Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj15

Totó-helper a 20. hétre

 Totó 2 hozzászólás

Bochum-Frankfurt: a hazaiaknak roppant fontos meccs lesz, melyről hiányozni fog a legjobb góllövőjük, Sestak.  Az Eintrachtból biztosan hiányzik a héten kiállított Ochs, de a sérültek listája sem rövid.
Werder-Karlsruhe: a zöldek vélhetően tartalékosan fognak kivonulni a KSC ellen, tekintve, hogy UEFA-kupa-döntőre készülnek. Naldo, Diego, Jensen és Mertesacker bizonyosan nem játszik.
Dortmund-Bielefeld: a dortmundiak hetek óta legerősebb csapatukkal tudnak felállni, ám Hajnal vádlija megsérült a héten, ezért van rá esély, hogy pihenni fog a mélynövésű magyar. Az Arminia nyolc meccs óta nem nyert, és ugyan nem lesz hiányzója, valószerűtlen, hogy épp Dortmundban sikerüljön.
Hamburg-Köln: egyre többen épülnek fel a Hamburgban, már csak Reinhardt és Castelen maródi. Daum egyedül Mohamedre nem számíthat, a libanoni el van tiltva.
Hannover-Wolfsburg: a hazai pályán kiválóan muzsikáló H96-ból  a szokásos sérülteken kívül Jankov és Rosenthal sem léphet gyepre. A “farkasok” legerősebb csapatukkal szállnak harcba a bajnoki cím szempontjából rendkívül fontos mérkőzésen.
Hertha-Schalke: óriási dzsembori lesz Berlinben, ingyen sör, 80.000 néző… Mindkét csapat legjobb összeállításában játszhat, de amíg a Herthának jól megy, a Schalke három forduló óta nem tud pontot szerezni.
Hoffenheim-Bayern: újra kiderült az ég a “falusiak” felett. Két meccset nyertek gyors egymásutánban, és a sérültek is felépültek. Ibisevic kivételével persze. A Bayern bajnok akar lenni, így Lell és Hamit nélkül is nyernie kellene. Klose már felépült.
Bayer-’Gladbach: mindkét csapat legerősebb csapatával fog kifutni a pályára, ám amíg a Bayer a Kupa-döntőre készül, a ‘Gladbach bent szeretne maradni!
Stuttgart-Cottbus: a VfB egyetlen sérültje Osorio, de nem nehéz őt pótolni. A Cottbus bajban van, főleg, hogy Rangelov és Kurth sérült, Atan pedig eltiltott.
Roma-Catania: a Románál változatlan a sérültlista, de nélkülük is illene győzni. A szicíliaiaknál két sérült van, Ledesma és Potenza, Spinesi pedig beteg.
Udinese-Milan: a kiváló formában lévő Udinese a szokásos sérültek mellett Felipe szolgálataira sem számíthat. A Milan a hetek óta remekül működő kezdőjével áll fel, csak az eltiltott Beckhamet kell pótolni. Lehet, hogy Gattuso lesz a beugró!?…
Genoa-Chievo: sok a hiányzó a 4. helyre gyúró Genoában, ám mivel a Chievo valószínűleg már bennmarad, meglehet a meccs. A hiányzók: Mesto, Criscito és Papasztatopulosz. A veronaiak Makinwa, Morero, Moro és Scardina nélkül kénytelenek játszani.
Juventus-Atalanta: Chiellini eltiltás miatt nem áll Ranieri rendelkezésére, ő nagyon fog hiányozni.Nedved viszont visszatérhet, az ő jelenléte nagy lökést adhat a hullámvölgybe kerülő csapatnak. Az Atalanta már akár nyaralhat is, mert mindenképp a tabella közepén fog végezni. Padoin és Guarente eltiltás, Coppola, Capelli, Ferreira Pinto, Talamonti és Floccari sérülés miatt a lelátón fog ücsörögni.
Inter-Siena: Ibra eltiltása lejárt, az ő jelenléte garantálja a győzelmet is.Hozzászólások
 • nagyiscs május 16. 03:02 (#1) | Válaszolok

  A 20. hétre (9×2) tipp:

  1x
  2
  1x

  1
  2
  1x

  12
  x2
  1

  1x
  x2
  1x
  1x

  1

 • koma május 16. 07:53 (#2) | Válaszolok

  Hát én ezt játszom a héten.

  01 Bochum – Frankfurt 1 x
  02 Bremen – Karlsruhe 1 2
  03 Dortmund – Bielefeld 1
  04 Hamburg – 1. FC Köln 1
  05 Hannover – Wolfsburg 2 06 Hertha BSC – Schalke 1
  07 Hoffenheim – Bayern München 2
  08 Leverkusen – Mönchengladbach 2x 09 VfB Stuttgart – Cottbus 1 10 Roma – Catania 1
  11 Udinese – Milan x2
  12 Genoa – Chievo 1
  13 Juventus – Atalanta 1
  +1 Internazionale – Siena 1


Szólj hozzá Te is!