Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc13

Totó-helper – 11. hét

 Totó 10 hozzászólás

Bochum-Bayern: a türhető formát mutató Bochum kissé hiányos lesz: Maltritz, Yahia, Klimowicz és Ono sérült, Mavraj pedig eltiltott. A bajorok Toni, Borowski és Hamit nélkül készülnek.
Frankfurt-Hoffenheim: nagyon sokat erősödik a Frankfurt, mivel Fenin és Liberopulosz ismét játszhat. A TSG-ből három roppant fontos játékos hiányzik: Ibisev, Salihovic és Obasi.
Hannover-Dortmund: a Hannover nyolc forduló óta veretlen otthon (4-4-0), vagyis nem hiányzik nagyon a két sérült, Ismaël és Jankov. A Borussia visszakapja a kapitányát, Kehlt, Boateng és Hummels viszont maródi.
Hertha-Leverkusen: a berlinieknél nincs új sérült, a Bayerből Manuel Friedrich és Vidal nem játszhat, ám Schneider ismét játékra kész!
Werder-Stuttgart: Naldo nélkül áll fel a zöldek védelme, mellette Özil játéka is kérdéses. A VfB-nél is a védelem lesz hiányos, de egy cseppet jobban: Niedermeyer, Boka, Delpierre és Magnin sérült, Tasci “besárgult”.
Hamburg-Cottbus: Gravgaard visszatérhet a HSV-ba, a többiek nem. Az Energie-nél teljes a létszám.
Juventus-Bologna: a “zebrák” teljesen középpályás sora kiesett, Camoranesi, Sissoko, C.  Zanetti, De Ceglie és Nedved is lerobbant. A vendégektől César, Moras és Marazzina hiányzik.
Lazio-Chievo: a Laziónál nincs új sérült a múlt héthez képest, Lichtsteiner talán felépült. A sárga-kékeknél nincs hiányzó.
Reggina-Napoli: meglehetősen sok a sérült a Regginánál: Halfredsson, Giosa, Vigiani, Rakics, Santos, Cirillo és Campagnolo kapus. A Napoli edzőt cserélt, Donadoni lett a kiválasztott. Az egykori szövkap nem számíthat Manninire, aki el van tiltva, valamint a sérült Vitale, Maggio, Gargani, Datolo négyesre.
Sampdoria-Roma: mindenki játékra jelentkezett a Sampnál, a Roma viszont Mexes, Perrotta, Cicinho, Juan, Cassetti és az eltiltott De Rossi nélkül áll majd ki.
Siena-Milan: Rossettini és Galloppa a Siena két hiányzója. A Milannal többen vannak, de talán a Kaká-Ronaldinho duóból egyik már játszhat valamennyit. Valószínűbb, hogy az utóbbi. Ambrosini felépült a többi maródi azonban nem.
Chelsea-Man. City: a kékek egyetlen hiányzója Ferreira, de ő Bosingwa mögött amúgy csak tartalék. A City UEFA-kupa-meccset nyomott csütörtökön, de néhány kulcsember pihenhetett. Bellamy és Kompany viszont nem játszhat.
Villa-Tottenham: a hazaiaknál Laursen sérült, a többiek O’Neill mester rendelkezésére állnak. A Spursben Defoe és Hutton sérült.
Inter-Fiorentina: Burdisso, Materazzi és Chivu sérült az Interben, vagyis három középhátvéd. A lilák Santana és Dainelli nélkül futnak ki a San Siro gyepére.Hozzászólások
 • kezdő március 14. 12:34 (#1) | Válaszolok

  Szasztok!
  Most ismerkedek a sportfogadással és láttam a tippmix oldalán, hogy ahol a meccseket, a szorzókat stb. mutatja van egy olyan oszlop hogy KÖTÉS. Ez alatt számok vannak. Ezek a számok mit jelentenek?
  Az oldal legalján van egy olyan, hogy kötéstiltások, itt egy táblázatot mutat amit szintén nem értek.

  Előre is köszönöm a segítséget.

