Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc27

Totó-helper a 13. hétre

 Totó 1 hozzászólás

Albánia-Magyarország: a két legjobb támadóját (Bogdani, Kapllani) nem hívta meg Haan, mert nem játszanak a klubjaikban. Az első számú kapusuk, Beqaj pedig megsérült. Nálunk Fehér Csaba esett ki sérülés miatt, Juhász és Bodnár pedig sárga lapok miatt nem játszhat. Tóth Balázs vállát vélhetően összedrótozzák szombat estig.
Málta-Dánia: a hazaiaknál mindenki rendben van, a dánok viszont Tomasson nélkül kell, hogy pályára lépjenek.
Portugália-Svédország: a luzitánoknál Deco sérült, a többiek Queiróz  rendelkezésére állnak. A svédeknél nagy kérdés, hogy ki lesz a balbekk (Edman vs. M. Nilsson), illetve, hogy ki helyettesíti az eltiltott Ibrahimovicot.
Izrael-Görögország: a görögöknél a két frankfurti támadó, Liberopulosz és Amanatidisz sérült, de rajtuk kívül is van bőven támadója Rehhagelnek.
Észak-Írország – Lengyelo.: az észak-írek még nem kaptak gólt otthon, pedig már járt nálunk Csehország is. A lengyelek Szlovákiában kikaptak 2-1-re. Wichniarek nincs a keretben.
Szlovénia-Csehország: a szlovének mindkét hazai meccsüket behúzták, és Lengyelországból is elhoztak egy pontot. Nem rosszak! A cseheknél, akik épp úgy állnak, mint a szlovének (2-1-1), Kovac letöltötte eltiltását.
Wales-Finnország: Ricketts az egyetlen hiányzója a walesieknek, a finneknél Kallio letöltötte eltiltását.
Belgium-Bosznia: a bosnyákok Ibisevic és Salihovic nélkül kénytelenek játszani, ám a Dzeko-Misimovic támadórészleg így is bombaerősnek tűnik.
Románia-Szerbia: eddig roppant gyatrán szerepel otthon a román válogatott, két meccsen egy pontot szerzett. A szerbek legjobbjai ott lesznek Konstancában, azonban Pantelics meccshiánnyal küszködik.
Litvánia-Franciaország: a galloknál nem játszik majd Vieira, aki nem kapott meghívót, valamint a sérült Anelka, Abidal és Briand.
Írország-Bulgária: a hazaiaknál Given kapus játéka kérdéses, a bolgárok viszont biztosan a három legjobbjuk nélkül fognak játszani: Berbatov, Bozsinov és Martin Petrov is maródi!
Montenegró-Olaszo.: Vucsinics a haverjai ellen fog küzdeni, hiszen Olaszországban keresi a kenyerét. Lippi mester jópár újoncot hívott meg, Bocchetti, Pazzini és Motta először húzhatja fel a kék mezt.
Hollandia-Skócia: az Oranje ismét Van Nistelrooy nélkül fut ki a selejtezőre, de Huntelaar, Kuyt, Robben és Van Persie is remek formában van. Sneijder és Van der Vaart ellenben igen mélyen van…
Spanyolo.-Töröko.: az Európa-bajnok spanyoloknál Iniesta és Puyol sérülés miatt kiesett, Xavi és David Villa felépülésére viszont van sansz.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!Heti totó tippek (8/1. hét)

1. FC Köbenhavn - Chelsea 2
2. Lyon - Real Madrid 2
3. Internazionale - Bayern München 2
4. Marseille - Manchester Utd. 2
5. Blackpool - Tottenham 2
6. Arsenal - Stoke City 1
7. Porto - Sevilla 1
8. Liverpool - Sparta Praha 1
9. PSV - Lille 1,x
10. Sporting CP - Rangers 1
11. Ajax - Anderlecht 1
12. Villarreal - Napoli 1
13. Twente - Rubin Kazany 1
+1. VfB Stuttgart - Benfica x

Kiemelt tippmixek

Holnap, 17:45 Porto - Sevilla 1.75|3.35|4.15
Holnap, 20:30 Internazionale - Bayern München 2.11|3.25|3.05
Holnap, 20:30 Marseille - Manchester Utd. 3.30|3.00|2.10

Totó eredmények (7/2. hét)

1. Dortmund - St. Pauli 1
2. Freiburg - Wolfsburg 1
3. Hamburg - Werder Bremen 1
4. Hannover - Kaiserslautern 1
5. Hoffenheim - 1. FC Köln x
6. Mainz - Bayern München 2
7. Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1
8. Bologna - Palermo 1
9. Internazionale - Cagliari 1
10. Lecce - Juventus 1
11. Chievo - Milan 2
12. Genoa - Roma 1
13. Fiorentina - Sampdoria x
+1. Mönchengladbach - Schalke 1
Mito