Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov20

Totó-helper a 47. hétre

 Totó 12 hozzászólás

Freiburg-Werder: hosszú hetek után ismét nyert egy meccset a Freiburg, nekik tehát nem jött jól a válogatottak miatti szünet. De legalább mindenki hadra fogható. A Werdernél viszont nem, a két rutinos belső középpályás, Frings és Borowski sérült. Pizzarro viszont újra edz.
Köln-Hoffenheim: nem nagyon esik gól a Köln meccsein, az elmúlt haton összesen négy! Az elmúlt hét fordulóban kettő gólt kaptak a “kecskések”, félelmetes a védekezésük! Azzal a kettővel viszont kétszer kikaptak, elől tehát olyan gyengék, amilyen erősek hátul. Pedig ott van Podolski… Az egyetlen sérültjük Schorch. A Hoffenheim nagyon jó az előrejátékban, két hátvédje viszont sérült (Jaissle és Ibertsberger).
Schalke-Hannover: három védőjére nem számíthat Felix Magath: Pander és Höwedes sérült, Zambrano pedig “besárgult”. A Hannovernél nem a sérültek (Forssell, Schlaudraff) okozzák a legnagyobb traumát, hanem Robert Enke tragikus halála. Az a kérdés, hogy – mint általában lenni szokott – erőt ad-e a csapatnak a gyász.
Stuttgart-Hertha: már több mint két hónapja nem tud nyerni a VfB, el lehet képzelni, milyen a hangulat a sváboknál. És most még a sérültek száma is megszaporodott: Tasci, Khedira, Cacau és Lanig sincs rendben. A Hertha a másik rémgyenge gárda, ahol szintén elég sok a sérült (Dárdai, Stein és Kringe) és még eltiltott is van (Raffael).
Wolfsburg-Nürnberg: a szeptember vége óta veretlen Wolfsburg elveszítette irányítóját, Misimovic a válogatottnál sérült le. Mivel Kahlenberg felépült, lehet, hogy ő pótolni tudja, de az sem kizárt, hogy Ziani játszik majd a két ék mögött. A Nürnberg még nyeretlen idegenben, hat meccsen két gólt lőttek Oenning mester tanítványai.
Dortmund-Mainz: Dédé, Tinga, Kehl és Hajnal biztosan kihagyja a Mainz elleni meccset, de Kuba, Sahin, Owomoyela és Bender sem tud rendesen edzeni. Így szóhoz juthat a BVB-ben Schmelzer, Großkreutz és Feulner is. A vendégektől Löw, Wache, Kirchhoff , Bogavac és Borja fog hiányozni.
Bayern-Leverkusen: nincs változás Münchenben: a csapat bukdácsol és még mindig nem épült fel Ribéry és Olic. Robben kihagyta a válogatott meccseit, de van esély, hogy valamennyit játszom. A Leverkusen két rendkívül fontos láncszemét veszítette el hosszabb időre: Rolfest és Renato Augustot.
Hamburg-Bochum: megtorpant a HSV, de a számtalan sérültet látva ez nem is annyira meglepő. Alex Silva, Benjamin, Zé Roberto, Guerrero, Castelen és Petric is maródi. Igaz, utóbbi már tréningezik, de a hétvégén még nem fog játszani. A Bochumban mindeni játszhat, de így is kevés az esélyük a négymeccses vereségsorozatuk megtörésére.
Bologna-Inter: az előző két hazai meccsét megnyerte a Bologna, amely Mutarelli és Santos nélkül áll ki az Inter ellen. A kék-feketék két hónapja veretlenek, Davide Santon kiesése nem rendíti meg alapjaiban a játékukat, Sneijderé egy kicsit igen.
Fiorentina-Parma: a csapat váza hiányozhat a Fiorból, Gamberini, Montolivo, Santana és Mutu nem biztos, hogy játszhat. Az idegenben nem túl hatékony Parmából Paloschi, a csapat legeredményesebb játékosa eshet ki sérülés miatt. Még tart a kezelés, nincs kizárva, hogy összedrótozzák.
Milan-Cagliari: nincs könnyű helyzetben Leonardo, mert egy rakás bekkje kiesett: Jankulovski, Bonera és Onyewu sérült, Nestát pedig sárga lapjai miatt eltiltották. Gattuso sem jött még rendbe, de a középpálya elég jól összeállt nélküle is. A Cagliari négy meccset nyert zsinórban, az utóbbi három már kapott gól nélkül sikerült. Egyedül Cossu hiányzik, de ő viszont nagyon.
Napoli-Lazio: az edzőcsere után szárnyal a Napoli, így hiába dőlt ki Santacroce és Aronica, esélyesebb a Laziónál, ahol meg Dabo és Siviglia hiányzik.
Roma-Bari: Totti és De Rossi is edz, a csapatkapitány játékára még esély is van, de azért ne számoljunk vele. Az újonc Bari mindössze két vereséget szenvedett a tizenkét forduló alatt, nagyszerű szezont fut. Többen is sérüléssel bajlódnak Bariban, leginkább Kutuzov, Gazzi és Rivas hiánya okozna fejfájást a trénernek.
Juventus-Udinese: a legjobb hír a Juve-híveknek, hogy Del Piero játékra kész, és mivel Amauri eltiltása lejárt, újra van konkurencia elől. Az Udinese elég nagy bajban van, mivel három támadója sem játszhat: Pepe és Floro Flores sérült, Di Natale pedig sárgás. De Isla is “sebesült”, ő a középpályáról fog hiányozni.