 • piqet március 14. 13:08 (#2) | Válaszolok

  Szia! Ezek a számok azt jelentik (kötés),Hogy például 5-ös kötésbe lehet a meccset megjátszani,akkor ahhoz a meccshez még legalább négy másik eseményre is kell fogadnod.A hármas kötésnél az eseményhez még kettőt kell megjátszani.Kötés nélkülinél pedig szólóba játszhatod meg a meccset.A kötés tiltás általába azért van,hogy egy meccsre ne lehessen több féle fogadást tenni.p.l:nem játszhatod meg,hogy a félidőt az x csapat nyeri,ezzel együtt félidőbe x vezet és a meccset is x csapat nyeri.Remélem érthető volt :) Ha rosszul írtam volna valamit akkor javítsatok ki.

 • euroaron március 14. 13:11 (#3) | Válaszolok

  kezdő, ez az alapszint… ezen itt már túl kell lenned, hoyg érdemben diskurálhassunk…
  szóval ezt a lottózóban kell megkérdezni az eladótól, az a leghatékonyabb.

  pici help. na, a kötés az, hogy a szelvényen mennyi esemény együttes bekövetkezésére tippeltél. ha öt fogadást jelöltél be, akkor nyilván öt. több több, kevesebb kevesebb. de ugyanannyi, amenyi fogadást teszel a fenti rovatban, asszem max 14 vagy 15… rég tippmixeltem.

  az alatta lévő tört számok meg a kombinációs kötések. erről bővebben szintén az eladótól.

  kötéstiltás, hogy melyik kötések melyikekkel nem lehetnek a fogadásaid között. tehát ha tiltott a 200-202, akkor lehet a 200, a 201 vagy a 202, de a háromból csak az egyik. az eladó megintcsak részletesebb magyarázattal szolgálhat.

  na, mára elég jót cselekedtem ezzel, úgy érzem. a többit kérdezzed a csinos eladólánytól, azért kap fizetést, a flört meg extra.
  de majd meséld el azért, hogy írígykedjünk! :D

 • euroaron március 14. 13:12 (#4) | Válaszolok

  piqet kiegészítve, hogy a szelvénnyel már ne szarozzunk… :)

 • kezdő március 14. 14:45 (#5) | Válaszolok

  Köszönöm nektek.
  Én is erre gondoltam, de jobb biztosra menni.
  Lehet hogy ez hülyeség, de akkor az olyan meccseknél ahol pl minimum 3at kell kötni kedvezőbb lesz a szorzó, azért, hogy inkább azt válassza az ember, kössön 3at és elbukja.

  VAGY

  Inkább a biztosabb meccseknél használják, hogy megnehezítsék az ember dolgát.

  Vagyis ezzel kapcsolatban a kérdésem az lenne, hogy az hogy hányat kell kötni befolyásolja-e a szorzót?

  Mégegyszer köszönöm annak aki időt szakít rám.

 • kezdő március 14. 14:46 (#6) | Válaszolok

  Remélem érthető volt a hozzászólás :)

 • euroaron március 14. 14:50 (#7) | Válaszolok

  kezdő: nem.
  azért kell hármat kötni, mert szólóban nagy az esély, hogy a buki veszít.
  viszont ha hármat kell hoznod, akkor már jó az esély, hogy ő nyer.
  üzletpolitika.
  ezért érdemesebb inkább fogadóirodánál játszani, mert ott default a szóló fogadás. ellenben a kötésnek ott meg alacsonyabb felső határa van, mint az szrtnél…

  a kötésszám nyilván befolyásolja a szorzót, ez egyszerű matek… minél több, annál szorzatabb, vagy mifasz…

 • először március 24. 17:58 (#8) | Válaszolok

  az lenne a kérdésem hogy összeszedem a meccseimet, pl 5ös kötésszámba ugyebár öt mecs és ebből ha egyet bukok akkor a többiért megkaphatom a pénzt ha azok bejöttek?

 • zototo március 24. 19:40 (#9) | Válaszolok

  először, 8-hoz: Ha kötésben játszol, akkor az események együttes bekövetkezésére fogadsz, tehát minden eseménynek be kell következnie. Ezért az oddsok szorzatát nyerheted. Ha ezek közül egy (több) megfogadott esemény nem következik be, akkor az együttes bekövetkezés nem teljesül, tehát nem nyersz.

 • Sly március 24. 20:09 (#10) | Válaszolok

  kombinácios fogadáshoz: https://hu.sportingbet.com/t/info/sugo_fogadastipusok.aspx


Szólj hozzá Te is!