Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj22

Totó-helper a 21. hétre

 Totó Nincs hozzászólás

Bayern-Stuttgart: ezen a rendkívül fontos meccsen a legjobb csapatával játszhat a Bayern, hiszen csak Lell sérült. A VfB-ből pedig csak Osorio hiányzik, de nélküle is szárnyalnak a svábok.
Bielefeld-Hannover: edzőt cserélt az Arminia, de lehet, késő. De azért a Hannovert legyőzik, mert a vendégek már nyaralnak…
Cottbus-Bayer: a hazaiaknál Rangelov és Kurth sérült, Atan eltiltása viszont lejárt. A Leverkusen a Kupára készül, lehet pár pihenő.
Frankfurt-Hamburg: a Frankfurt miután teljesítette az alapfeladatot (bennmaradás), be is húzta a kéziféket. Plusz egy szekérderéknyi sérültje: Kweuke, Köhler, Preuss, Zimmermann, Bajramovics, Vaszoszki. A HSV-nak ellenben nagyon kell a három pont, és a teljes csapattal küzdhet meg érte. Jó eséllyel!
KSC-Hertha: a hazai  még akár meg is kapaszkodhatnak az első osztályban, de ehhez nagy szerencse is kell. Meg egy győzelem. Porcello nélkül próbálkozhatnak. A Hertha még simán lehet második, de a harmadik hely is BL-t érne. Ehhez győzni kell!
Köln-Bochum: a tét nélküli mérkőzésen Ono és Fuchs nem játszhat a vendégeknél. 
‘Gladbach-Dortmund: a hazaiak valószínűleg egy vereséggel is bennmaradnak, ami azért jó esély van, mert egyrészt rengeteg a sérültjük (Freud, Gohouri, Stalteri, Jaures, Galásek), másrészt a Dortmund roppant motivált és remek formában van. Boateng eltiltás, Hummels sérülés miatt nem lehet ott Hajnalékkal.
Schalke-Hoffenheim: ha nyer a gelsenkircheni gárda, helyet cserél a Hoffenheimmel, melyből Jaissle fog hiányozni.
Wolfsburg-Werder: a “farkasok” ismét a legjobb csapatukkal állhatnak ki, vagyis minden adott a bajnoki címhez. Még az is, hogy a Werder minden valószínűség szerint tartalékos lesz, mivel UEFA-kupa-döntő után és DFB-kupa-döntő előtt vannak.
Cagliari-Inter: Allegri mester mindenkire számíthat, bár sokat már nem számít nekik, hogy mi lesz a végeredmény. Az Internek sem, a milánóiak ünnepelnek és nyilván gólokat rúgatnak Ibrahimoviccsal, aki gólkirály lehet.
Lecce-Fiorentina: két győzelem sem biztos, hogy elég a Leccének, de azért nyilván megpróbálja. Konan és Papadopulosz eltiltás, Angelo, Antunes és Munari pedig sérülés miatt nem segíthet a sárga-pirosakon. A Lilák Mutu, Kuzmanovics, Santana és Bonazzoli nélkül készülnek, de ez már így megy pár hete.
Siena-Juventus: a toszkánok idén is simán bentmaradtak, a Juve ellen a legjobb csapatukkal búcsúzhatnak a szurkolóktól. A “zebráknak” nagyon kéne a győzelem, de pocsék formában vannak. Ferrara lett az edző, aki a sok eddigi sérülten kívül Grygerára és Del Pieróra sem számíthat.
Torino-Genoa: a “bikák” nagyon motiváltak lesznek, két győzelemmel maradnak az A osztályban. Abbruscato, Corini, Di Loreto és Natali maródi, velük könnyebb lenne… A Genoa eladta a héten Mottát és Militót, lehet, hogy ők már nem játszanak!? Biava és Palladino viszont tuti, mert sérültek. Ez EL-indulás már biztos.
Milan-Roma: a legrosszabb estben még a dobogóról is lecsúszhat a jelenleg 2. Milan, az utolsó körben Firenzében játszanak Kakáék… Beckham eltiltása lejárt, a sérültek nem épültek fel. A Roma még az Európa Ligáról is lecsúszhat, ami vérciki lenne. De a rengetek hiányzó (De Rossi, Juan, Aquilani, Cicinho, Doni, Baptista, Perrotta) miatt bajban lesznek a San Siróban is.
Szólj hozzá Te is!