Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt09

Totó-helper a 41. hétre

 Totó 1 hozzászólás

POR-HUN: nagy az izgalom a luzitánok háza táján, mert Cristiano Ronaldo sérült, illetve sérülésből lábadozik. Szombatra rendbe hozzák. Bosingwa és Tiago viszont valószínűleg nem játszhat. Nálunk Dárdai és Hajnal sérülése okoz gondot, a portugálok ellen egyikük sem játszhat. Vanczák viszont túl van a mellkas sérülésén, újra ott van a keretben. Új arc a Loki fiatal középpályása, Varga.
DEN-SWE: a dánok győzelmük esetén kijutnak a világbajnokságra, ami hatalmas tett lenne ebben a csoportban. Kahlenberg és Grönkjaer nélkül kell legyűrniük északi vetélytársukat. A svédeknél Elmandernek akadnak gondjai, de őt összedrótozzák a meccsig.
GRE-LAT: Rehhagel mester egyedül Hariszteasszal nem számolhat, de rajta kívül is van elég gólerős támadó a keretben. A lettek a kertek alatt felkúsztak a harmadik helyre és most már annyi pontjuk van, mint a helléneknek. Eddig csak Svájcban kaptak ki a baltiak!
CZE-POL: Igaz, hogy a 4. és az 5. helyezett csap össze, mégis hihetetlen izgalmakra számíthatunk, mert még mindig válogatott odaérhet a második helyre. A csehektől Polák, Kovac és Sionko is hiányzik, vagyis a középpálya tartalékos lesz. De Rosický egyre jobb formában van, ami most a legfontosabb nekik. A lengyeleknél kapusgondok vannak, mert Boruc gyenge formában van, Fabianszki pedig sérült. Dudek fog védeni.
SVK-SLO: a szlovákoktól két támadó, Holosko és Mintál hiányzik, de mivel nekik már az egy pont is vb-t ér, az a lényeg, hogy hátul meglegyenek… A szlovének idegenben nem túl hatékonyak, három meccsen egy pontot szereztek.
FIN-WAL: mindkét válogatott a legjobb csapatával léphet pályára.
RUS-GER: a hétvége talán legjobb ütközetére Moszkvában kerülhet sor, az orosz válogatott a csoport élén álló németeket fogadja. Aki nyer, minden bizonnyal csont nélkül kijut a vb-re. Az oroszoknál nagy az öröm, mert Arsavin ép és remek formában van, ráadásul ott van Pogrebnjak, Pavljucsenko és Kerzsakov is. A németek öt selejtező óta nem kaptak gólt, de most két bekk, Tasci és Sami Khedira is hiányzik sérülés miatt. Persze legutóbb is a Lahm, Mertesacker, Westermann, Schäfer négyessel álltak fel, szóval nincs pánik. A gond ott van, hogy a csatárok ritka rossz formában vannak.
A műfüves pálya a hazaiaknak fog kedvezni.
BEL-TUR: új edzővel és felforgatott kerettel készül Belgium a törökök ellen. Ráadásul nekik édes mindegy már, mi lesz a meccs kimenetele. Fatih Terim nem hívta be a rutinosabbak közül Bastürköt, Tekkét, Gökdeniz Karadenizt és Mehmet Auréliót.
ARM-ESP: az örmények még sohasem lőttek gólt a spanyoloknak, akik a kijutásuk ellenére komolyan veszik a meccset. David Villa és Arbeloa a két sérültjük.
UKR-ENG: az ukránok a vesztett pontokat tekintve jobban állnak, mint a horvátok, így egy esetleges angolok elleni győzelemmel a második helyen fognak végezni (Andorrát le fogják győzni). A legjobb hátvédjük, Csihrinszkij sérült. Anglia már mindenképp megnyerte a csoportot, nincs kizárva, hogy nem harapnak majd annyira Gerrardék.
AUT-LTU: a hazai pályán meglehetősen jól muzsikáló osztrákok (3-0-1) meglepő módon elsősorban a hazai bajnokságban játszókra építenek, így nincs ott a keretben Garics és Ivanschitz sem. A litvánoknál Skerla sérülése okoz gondot.
SRB-ROM: a szerb válogatott egyetlen győzelemre van Dél-Afrikától, és ezt otthon, a vérszegény románok ellen be is húzhatja, elvégre saját közönsége előtt még veretlen. Sem eltiltottja, sem sérültje nincs a szerbeknek. A románok az előző három fordulóban értékes pontokat szereztek – többek közt Franciaországban! -, de látszik, hogy a megfiatalított csapat még nem elég jó.
CYP-BUL: Ciprus már régen elszállt, Bulgáriának meg csak matematikai esélye van a pótselejtezőre. A vendégek mestere ezért már új csapatát építi, számtalan fiatalt behívott a keretbe.
IRE-ITA: mindkét válogatott veretlen még, ám az íreknek csak győzelem esetén marad esélye az első helyre. De akkor is minimális, mert az olaszok Ciprust fogadják szerdán. A vendégeknél Cannavaro doppingbotránya okoz felfordulást (kortizont találtak a szervezetében), ám a rutinos bekk semmiképp sem játszott volna Dublinban.


Címkék: ,

Hozzászólások
 • luigi11 október 09. 18:07 (#1) | Válaszolok

  tippek a 9×2 játékra:

  1. Portugália – Magyarország 1
  2. Dánia – Svédország 1X
  3. Görögország – Lettország 1X
  4. Csehország – Lengyelország 1X
  5. Szlovákia – Szlovénia 1
  6. Finnország – Wales 1
  7. Oroszország – Németország 1X
  8. Belgium – Törökország 2X
  9. Örményország – Spanyolország 2X
  10. Ukrajna – Anglia X2
  11. Ausztria – Litvánia 1
  12. Szerbia – Románia 1X
  13. Ciprus – Bulgária 2X

  +1 Írország – Olaszország 2

  0 találatos játék:

  1.Portugália-Magyarország 2
  2.Dánia-Svédország 2
  3.Görögország-Lettország x
  4.Csehország-Lengyelország x
  5.Szlovákia-Szlovénia 2
  6.Finnország-Wales x
  7.Oroszország-Németország 2
  8.Belgium-Törökország 1
  9.Örményország-Spanyolország 1
  10.Ukrajna-Anglia 1
  11.Ausztria-Litvánia 2
  12.Szerbia-Románia 2
  13.Ciprus-Bulgária 1

  +1.Írország-Olaszország 1

  GÓÓÓL totó:

  1. Portugália – Magyarország +:0
  5. Szlovákia – Szlovénia +:1
  7.Oroszország-Németország 2:1
  9.Örményország-Spanyolország 0:+
  11.Ausztria-Litvánia +:1
  12.Szerbia-Románia 2:1


Szólj hozzá Te is!