfsburg – Dortmund x
  06 K’lautern – Mainz x
  07 Stuttgart – Freiburg
  08 Frankfurt – M’gladbach
  09 Lazio – Fiorentina
  10 Catania – Milan
  11 Bologna – Roma X
  12 Inter – Palermo
  13 Napoli – Sampdoria
  +1 Juventus – Udinese

  ‘0′ találat
  01 Bremen – Bayern München 1
  02 Nürnberg – Hamburg 2
  03 Schalke – Hoffenheim 2
  04 St. Pauli – Köln 2
  05 Wolfsburg – Dortmund 1
  06 K’lautern – Mainz 1
  07 Stuttgart – Freiburg x
  08 Frankfurt – M’gladbach 2
  09 Lazio – Fiorentina 2
  10 Catania – Milan 1
  11 Bologna – Roma 1
  12 Inter – Palermo 2
  13 Napoli – Sampdoria 2
  +1 Juventus – Udinese 2

  szomszéd 6-os
  7:1112X1+1

 • totorobert január 27. 14:56 (#37) | Válaszolok

  Tisztelt Geszthelyi !

  Ebben a témában utoljára nyilvánulok meg ezen a helyen ! Nincs szándékom kisajátítani az oldalt magánügyes témákra ! A lényeg ,hogy az általad megadott mail CÍMEKRE küldtem üzenetet,amiben tegnap próbaképpen ,kombináltam 4-s gyűjtőt.Ha egyik címeden sem tudod elérni a meccseket akkor nagy probléma van !Egy megoldást tudok felajánlani !A következő címre küldj üzenetet és kiderül,hogy jók vagyunk-e vagy mégsem?
  Ha nem jön semmi,akkor részemről lezárva a téma !
  E-mail cím : vrobert0531@freemail.hu

  Egyébként nyerő lett volna tegnapi kombo!

 • brandboy január 27. 16:53 (#38) | Válaszolok

  t:

  4-4-5 index

  01 Bremen – Bayern München 2
  02 Nürnberg – Hamburg x21
  03 Schalke – Hoffenheim 1
  04 St. Pauli – Köln 1x
  05 Wolfsburg – Dortmund 2
  06 K’lautern – Mainz 1×2
  07 Stuttgart – Freiburg 1
  08 Frankfurt – M’gladbach 2×1
  09 Lazio – Fiorentina 1x
  10 Catania – Milan 2
  11 Bologna – Roma 12
  12 Inter – Palermo 1×2
  13 Napoli – Sampdoria 1x
  +1 Juventus – Udinese x

  X-király
  01 Bremen – Bayern München
  02 Nürnberg – Hamburg
  03 Schalke – Hoffenheim
  04 St. Pauli – Köln X
  05 Wolfsburg – Dortmund
  06 K’lautern – Mainz X
  07 Stuttgart – Freiburg
  08 Frankfurt – M’gladbach
  09 Lazio – Fiorentina
  10 Catania – Milan
  11 Bologna – Roma
  12 Inter – Palermo
  13 Napoli – Sampdoria X
  +1 Juventus – Udinese X

  ‘0′ találat
  01 Bremen – Bayern München 1
  02 Nürnberg – Hamburg X
  03 Schalke – Hoffenheim 2
  04 St. Pauli – Köln 2
  05 Wolfsburg – Dortmund 1
  06 K’lautern – Mainz 2
  07 Stuttgart – Freiburg X
  08 Frankfurt – M’gladbach X
  09 Lazio – Fiorentina 2
  10 Catania – Milan 1
  11 Bologna – Roma 2
  12 Inter – Palermo X
  13 Napoli – Sampdoria 2
  +1 Juventus – Udinese 2

  szomszéd 6-os
  1:111X21+X

 • Lavinie76 február 03. 14:51 (#39) | Válaszolok

  Head more than a wee bit ahead of or after-early May possibly or late September (and early October) travel is not only less expensive, but it can be far less stressful, with fewer tourists, shorter lines, and more locals.

 • Marievam december 15. 14:12 (#40) | Válaszolok

  Very fantastic info can be found on weblog . «Compassion for myself is the most powerful healer of them all.» by Theodore Isaac Rubin.

 • Ronaldepher december 19. 20:00 (#41) | Válaszolok

  Very funny post…


Szólj hozzá Te is!