Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb20

Totó-helper a 8. hétre

 Totó 6 hozzászólás

Bayern-Köln: a bajoroknál egyedül Toni bajlódik sérüléssel, a vendégeknél Womé és Ümit is, Mohamad pedig sárga lapok miatt hiányzik majd.
Cottbus-Werder: Kukielka még mindig maródi az Energie-nél, Ziebig és Cagdas pedig “besárgult”. A Werdernél Fringsnek lett sok a sárgából.
Karlsruhe-Frankfurt: Franz még mindig nem ép, és most már Sebastian, egy másik bekk sem az. A Frankfurtnál valamit nagyon rosszul csinálnak, mert továbbra is rengeteg a sérült: Ochs, Spycher, Preuss, Bajramovics, Ümit Korkmaz és Amanatidisz. Ráadásul Chris el van tiltva.
‘Gladbach-Hannover: a Borussia teljes kerettel készül, míg a Hannovernél egyedül Stájner épült fel.
VfB-Hoffenheim: Babbel mester egyedül a védő Delpierre-re nem számíthat. A kékek Ibiseviccsel nem számolhatnak, de ez így lesz egész szezonban.
Wolfsburg-Hertha: Grafite ismét lerobbant, 3-4 hét mire újra pályára léphet. A fővárosiaknál Cicero eltiltása lejárt, a sérültek száma nem változott.
Bologna-Inter: Osvaldo és César, vagyis a két új ember lesérült, de Mudingayi játéka is bizonytalan. A milánóiak két középhátvéd, Chivu és Burdisso nélkül utaznak, mindkettő eltiltását tölti.
Roma-Siena: Riise és Cicinho felépült, így lesz szélsőhátvédje Spallettinek, ám De Rossi és Perrotta eltiltása miatt most a középpálya tengelyében akadnak gondok. A toszkánoknál Rossettini sérülés, Vergassola eltiltás miatt nem játszik Rómában.
Palermo-Juve: Carrozzieri még mindig maródi Palermóban, de Kjaer remekül pótolja. Budan és Msedlidze hiánya nem okoz gondot. Már csak Jorge Andrade, De Ceglie és Zanetti van a “zebrák” sérültlistáján, Trezeguet vélhetően szóhoz jut majd.
Lecce-Lazio: a Leccénél senki sem hiányzik, a Lazióból Ledesma és Meghni sérülés miatt csak néző lesz.
Milan-Cagliari: nincs új sérültje a Milannak, Kaká nem épült fel, Bonera viszont letöltötte eltiltását. A Cagliari teljes létszámban készül.
Napoli-Genoa: két kapusa, Iezzo és Gianello még mindig sérült a Napolinak, Mannini és Rinaudo pedig eltiltás miatt nem áll Reya mester rendelkezésére. Hamsik viszont visszatér. Paro továbbra is maródi, Juric és Biava el van meszelve a vendégeknél.
Torino-Udinese: a Bikáknál meglehetősen sok a hiányzó: Colombo eltiltás, Abbruscato, Ogbonna és Rivalta sérülés, P. Zanetti pedig betegség miatt nem áll Novellino mester rendelkezésére. Az Udinesében Floro Flores, Lukovic és Tissone sérült.
Bayer-HSV: a “gyógyszergyáriaknál” mindenki rendben van, Hamburgban Petric eltiltása okoz fejfájást.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!