Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl10

Totó-helper a 28. hétre

 Totó 1 hozzászólás

Kalmar-Djurgarden: a Kalmar a BL-re készül, de nyilván nem hanyagolhatja el a bajnokságot sem, elvégre címvédő. Az első két hazai meccsét kikapott, azóta viszont négy győzelem és egy kapott gól a termése. A Djurgarden 0-1-5-ös idegenbeli mutatójához nem nagyon kell hozzáfűznivaló.
Helsingborg-Elfsborg: mindkét gárda az élboly tagja, a Helsingborg hazai pályán legyőzte az élen álló Göteborgot is. A Halmstad azonban megfricskázta őket. Az Elfsborg még nem kapott ki idegenben, sőt még egyáltalán nem.
Brommap.-Malmö: a Malmőnél jelenleg nincs rosszabb állapotban lévő egylet a ligában, az előző tíz fordulóban egyetlen győzelmet ért el. Agonizál. Így a szintén nem túl acélos, de legutóbb otthon nyerő Bromma az esélyes.
GAIS-Halmstad: a göteborgiak a Malmővel (és az Örgrytével) harcolnak a “ki húzza a legtovább győzelem nélkül” című versenyben. Jól állnak… A Halmstad nagyon értékes győzelmeket szerzett már vendégként, ezt a mostani nem lesz akkora skalp. Ha lesz egyáltalán. 
Bellizona-Xamax: nagyjából két egyforma erősségű a két csapat, a Bellizona egy hellyel végzett előrébb az előző bajnokságban. A 8-4-6-os hazai mérleg miatt talán a Bellizonának áll a világ.
Aarau-Grasshoppers: a tavalyi ötödik és a negyedik csap össze, előző kiírásban, ebben a felállásban 0-3 és 1-0 volt a két meccsük. Ezek után döntsük el, mire tippeljünk… A “szöcskék” minden felkészülési mérkőzésüket megnyerték.
St. Gallen-Basel: a zöldek simán nyerték a másodosztályt, 14-1-0-ás hazai mutatóval, a Basel azonban idegenben hihetetlenül hatékony, a bajnok Zürichet kétszer is lenyomták a saját pályáján.
Stabaek-Viking: a tavalyi bajnok Stabaek feljövőben van, de nem lesz címvédés, ez borítékolható. A Telenor Arénába behúzták az előző négy meccsüket, és 13 gólt gurítottak a kékek. A Viking rágós falat lesz, mert az előző három látogatása hét pontot hozott a konyhára.
Fredrikstad-Sandefjord: két azonos mennyiségű pontszámot összeszedő együttes találkozik eléggé háromesélyes meccsen. A Sandefjord május eleje óta nem nyert meccset, de egy pontra azért simán jó lehet. A Tromsö és a SIF pályájáról iksszel jött le.
Lilleström-Aalesund: a legutóbbi négy hazai összecsapásából hármat behúzott a Lilleström, a gyengébb vendég ellen nagyon harap. Az Aalesund például ilyen.
Lyn-Bodö: a Lyn még otthon, a Bodö pedig idegenben nyeretlen, azonban az utolsó helyen álló oslóiak képesek voltak győzni a Glimt pályáján.
Odd-Start: 6-2-0, 21-8. Ezek az Odd hazai számai, így nem csoda, hogy a harmadik helyen nyomul. A Viking ellen azonban csak egy pont maradt Skienben. A Start elveszítette az előző három idegenbeli meccsét.
Strömsgodset-Rosenborg: a vendégek simán vezetik a bajnokságot, még senki sem tudta lenyomni őket. A SIF sem lesz kivétel, valószínűsíthető a kettes.
Molde-Brann: nagyszerű formát fut a Molde, közel másfél hónapja veretlen, most épp négy meccset nyert zsinórban.
Szólj hozzá Te is!