Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr30

Totó-helper a 17. hétre

 Totó 10 hozzászólás

Bayern-Bochum: kedden Olic triplájával BL fináléba jutott a Bayern, de az ünneplés még várat magára, mert a bajnoki cím is kellene nekik. Mindkét csapat a legjobbjaival állhat ki. Legalábbis a lehetőség meg van rá. A Bochum február óta nem győzött, így elzavarták Heiko Herrlichet és a bajorok ellen már Dariusz Wosz ül a padon.
Dortmund-Wolfsburg: az már biztos, hogy a Dortmund ki fog jutni a nemzetközi porondra, de ez akár még a BL is lehet. Ami meg nagyon nem mindegy. Viszont három fontos hiányzó nehezíti a felkészülésüket: Kehl és Zidan után Bender is lesérült. A Wolfsburg ismét középcsapattá vált és ez már nem fog változni a következő két fordulóban. Misimovic játékára csekély az esély.
Frankfurt-Hoffenheim: ‘egyik csapat a másik’, ugyanaz a szitu, mint Wolfsburgban. Középosztály, alul motiváltság. A hiányzók meg pont azok, mint  a korábbi hetekben. X-ből indulunk.
Hamburg-Nürnberg: a HSV mégsem lesz ott a saját pályáján rendezett Európa-liga döntőben, 2-1-re elvérzett Londonban a Fulham ellen. Ricardo Moniz az új tréner, Torun pedig az egyetlen sérült. A Nürnbergnek nagyobb szüksége van a pontokra és csak a huzamosabb ideje sérült Breno hiányzik.
Hannover-’Gladbach: két nyerhető mérkőzése maradt a H96-nak, kár hogy egy 0-10-es KO után kellene tisztafejűnek maradni. Sok a hiányzó – Élson, Krzynówek, Vinícius, Lala, Zizzo, Koné -, de már alkalmazkodtak ehhez a hannoveriek. A vendégek nyugodtak lehetnek, egy ideje már bebetonozták magukat. Friend felépült, Matmur meggyógyult.
Köln-Freiburg: a “kecskések” is bentmaradtak már, a Freiburgnak viszont kellenek a pontok, mint egy falat kenyér. Geromel, Tosics, Schorch és Sihi is kihagyja a meccset hazai oldalon, a Freiburg viszon hetek óta a legerősebb csapatával állhat fel.
Bayer-Hertha: hosszú hetek vergődése után ismét nyerni tudott a Leverkusen, így még nem úszott el a 3. hely. Rolfes mellett egy másik válogatott, Adler sem áll a tréner rendelkezésére. Barnetta viszont visszatérhet eltiltásából. A Hertha matematikailag még bentmaradhatna, de nem fog. Kringe, és Hubník még mindig maródi, de nem ezen múlott…
Schalke-Werder: azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbség miatt a második helyen áll a Schalke, két forduló és hat pont kell a bajnoki címhez. No meg a Bayern botlása. Hiányzó nincs, de Kuranyi lehetséges távozása zavart okozott a térben. A Werder a harmadik és a legjobb csapatával ugrik neki a királykékeknek.
Stuttgart-Mainz: Osorio és Celozzi a két sváb sérült, de olyan formában van a VfB, hogy egyértelmű esélyese a meccsnek. A Mainz újoncként még akár 8. is lehet, ami… tökmindegy. Hoogland és Soto a két hiányzó.
Milan-Fiorentina: bizonyossá vált, hogy Leonardo nem marad, de a harmadik hely nem lenne csúnya búcsú. Csak ne lenne ilyen kilátástalan formában csapata. Bonera és Borriello visszatérhet eltiltásából, így nem kell a röhejes Favallit játszatni. A lilák is gyengék, ráadásul ott is sok a kieső: Santana, Vargas, Comotto, Félipe, Gamberini és Pasqual is sérült. A komplett védelem!
Parma-Roma: a sonkásoknak tétnélküli a meccs és Paci, Zaccardo, Paloschi, Zenoni és Jiménez is sérült. A Roma kétpontos hátrányba került az Interrel szemben, majdnem biztos, hogy nem lesz bajnok. Parmában azért nyernie kellene.
Catania-Juventus: négy stabil csapattag nélkül várja a Juve elleni meccset a szicíliai csapat, Augustyn, Capuano, Llama és Plasmati is maródi. A “zebrák” hat pontra vannak a BL-től, szóval biztosan meghúzzák még ezt a három fordulót. Giovinco, Grygera és Trezeguet csak tapssal segíthet.
Liverpool-Chelsea: Torres sérülése maximum a vb-re jön rendbe, így Kuyt vagy N’Gog lesz a csatár, bár mindkettő könnyített edzés végzett a héten. A Chelsea előnye egy pont a MU-val szemben, vagyis nem hibázhat az Anfield Road-on. Carvalho, Essien és Bosingwa régóta sérült, de nem érezhető a csapat játékán.
Lazio-Inter: a fővárosiak még mindig nem tudták biztosítani bentmaradásukat, így az Inter ellen meccs előtt is vért fognak inni. Reja mester a lelátóról kénytelen irányítani, de ott ül majd mellette Meghni, Matuzalem, Manfredini és Ledesma is. Az Inter BL-döntős lett, amitől szárnyalni fognak, pihenni viszont nem. Kivéve Toldo és Santon, de rajtuk amúgy se múlik semmi.


Címkék: ,

Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!