Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj07

Totó-helper a 18. hétre

 Totó 1 hozzászólás

Bochum-Hannover: február közepe óta nem szerzett pontot a Bochum és ha most sem fog, szinte biztos, hogy kiesik. A Hannover jelen állás szerint marad első osztályú, ha nem kap ki, így is marad. Hiányzójuk viszont csak nekik van, a korábban kidőlők nem épültek fel.
Werder-Hamburg: egy pont kell a mennyországhoz a Brémának, de annyira jó formában van – 7-0-1 március óta -, hogy a győzelem a valószínűbb. Pláne, hogy hiányzójuk sincs. A HSV egy szép győzelemmel és egy Stuttgart-vereséggel még hatodik lehet, ami akár EL-indulást is érhet. Torun, Jansen és Guerrero nem segíthet ebben.
Freiburg-Dortmund: Freiburgban fieszta lesz, mert a csapat megőrizte elsőosztályú tagságát, így különösebben nem kell megszakadnia a Dortmund ellen. A Borussia is ünnepel, mert kijutott Európába, ám egy győzelemmel még a negyedik hely is elérhető. Kehl, Bender és Zidan a három sérült.
Hertha-Bayern: az utolsó, már biztos kieső fogadja az elsőt, aki majdnem biztos, hogy bajnok lesz. Békés remi? Elképzelhető, de a bajorok B-csapata is van olyan erős, hogy győzelemmel búcsúzzon a ligától. Demichelis sárga lapok miatt biztosan pihen.
Hoffenheim-Stuttgart: a TSG a 11. helyen végez, ez már eldőlt, mint ahogy az is, hogy a Stuttgartnak sokkal nagyon szüksége van a pontokra, mint a Bat nélkülöző hazaiaknak. A svábok Gebhart nélkül utaznak.
Mainz-Schalke: Szalai, Hoogland és Soto nem bevethető a Mainzban, ahol mindenféleképpen ünnepelni fognak, mert az újonc remekül zárta az idényt. A Schalkénak legalább 17 góllal kellene nyernie, hogy esélye legyen a bajnoki címre, amire meglehetősen csekély a sansz. A 2. hely tuti.
Gladbach-Bayer: a Mönchengladbach nagyszerű hazai teljesítményének köszönhetően simán bentmaradt, így nyugodtan odaadhatja a három egységet a Leverkusennek, melynek még van némi esélye a harmadik helyre, de még vissza is csúszhat. A Bayerből három válogatott fog hiányozni: Adler, Rolfes és Friedrich.
Nürnberg-Köln: momentán osztályozós helyen tanyázik a Nürnberg, de a Köln elleni győzelemmel bennmarad. Mivel a meccs csak a hazaiaknak fontos, meglepő lenne, ha nem a két védőjét – Breno és Diekmeier – nélkülöző FCN nyerne. A Köln Mohamad nélkül búcsúzik a bajnokságtól.
Wolfsburg-Frankfurt: nagy csalódás a 8. hely a bajnoknak, de legalább egy győzelemmel illene zárni az évet. Grafite már nem játszik, “besárgult”. A Frankfurt épp a “farkasok” mögött végezhet, de végül is mindegy. Schwegler, Bajramovics és Amanatidisz hiányzik, de ez fél éve így van.
Genoa-Milan: sok a hiányzó a hullámvölgybe kerülő Genoában, Hardzsa, Rossi, Jankovics, Dainelli és Moretti sem játszhat a Milan ellen. Leonardo csapata egy győzelemmel stabilizálná 3. helyét, amire minden esélye meg is van, noha Ambrosini eltiltás, Nesta, Beckhham, Pato és Favalli sérülés miatt nem léphet pályára.
Inter-Chievo: az Olasz Kupát már megnyerte és minden bizonnyal a scudetto is az Interé lesz. A veronaiak ellen Lúcio és Sneijder nem tud majd játszani. A Chievóban Mandelli, Moreno és Pinzi lesz a hiányzó, mindhárom fontos alapembernek számít.
Juventus-Parma: egész idényt sok sérülttel tudta le a Juve és ez nem változik az utolsó két fordulóra sem. Ráadásul a maradék játékos zöme a hét elején edzőtáborozott a válogatottal. Muszáj nyernie a Juvénak! Két középpályás, Dzsemaili és Jiménez el van tiltva, mindketten igen fontos láncszemek. Zenoni és Morrone pedig sérüléssel küszködik.
Roma-Cagliari: a “farkasoknak” nyerniük kell, hogy megmaradjon az esélyük a bajnoki címre. Cassetti sárga lapos, Doni sérült. Tottit el fogják tiltani, de most még ott lehet a szárdok ellen. A Cagliariban leginkább a válogatott Cossu kiesése okozhat zavart, de López, Pisano és Nene hiányzása sem segít rajtuk.
Palermo-Sampdoria: az ötödik a negyedik fogadja és ha nyer, megelőzi. Bovo, a hazaiak középhátvédje eltiltás miatt kiesett, Goian lehet a helyettese. A Sampban Accardi és Pozzi nem játszhat, de egyikük sem alapember.


Címkék:

Hozzászólások
 • VIKTORIA május 08. 12:07 (#1) | Válaszolok

  1.—–12
  2.—–12
  3.—–12

  4.—–12
  5.—–12
  6.—–12

  7.—–2
  8.—-12
  9.—-1

  10.—12
  11.—1
  12.—1
  13.—1

  14.——–1


Szólj hozzá Te is!