Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc06

Totó-helper a 10. hétre

 Totó Nincs hozzászólás

Bayern-Hannover: a szenvedő Bayernből Van Bommel bizonyosan hiányzik sárga kártyái miatt. Lahm influenzából, Toni Achilles-ín-sérüléséből gyógyulgat, lehet, hogy ők is kihagyják a meccset. Ismael és Jankov a Hannover két sérültje.
Cottbus-Hertha: az Energie-nél Prasnikar mester mindenkivel számolhat. A berliniek a két szerb, Kacsar és Pantelics játéka kérdéses.
Hoffenheim-Werder: roppant tartalékos lesz a TSG. Salihovic egy hónapra kiesett, Hildebrandnak izomfájdalmai vannak, Weis, Luiz Gustavo és Teber pedig el van tiltva. Ibiseviccsel együtt ez hat kezdőjátékos! Wiese után Vander is kidőlt, így a harmadik számú kapus fog védeni a Bremenben.
‘Gladbach-Hamburg: Dante és Jaures még mindig nem épült fel a hazaiaknál, Galásek betegsége talán leküzdhető szombatig. Jolnak hátul lesznek gondjai: Atouba és Reinhardt után Demel és Gravgaard is lesérült.
Stuttgart-Dortmund: egyetlen hiányzója van a két csapatnak, a sárgák csékája, Kehl.
Wolfsburg-Karlsruhe: roppant hatékonyak a zöldek a bajnokságban, főleg hazai környezetben. Ez annak is köszönhető, hogy minden játékos Magath rendelkezésére áll. A KSC-ből továbbra is Franz hiányzik.
Bielefeld-Frankfurt: az Arminia teljesen létszámmal készül, ugyanez a Frankfurtról nem mondható el: a két görög még mindig maródi, és most a harmadik csatár, Fenin is kénytelen a lelátóra ülni ötdik sárgája miatt. Ki fog gólt lőni?
Bayer-Bochum: a Leverkusen egyetlen hiányzója a védő Manuel Friedrich. Maltritz és Jahia a Bochum sérüljei, ők is védők.
Roma-Udinese: az Arsenal ellen készülő Romából Cicinho, Juan, Perrotta és Totti egészen biztosan nem lép pályára. Az Udineséből Domizzi eltiltás, Quagliarella pedig influenza miatt hiányzik majd, Handanovics kapus viszont újra ép.
Genoa-Inter: Vanden Borre és Paro a két hazai hiányzó, az Interből Samuel és Vieira tuti nem játszhat, azt meg egyelőre nem tudni, hogy a BL-re ki fog rápihenni.
Torino-Juventus: nagy a fluktuáció a Torinónál: Dzsemaili, Ventola és Rivalta felépült, ám Di Loreto, Abbruscata és Diana nem, míg Paolo Zanetti el van tiltva. A Juvéból Legrottaglie eltiltás, Camoranesi, De Ceglie, C. Zanetti és Andrade sérülés miatt hagyja ki a városi derbit.
Fiorentina-Palermo: Gilardino letudta eltiltását, most Vargas lépett a helyébe, Santana és Kuzmanovics pedig sérüléssel bajlódik. A vendégeknél Brescianót és Migliacciót elmeszelték, Budan pedig még mindig nem épült fel.
Milan-Atalanta: a legrosszabb hír a Milan-fanoknak, hogy Kaká nem épült fel. Favalli eltiltása nem gond, sőt!… A sérültek listája pedig cseppet sem lett rövidebb. A bergamóiaknák Manfredini eltiltás miatt, Vieri és Doni pedig sérülés miatt nem játszhat, utóbbi komoly érvágás. Floccari viszont felépült.
Napoli-Lazio: a hazaiak továbbra is a harmadik számú kapusukkal állnak ki, Mannini pedig még mindig nem “ülte le” eltiltását. A Lazio még mindig a középpályán lyukas, Dabo, Meghni, Del Neri, Lichtsteiner és Diakité a sérült.
Szólj hozzá Te is!