Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb27

Totó-helper a 9. hétre

 Totó 4 hozzászólás

Dortmund-Hoffenheim: végre teljesen felépült, sőt akár már játszhat is Dédé, ám a fiatal középhátvédre, Hummelsre nem számíthatnak a sárga-feketék. A TSG-ből Compper fog hiányozni sárga lapjai miatt.
Frankfurt-Schalke: két görög támadó is kiesett a Frankfurtból: Amanatidisz és Liberopulosz. A királykékeknél Krsztajics lesérült, ellenben Bordon különleges kötéssel a kezén ott lehet a pályán.
Hannover-Bayer: a szászok két légiós bekkje, Ismael és Vinicius még mindig maródi, de a Bayer is két kezdő hátvédje, Castro és Henrique nélkül áll majd ki. Mindketten besokalltak a sárgából.
Hertha-’Gladbach: Hartmann és Piszczek felépült, ám Kacsar és Lustenberger még nem, sőt csatlakozott a sérültekhet Pantelics is. A ‘Gladbach most is teljes kerettel készül.
Werder-Bayern: mindkét gárda nagy sikert ért el a nemzetközi porondon. A Werder kiejtette a Milan, a Bayern meg szétverte a Sportingot. Ráadásul a sérültek is felépült. Jó kis ütközet lesz ez.
Hamburg-Wolfsburg: a HSV simán kiejtette a NEC-et, ám egy csomó embert elveszített. A két állandó sérülthöz csatlakozott Demel és Trochowski is, de utóbbi játékára van sansz. Benjamin és Boateng viszont biztosan a lelátón csücsül, mert el vannak tiltva. A “farkasok” két legjobbjuk nélkül érkeznek, Grafite sérült, Misimovic pedig “besárgult”.
Karlsruhe-VfB: a KSC-nél nincs változás, a Stuttgartból Boulahrouz, Boka és Delpierre is hiányzik majd, vagyis három védő!
Lazio-Bologna: a világoskékek Meghni, Mauri és Del Neri nélkül készülnek. A Bolognában még mindig nem egészséges a két új fiú, Moras pedig eltiltás miatt pihen.
Juventus-Napoli: Camoranesi eltiltás miatt nem áll Ranieri rendelkezésére, ám egyre többen épülnek fel. A mélyen lévő Napoliban rengeteg a hiányzó: Mannini eltiltás, Iezzo, Grava, Zalayeta, Gargano és Gianello pedig sérülés miatt.
Reggina-Fiorentina: Brienza felépült a Regginában. A lilák a leggólerősebb támadójuk, Gilardino nélkül kénytelek játszani, de a Comotto, Jörgensen, Santana trió sem épült még fel.
Palermo-Catania: Carrozzieri felépülésével a legerősebb Palermo állhat fel, de ugyanez elmondható a Cataniáról is.
Samp-Milan: a genovaiak Bellucci és Delvecchio nélkül fogadják a tartalékos Milant. Ancelotti csapatából Gattuso, Borriello, Nesta és Bonera sérült, Kaká játékára már van esély, akárcsak Ronaldinhóéra.
Man. Utd.-Tottenham: a MU-ból továbbra is rengeteg védő hiányzik: Vidics, Rafael, Brown és Neville. A Spurs-ben Cudicini maródi.
Inter-Roma: Vieira felépült, Materazzi és Samuel viszont nem. Cassetti, Aquilani, Juan, Menez, Cicinho és Totti a sérült a Romában.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!