Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec05

Totó-helper a 49. hétre

 Totó 2 hozzászólás

Bielefeld-Dortmund: a hazaiaknál egyetlen probléma van csak, hogy gyengécske a csapat. Dortmundban remek hír, hogy Kehl visszatérhet, viszont Owomoyela és Valdez nem játszhat.
Cottbus-VfB: csak a Stuttgartból lesz hiányzó, nem is akárki: a csapat legjobb támadója, Gomez sérült meg! Rajta kívül Magnin maródi még.
Frankfurt-Bochum: az Eintrachban még mindig számtalan sérült van, nem csoda, hogy teljesen kiszámíthatatlan a teljesítménye. A Bochum teljes kerettel utazik.
Karlsruhe-Werder: két fontos láncszem esett ki a KSC-ből: Franz és Adoube megsérült. Az északiak ismét soraikban tudhatják Özilt, ám Sanogo megbetegedett, Pasanen pedig sérült. Ők nem biztos, hogy játszhatnak.
‘Gladbach-Bayer: még sosem győzte le otthon a Gladbach a Bayert és erre most sincs túl sok esélye. De legalább Voigt visszatérhet a védelembe. Neuville viszont még mindig nem játszhat. A Leverkusenben pont azok hiányoznak, akik a múlt héten is.
Schalke-Hertha: Rutten mester minden “királykékre” számíthat, a berlinieknél azonban nem ennyire jók az előjelek: Piszczek, Lúcio, Fiedler és Nicu is sérült.
Köln-Hamburg: McKenna kétmeccses eltiltást kapott, így ő nem áll a hazaiak rendelkezésére, a HSV-ból pedig továbbra is a Castelen, Atouba, De Jong trió hiányzik.
Wolfsburg-Hannover: a “farkasok” egy Portsmouth-veréssel melegítettek, mégpedig Grafite nélkül, aki hosszabb időre kiesett. Husztiéknál három sérült van: Lala, Ismael és Enke.
Chievo-Roma: a Chievo még mindig a cserecsatár, Bogdani nélkül játszik. A Romában a Pizzaro-Aquilani párost kell pótolni. Eddig jól megy.
Lazio-Inter: Firmani, Matuzalem és Siviglia a Lazio, Rivas, Vieiri és Chivu pedig az Inter sérültjei. Vagyis semmi új.
Lecce-Juventus: a sárga-pirosak a lehető legerősebb csapattal fogadhatják a Juvét, ahonnan viszont hiányzik majd Camoranesi, no meg persze Trezeguet, Buffon, Tiago és Poulsen.
Milan-Catania: már csak Nesta és Borriello sérült a Milanban, de Pirlo sem biztos, hogy játszik. A Cataniából Silvestre eltiltás, Llama és Terlizzi sérülés miatt hiányzik majd.
Torino-Fiorentina: a liláknál akad egy maródi, mégpedig a középhátvéd Dainelli.
Samp-Genoa: a genoai derbit mindössze egy játékos hagyja ki, mégpedig a Gasbarroni a Genoa támadója.Hozzászólások
  • Izolder december 06. 11:11 (#1) | Válaszolok

    A pontosság kedvéért a Juvéból hiányzik még a felsoroltakon kívül Zebina,Andrade,és Knezevic.Kérdéses a játéka Salihamidzic-nek mert fáj egy picit a bal Achilles ínja, és szintén kérdéses Zanetti mert neki a bal külső combjában van egy kis izomhúzódás.De ők ketten ott lehetnek.Oszi légy pedáns :D

  • Izolder december 06. 11:12 (#2) | Válaszolok

    Ja, és remélem Giovinco kezdő lesz ;)


Szólj hozzá Te is!