Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr03

Totó-helper a 14. hétre

 Totó 1 hozzászólás

Bochum-Stuttgart: egyetlen hiányzója lesz a Bochumnak, az eltiltott Pfertzel. A VfB-ből Khedira és Nieredmeier esett ki, a többiek felépültek.
Frankfurt-Cottbus: végre lesz néhány visszatérő az Eintrachtnál: Liberopulosz és Spycher játékra jelentkezett. Amanatidisz, Preuss, Vaszoszki és Toski viszont még nem.
Hamburg-Hoffenheim: ugyan Demel és Gravgaard felépült, ám most meg Alex Silva robbant le a HSV-nál. A Hoffenheimnél egy új sérült van, egy újabb támadó, Obasi.
Hertha-Dortmund: a renitens Ebert visszavették a keretbe, mivel Friedrich és Chahed sérült, Stein pedig eltiltott. A Dortmundnál igen sok a hiányzó: Hummels, Boateng, Tinga és Kringe sérült, Hajnal pedig beteg. Utóbbi három játékára azért van némi esély.
Wolfsburg-Bayern: a kiváló formában lévő “farkasok” teljesen kerettel készülnek a rangadóra, a Bayernből viszont két fontos játékos is hiányzik: Klose sérült, Demichelis pedig begyűjtötte ötödik sárgáját. Toni ellenben felépült. és Cherundolo sem hadra fogható.
Werder-Hannover: a brémaiak rendben vannak, ám a Hannover védelme kiesett: Ismael, Vinicius és Cherundolo is sérült.
Köln-Bayer: egy-egy hiányzó van/lehet mindkét oldalon. A Köln Womét nélkülözi, a Bayer pedig lehet, hogy Adler kapust. Ebben az esetben Király Gabi fog védeni.
Karlsruhe-’Gladbach: Franz mellé Porzillo is csatlakozott, ők ketten csak a lelátóról nézik a kiesési rangadót. A vendégeknél mindenki egészségesnek tűnik.
Atalanta-Fiorentina: az Atalanta B-csapattal fog kiállni, erre jó lesz ügyelni! Guarente, Cigarini és Manfredini el van tiltva, Garics, Coppola, Ferreira Pinto és Cerci pedig sérült. Doni viszont felépült, így legalább elől jók lehetnek. a liláknál is akad azért hiányzó: Mutu, Santana és Gobbi sérült, Gamberini pedig el van tiltva.
Juventus-Chievo: a Juvéban továbbra is számtalan sérült van, de ettől még baromi erősek. A Chievo viszont valóban tartalékos lesz, Moro, Makinwa és Frey nagyon fog hiányozni.
Roma-Bologna: Totti ugyan felépült, de így számtalan hiányzója lesz a Romának. Vucsinics, Taddei, Juan és Aquilani nagyon, Cassetti, Cicinho és Tonetto kicsit kevésbé, de hiányozni fog. Bolognában most nagy bajban vannak, mert a góllövőlista vezetője, Di Vaio megsérült a hét közepén, egyelőre nem tudni, játszhat-e. A másik támadó Osvaldo pedig el van tiltva.
Sampdoria-Napoli: a Sampból csak az a Bellucci fog hiányozni, aki idén amúgy sem nagyon játszott. A többiek rendben vannak. Donadoninak jóval több lesz a kiesője: Blasit elmeszelték, Iezzo, Maggio, Gargano, Vitale, Aronica és Lavezzi pedig maródi. Így nehéz lesz…
Siena-Lazio: a toszkánok teljes harci díszben fogadják a fővárosiakat, akik közül Dabo és Matuzalem is felépült.
Udinese-Inter: az Udinese elveszítette legjobbját, Di Natalét, a szélsőt már csak ősszel láthatjuk. Rajta kívül Domizzi és Sánchez eltiltás, Lukovics, Coda, Ferronetti és Tissone sérülés miatt nem léphet pályára. Az Inter legnagyobb hiányzója Maicon lesz, a jobbhátvéd a válogatottnál sérült meg. Burdisso, Mancini és Jiménez amúgy sem játszana.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!