Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan30

Totó-helper az 5. hétre

 Totó 4 hozzászólás

Dortmund-Bayer: Hajnalék fontos rangadóval nyitnak, melyen Dédé mellett Kehlre sem számíthatnak, Kruskát, Klimowiczot, Federicót és Robert Kovacot meg eladták. Az érkezési oldalon Boateng található. A Bayernél nem volt ilyen jellegű mozgás és sérült sincs.
Hannover-Schalke: Ismael hosszú időre kidőlt a Hannover védelméből, ahonnan Vinicius is hiányozni fog. A támadók közül Schlaudraff sérült. Enke viszont felépült. A Schalkéból sárgák miatt Engelaar és Jones, sérülés miatt pedig Kobiasvili hiányzik majd.
Hertha-Frankfurt: a berliniek Babic és Cufré személyében két embert is igazoltak a bal oldalra. Piszczek, Dárdai, Hartmann és Lustenberger sérült. Többen is felépültek a Frankfurtban, ám Bajramovics, Ümit és Preuss még nem.
Hoffenheim-Cottbus: Lőw, Seitz és Copado távozott, Hildebrand és Sanogo érkezett az újonchoz. Az utóbbi a súlyosan megsérülő Ibisevic helyére. Az Energie teljes kerettel készül.
Köln-Wolfsburg: Novakovic sárga lapott miatt hiányzik majd a Kölnből, a “farkasoktól” senki sem hiányzik.
VfB-Gladbach: a Stuttgart 5-1-re kikapott kedden a Bayerntől, vagyis nem kezdődött jól nekik az év. Viszont legalább nincs hiányzójuk. A vendégektől Jaures és Kleine hagyja ki a meccset sérülés miatt.
Werder-Bielefeld: kisebb sérülése van Naldónak, Huntnak és Jensennek, de van esély a szereplésükre. Pizarro viszont eltiltás miatt tuti nem játszik. Sanogo sem, őt kölcsön adták a Hoffenheimnek. A Bielefeldből két támadó, Kampantais és Versick hiányzik.
Napoli-Udinese: Hamsik eltiltása lejárt, ám két kapus, Iezzo és Gianello is maródi, így a harmadik számú hálóőr, Navarro véd majd. A Juvét legyőző Udinesében mindenki hadra fogható.
Juventus-Cagliari: még mindig rengeteg a sérült a “zebráknál”, de Trezeguet például felépült. A szárdoknál nincs hiányzó.
Bologna-Fiorentina: Mudingayi visszatér eltiltásából, Mutarelli és Paonessa még mindig sérült. Az új arc, Osvaldo kezdő lehet. A liláknál rengeteg a hiányzó: Mutu, Jörgensen, Kuzmanovic és Dainelli sérült, Vargas és Kröldrup beteg, Zauri pedig el van tiltva. Nagyon nehéz lesz így!
Inter-Torino: van néhány hiányzója az Internek: Muntari és Adriano eltiltott, Vieira, Materazzi és Samuel sérült. A “bikáknál” két maródi van, Pratail és Abbruscato.
Reggina-Roma: Giosa és Cascione mellé csatlakozott Vigiani is sérültlistára. A Romában most a Panucci-botrány kavarta fel az állóvizet, a bekk azonnal le akar lépni. Amúgy mindenki rendbe jött, szóval nagy esély van a győzelemre.
‘Pool-Chelsea: a “vörösöknél” mindenki harcra kész, ami jól is jön, mivel mostanság nem nagyon jönnek a győzelmek. A Chelsea-nél Terry visszatérhet, Carvalho viszont kiesett.
Lazio-Milan: két peremember, Firmani és Foggia el van tiltva. Ancelotti sérültjei (Gattuso, Nesta, Kaladze, Borriello, Bonera) mellett nem számíthat az eltiltott Flaminire és Maldinire. Beckham könnyebb sérült szenvedett, az ő játéka is kérdésessé vált.Hozzászólások
 • Dominqu január 30. 16:04 (#1) | Válaszolok

  (0-1) Manchester Utd. – Everton D
  (0-1) Juventus – Cagliari D
  (0-1) Hoffenheim – Cottbus D
  Liverpool – Chelsea D

  :)

 • otto január 30. 17:10 (#2) | Válaszolok

  A Mu-Ev. nem totómeccs :) 4/3-as kombival jó lehet!!!

 • tutituti január 31. 17:55 (#3) | Válaszolok

  Bocsi egy olyan kérdésem lenne,hogy miért kell annyi szelvényt kitöltögetni amikor ott a kombinációs szelvény is. Vagy esetleg hülyeséget mondtam?

 • Csabix12 február 01. 18:23 (#4) | Válaszolok

  Szerintem a nemkombinációson ki tudod választani azokat a zoszlopokat amik nem kellenek, ez olcsóbb, míg a kombinál mindet fel kell adnod….vagy mi…


Szólj hozzá Te is!