Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept04

Totó-helper a 36. hétre

 Totó 3 hozzászólás

HUN-SWE: már írtam, hogy a válogatottunk védelme sajnos igencsak foghíjas, Bodnár és Vanczák sem játszhat, Szélesi pedig meccshiánnyal küszködik. Juhász bordaközi izma sérült, de ő ott lesz a Puskásban. A svédek Ibrahimovic sérülésével altatnak, de nagyon meglepődnék, ha nem játszana a Barca óriása.
DEN-POR: a dánok simán vezetik a csoportot, pedig anno milyen harmatosak voltak Pesten… Ronaldóék ellen Agger, Jensen, Andreasen és Kahlenberg sem játszhat, ami komoly érvágás. A vendégek hét ponttal állnak a dánok mögött, vagyis csak a három pont elfogadható. Hugo Almeida kivételével mindenki hadra fogható, még a honosított Liedson is. Szerintem esélyesek.
SUI-GRE: mindkét csapat 13 ponttal áll, úgy fest ők döntik el az első helyet. Ám amíg Hitzfeld emberei zsinórban négy meccset nyertek, addig a hellének megtorpantak. Többek közt épp Svájc verte őket Pireuszban. Ráadásul van néhány hiányzójuk: Dellasz, Szeitaridisz, Baszinasz és Toroszidisz.
POL-NIR: az év legdurvább sérülését szenvedte el szegény Wasilewski, őt legalább egy évig nem látjuk, Witsel kettétörte a lábszárát. Fabianski is maródi, így Boruc fog védeni. A Bruntot nélkülöző észak-írek idegenben szenvednek, az egy pont is siker lenne.
SVK-CZE: rég álltak már ilyen közel nagy sikerhez a szlovákok, ráadásul a nagy ellenfél csehek hátán mászhatnak ki Dél-Afrikába. Ha nyernek, a csehek elszállnak. Mindezt Mintál nélkül kell megoldaniuk. A vendégek hozzányúltak Rosickyhez és Kollerhez, ami jelzi, hogy nem kicsi a baj. A két rutinróka ugyanis ezer éve játszott már tétmeccset.
AZE-FIN: nem lesz hiányzó a két csapatban, de azt jó tudni, hogy az azeriek még nem voltak képesek gólt lőni a sorozatban, pedig már hatszor pályára léptek.
ESP-BEL: hatból hatot húzott be az Európa-bajnok, ha a belgák ellen is nyernek – Sergio Ramos és Iniesta nélkül – végleg eldőlhet a továbbjutás. A belgáknak egy pontjuk van idegenben, most Kompany és talán Witsel nélkül futnak majd ki a gyepre.
CRO-BLR: csak a kapus Pletikosa nem ép, de nélküle nyertek a horvátok Minszkben is. Otthon is meglesz a három pont!?
FRA-ROM: a gallok szenvednek, ami nem csoda, mert még mindig a “remek” Domenech irányítja őket. Hat meccsen nyolc gólt lőttek, pedig ott figyel Benzema, Henry, Anelka és Gignac is. Talán most!? A románoknak már úgyis mindegy.
BUL-MNE: egy jó hajrával még odaérhet a bolgár gárda a második helyre, az olaszokat már nem fogják meg. Montenegró még nem tudott egyetlen meccset sem nyerni, hiába van egy Vucsinicsük.
CYP-IRE: a ciprióták két éve 5-2-vel küldték haza az íreket, vagyis van mitől félniük a zöldeknek, akik a remek formát futó St. Ledger nélkül harcolnak majd.
GEO-ITA: a grúzok arra gyúrnak, valahogy elkerüljenek az utolsó helyről, de ehhez nem ártana meccset nyerni. A legjobbjaik, Kaladze és Kobiasvili ott lesznek, csak épp meccshiányuk van. Lippi Tonival, Gattusóval és Aquilanival nem számolhat, de ez meg sem kottyan az azzurriknak.
ISL-NOR: Gudjohnsenék az utolsó mérkőzésüket játsszák, ha nyernek, talán nem lesznek utolsók. A vikingek még lehetnének másodikok, de azért ennek kicsi a realitása. Iversen sérült.
ARG-BRA: elég nagy kakiban van Maradona és csapata, DunDiego megingathatatlan szobrának talapzata kissé megrepedezett, hatalmas hiba volt elvállalnia a melót. Pláne ilyen szellemi kvalitásokkal… Nyerniük kéne, mert már a negyedik hely is veszélybe került. Dunga selecaója meg kilenc meccset nyert zsinórban, hazavitték a Konföderációs-kupa trófeáját is. Ronaldinho és Diego még mindig nem fér be, Adriano viszont reaktiválva lett.


Címkék: ,

Hozzászólások
 • luigi11 szeptember 04. 21:31 (#1) | Válaszolok

  A 36. heti Totó tipposzlop:

  01. Magyarország – Svédország 1
  02. Dánia – Portugália 2
  03. Svájc – Görögország 2

  04. Lengyelország – Észak-Írország 1
  05. Szlovákia – Csehország 1
  06. Azerbajdzsán – Finnország 2

  07. Spanyolország – Belgium 1
  08. Horvátország – Fehéroroszország 1
  09. Franciaország – Románia 1

  10. Bulgária – Montenegró 1
  11. Ciprus – Írország X
  12. Grúzia – Olaszország 2
  13. Izland – Norvégia 2

  +1. Argentína – Brazília 2

 • luigi11 szeptember 05. 08:16 (#2) | Válaszolok

  03. Svájc – Görögország 1:2
  07. Spanyolország – Belgium +:1
  08. Horvátország – Fehéroroszország +:0
  09. Franciaország – Románia 2:1
  11. Ciprus – Írország 1:1
  12. Grúzia – Olaszország 1:2

 • chelseafc szeptember 06. 11:40 (#3) | Válaszolok

  Sziasztok! A 37. heti totóműsort hol tudnám megnézni?


Szólj hozzá Te is!