Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb06

Totó-helper a 6. hétre

 Totó Nincs hozzászólás

Frankfurt-Köln: Ümit végre felépült, ám most a kapusát, Pröllt veszítette el a Frankfurt. A Köln a kameruni Wome nélkül lép pályára, ám Novakovic eltiltása lejárt.
KSC-Hamburg: a cséká Franz a karlsruheiek egyetlen sérültje, míg a HSV-ban Atouba mellett Reinhardt is maródi.
Bayer-VfB: görögöt cserélt a Leverkusen, Gekasz helyett Hariszteasz lesz a cserecsatár. Nem oszt, nem szoroz… A Stuttgartban nincs változás, és hiányzó sem.
‘Gladbach-Hoffenheim: Kleine visszatér a védelembe, ahonnan Jaures még mindig hiányzik. A listavezető máris elveszítette új kapusát, Hildebrandot, aki zúzódást szenvedett. Persze nem lesz hosszú a kihagyás.
Schalke-Werder: Jó hír a kékeknek, Engelaar és Jones is letöltötte eltiltását, Kobiasvili pedig felépült. Már csak Pander hiányzik. A Werdernél két támadó, Pizarro (eltiltás) és Hunt (sérülés) hiányzik, és Naldo játéka is kérdéses.
Wolfsburg-Bochum: érzékeny veszteség érte a “farkasokat”, Dejagahról ugyanis kiderült, hogy hepatitises, rá nagyon sokáig nem számíthat Felix Magath. A vendégek teljes létszámmal készülnek első idegenbeli sikerükre.
Cottbus-Hannover: két impotens gárda találkozik, hiszen az ‘endékások’ otthon (1-1-6), a Hannover pedig idegenben (0-1-7) képtelen pontot szerezni. Amúgy a hazaiaktól Kukielka hiányzik majd, míg a Hannover ugye eladta Husztit, akinek a helyére Krzynówek érkezett.
Bayern-Dortmund: Sagnol visszavonult, Oddo meg lesérült, ígyLell lesz a jobb bekk. Klose térde megsérült, majdnem biztos, hogy nem játszik. Hajnal visszatérhet, szükség is lesz rá.
Lecce-Inter: nem lesz könnyű a Leccének, hiszen Munari és Vives lesérült, Giacomazzi pedig eltiltását tölti. A nerazzurriknál Adriano hiányzása tuti, őt elmeszelték három hétre. Vieira és Chivu már egészséges.
Milan-Reggina: a sérültek továbbra is ugyanazok, ám Pirlo eltiltása új. Maldini viszont letöltötte eltiltását. A Regginában Lanzano felépült, ellenben Vigiani és Brienza nem. Carmona visszatér eltiltásából.
Catania-Juventus: a hazaiak minden játékosa rendben van, a Juvénál viszont újabb sérültek kerültek a listára: Chiellini, De Ceglie és C. Zanetti.
Fiorentina-Lazio: Mutu felépült, Jörgensen, Kuzmanovic és Dainelli viszont nem. Zauri eltiltása lejárt. A fővárosiak Radut és Sivigliát eltiltás, Lichtsteinert, Diakitét és Rocchit sérülés miatt nem tudják bevetni.
Roma-Genoa: három szélső hátvéd, Riise, Panucci és Cassetti maródi. Totti, Vucsinics és Baptista viszont újra ép. A vendégeknél Motta épült fel, visszatérhet a középpálya tengelyébe.
Tottenham-Arsenal: Cudicini, Chimbonda, Palacios és Defoe után Robbie Keane is a Spurs-be igazolt. Defoe viszont hosszú időre kidőlt, fáradásos törés lett a lábában. Az “ágyúsok” is igazoltak, mégpedig a régóta csábított Arsavint. Lehet, hogy bemutatkozik.
Szólj hozzá Te is!