Címkék: ,

Hozzászólások
 • totolaci november 20. 17:48 (#1) | Válaszolok

  47.heti tippjeim a “0″ találatos játékra:
  01. 1
  02. 1
  03. 2
  04. 2
  05. 2
  06. 2
  07. 2
  08. 2
  09. 2
  10. 2
  11. 2
  12. 2
  13. 2
  14. 2

 • totolaci november 20. 17:56 (#2) | Válaszolok

  47.heti tippjeim a GÓLTOTÓ-ra:
  04. Stuttgart-Hertha 0-0
  06. Dortmund-Mainz 1-2
  07. Bayern M.-Leverkusen 1-1
  08. Hamburg-Bochum 2-1
  10. Fiorentina-Párma 1-1
  14. Juventus-Udinese 1-0

 • luigi11 november 20. 18:35 (#3) | Válaszolok

  9*2

  1. Freiburg – Werder Bremen 2x
  2. 1. FC Köln – Hoffenheim 2
  3. Schalke – Hannover 1x
  4. VfB Stuttgart – Hertha BSC 12
  5. Wolfsburg – Nürnberg 1x
  6. Dortmund – Mainz 1x
  7. Bayern München – Bayer Leverkusen 1
  8. Hamburg – Bochum 1x
  9. Bologna – Internazionale 2
  10. Fiorentina – Parma 1x
  11. AC Milan – Cagliari 12
  12. Napoli – Lazio x2
  13. AS Roma – Bari 1
  +1 Juventus – Udinese 1

  “0″ találat

  1. Freiburg – Werder Bremen 1
  2. 1. FC Köln – Hoffenheim 1
  3. Schalke – Hannover 2
  4. VfB Stuttgart – Hertha BSC x
  5. Wolfsburg – Nürnberg 2
  6. Dortmund – Mainz 2
  7. Bayern München – Bayer Leverkusen 2
  8. Hamburg – Bochum 2
  9. Bologna – Internazionale 1
  10. Fiorentina – Parma 2
  11. AC Milan – Cagliari x
  12. Napoli – Lazio 1
  13. AS Roma – Bari 2
  +1 Juventus – Udinese 1

  GÓLTOTÓ:

  2. 1. FC Köln – Hoffenheim 1:2
  3. Schalke – Hannover 1:1
  5. Wolfsburg – Nürnberg +:1
  10. Fiorentina – Parma 2:0
  13. AS Roma – Bari +:1
  +1 Juventus – Udinese +:2

 • zototo november 20. 19:00 (#4) | Válaszolok

  Sziasztok, mit szóltok ehhez? És szinte egész európára kiterjedt bundák.

