Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan09

Totó-helper a 2. hétre

 Totó 13 hozzászólás

Arsenal-Bolton: Wengernek egyre több a gondja. Nem elég, hogy a középpálya Fábregas, Rosicky és Walcott kiesésével igencsak foghíjas, most még kidőlt két rutinos bekkje is, Gallas és Silvestre. A Boltonban is akad egy hiányzó bekk Cahill személyében.
Newcastle-West Ham: Martinsra újabb műtét vár, rá ebben az idényben már nem nagyon számíthatnak a “szarkák”, de Barton és Smith sem játszhat. A WHU-ból Upson hiányozhat, aki lebetegedett.
Stoke-Liverpool: egy sérültje van a Stoke-nak, Mamady Sidibe. A Poolnál egyre vidámabb az élet, nem elég, hogy vezetik a bajnokságot még a sérültek is felépültek.
MU-Chelsea: hátul nagyon tartalékos lesz a MU, Ferdinand, Brown és Hargreaves is maródi, de Rio még felépülhet. Evra visszatér eltiltásából. A “kékeknél”  visszatér Carvalho, Essien, Ballack, Malouda és Alex viszont sérült.
Genoa-Torino: Paro, Mesto és Palladino sérült, de mindenki Militóval foglalkozik, hogy sikerül-e összedrótozni. Ő tényleg hiányozna. A “bikáknál” Paolo Zanetti, Ogbonna, Rubin és Abbruscato nem áll a csapat rendelkezésére.
Inter-Cagliari: Vieira az egyetlen sérült, Maicon pedig el van tiltva. A többiek rendben vannak. A szárdoknál Bianco és López lett elmeszelve, sérült nincs.
Bologna-Chievo: komoly hiányzó nincs a Bolognában, Paonessa és Lavecchi könnyen pótolható. A veronaiaknál három játékos is el van tiltva: Bentivoglio, Italiano, Langella.
Fiorentina-Lecce: Dainelli végre felépült, Montolivo viszont eltiltás miatt kihagyja a meccset. A Leccében Zanchetta influenzás, Stendardo pedig eltiltott.
Juventus-Siena: Buffon felépült, akárcsak Salihamidzic, Chiellini, Tiago és Camoranesi is, sőt Trezeguet is edz már. Utóbbi nem valószínű, hogy játszik, a többiekre van esély. A Sienában a kapus, Curci az eltiltott, más hiányzó nincs.
Napoli-Catania: a kékeknél is van eltiltott, Santacroce, Zalayeta pedig nem egészséges. A vendégeknél is akad eltiltott, Stovini, Sabato pedig sérült.
Palermo-Atalanta: Balzaretti és Bovo személyében két eltiltott is akad a Palermóban, az Atalantában nem különben: Bergamóban De Ascentis és Manfredini a két elmeszelt. Cigarini viszont hosszú idő után egészséges.
Reggina-Lazio: Carmona személyében a Regginának is van eltiltottja, Brienza pedig meghúzódott, így Vigiani és Giosa mellett ő sem játszhat. A rómaiaknál egyedül Matuzalem maródi és náluk kivételesen nincs senki eltiltva.
Udinese-Sampdoria: Inler és Isla a két stabil kezdő középpályás kiesett, természetesen eltiltás miatt. A Sampból Pieri fog hiányozni influenza miatt.
Roma-Milan: Totti és Tonetto a Roma két sérültje, a többiek felépültek. A Milannal Nesta, Gattuso, Borriello és Bonera után Abbiati megsérült. David Beckham itt van, edzett, de vajon játszik is?…Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!