  http://sportgeza.hu/futball/2009/11/20/13_bundameccs_a_magyar_nb_i.-ben/

 • barcaking november 20. 19:17 (#5) | Válaszolok

  sziasztok ! KÉss z botrány ez !!!!!!!MINDENHOL BUNDA!!!!!!!!!!!!MÉg jó hogy most az olaszok kimaradtak

 • Gyuri báttya november 20. 19:28 (#6) | Válaszolok

  47 hét 7 kétesély

  1. Freiburg – Werder Bremen 21
  2. 1. FC Köln – Hoffenheim x
  3. Schalke – Hannover 12
  4. VfB Stuttgart – Hertha BSC 1
  5. Wolfsburg – Nürnberg 1
  6. Dortmund – Mainz 12
  7. Bayern München – Bayer Leverkusen 1x
  8. Hamburg – Bochum 1
  9. Bologna – Internazionale 2
  10. Fiorentina – Parma 12
  11. AC Milan – Cagliari 1x
  12. Napoli – Lazio 1
  13. AS Roma – Bari 1x
  +1 Juventus – Udinese 1

 • zototo november 20. 19:45 (#7) | Válaszolok

  Ez meglepő, hogy a Taljánok pont ebből kimaradtak, de még tart a vizsgálat.
  Gyalázat.!

  Ezt a rengeteg nyereményt már megint a kispénzűek fizették ki, akik max pár ezer forinttal tudnak fogadni, és szegények csodálkoztak, hogy sorra mennek el a tutti meccsek. A nagy cápák meg kaszáltak rendesen.

  Számolgathatunk mi így esélyszázalékokat, meg elemezgethetjük az oddsokat reggeltől estig, ha a végén valakik beleszarnak a levesünkbe. :(

 • piqet november 20. 20:42 (#8) | Válaszolok

  Én örökre eltiltanám az összes sporttal kapcsolatos dologtól az ilyen tetveket.Legyen az sportoló,edző,szakosztályvezető stb. Dehát nem véletlenül nem vezetik be a videóbírót se,mert azzal nem lehetne manipulálni a meccseket.Lásd:dél-koreai vb.Ott is amit műveltek a bírók…. Azért az ilyen akciókból leesik ám nem is kevés a sportfogadó irodáknak is.Lehet,hogy ez is csak felhajtás,hogy ők harcolnak a jelenség ellen.Parasztvakítás! Amíg fogadni lehet,addig lesz bunda is.

 • zso november 20. 21:13 (#9) | Válaszolok

  Nem “kecskések” azok a “farkasok”?

 • Tippek.com november 20. 22:24 (#10) | Ez egy válasz erre: #9 | Válaszolok

  de :)

 • Vilma51 november 22. 09:17 (#11) | Válaszolok

  Ez hasonlít a lovira, a zsokék egymás között eldöntötték ki melyik futamban legyen a nyerő, aztán a nagy bevételből mindenki jól járt. Ha a kocsmában össze futottál egy zsokéval, az egy kis apróért és egy kis toroköblítőért egy két futam sorrendjét elárulta, így te is kaszálhattál egy kicsit. Ez nyílt titok volt.

 • Gyula68 november 22. 14:24 (#12) | Válaszolok

  Hát igen!Bunda van volt és lesz is ameddig a pályán(és azon kívül is) emberek “játszanak” és irányítanak! Időnként kiborul a bili és cikkeznek róla egy ideig,aztán minden megy tovább!Ha SZERENCSÉNK van és eltalálunk egy “meglepetés” kit érdekel bunda volt e vagy sem, a baj akkor kezdődik(és sajnos ebből van több) amikor az ezerszer megrágott tippünk ellenkezője jön be!Bunda nélkül is nehéz ez a JÁTÉK, de úgy legalább szép! Aki eltalálta Nürnberg és a Parma sikerét most izgulhat,hogy a többi kimenetel is üljön, aki nem( én sem :( !) talán joggal játszik el a gondolattal….. Lehet,hogy valakinek az érdeke ezt az eredmény kívánta?De szeretném azt hinni,hogy ezúttal is bennem volt a hiba, vagy véletlenek sorozatos egybeesésének “köszönhető” e két eredmény.Talán az összefoglalók után okosabb leszek! Még több szerencsét kívánok!


Szólj hozzá Te is!