Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec11

Totó-helper az 50. hétre

 Totó 2 hozzászólás

Bochum-Bayern: elkerült a kiesőhelyekről a Bochum, miután az előző három fordulóban nem kapott ki. A Bayern ellen igen nehéz lesz folytatni a jó sorozatot, pláne, hogy Klimowicz eltiltás, Yahia és Bönig sérülés miatt nem játszhat. A bajoroknál továbbra is Ribéry a sérült, Toni pedig már nem fog többet játszani a Bayern színeiben.
Werder-Schalke: a múlt héten Wiese kapus váratlan sérülése borzolta a kedélyeket Brémában, ám a hétvégére felépül a rutinos portás. A Schalkéban a négy sérült továbbra sem bevethető, de legalább ekkora baj, hogy Bordon sárga lapok miatt nem játszhat a Werder ellen.
Hoffenheim-Frankfurt: a fiatal Maicosuel eltiltásából még hátravan két meccs, de ennél nagyobb baj, hogy Ibertsberger után Beck és Jaissle is kidőlt a védelemből. Compper talán meggyógyul. A vendégek továbbra is csatár gondokkal küszködnek, de nem jött jól Franz “besárgulása” sem. Főleg, hogy a posztján bevethető Vaszoszki meg sérült.
‘Gladbach-Hannover: két sérült védőre nem számíthat Frontzeck mester, Daemsre és Stalterire. A Hannovernél annyi a változás a múlt héthez képest, hogy Hanke egyre inkább visszanyeri erejét, ám a többi sérült nem jött rendbe. Robert Enke halála óta nem tudott gólt lőni a H96.
Nürnberg-Hamburg: Maroh és Judt a két nürnbergi hiányzó, a hét forduló óta nyeretlen HSV-ból jóval többen, de legalább Eljero Elia sérülése nem volt komoly, ő játszhat valamennyit.
Mainz-VfB: kisebb hullámvölgybe került a Mainz, ám hazai pályán még mindig veretlen. Amri eltiltás miatt nem játszhat az edzőt váltó Stuttgart ellen. Christian Gross egy továbbjutást érő győztes BL-meccsen debütált. Nem rossz. Tasci, Lanig és Hitzlsperger nem állhat az tréner rendelkezésére.
Wolfsburg-Dortmund: nincs jó passzban a bajnok, az előző hat fordulóban csak egyszer győzött. Martins még mindig, Santana meg már sérült. A nyolc forduló óta veretlen Dortmund sérültjei közül Valdez és Tinga felépült.
Bari-Juventus: Ranocchia és Parisi el van tiltva a Bariból, ahol egy rakás sérült és beteg is van. Többek közt Koman, Antonelli és Greco. A BL-ből kibukó Juvéból Chiellini és Iaquinta sérülés, Felipe Melo pedig eltiltás miatt nem áll Ferrara rendelkezésére. Buffon a Bari ellen még véd, másnap azonban kés alá fekszik.
Atalanta-Inter: a leggyengébb hazai mutatóval bíró bergamói egyletből két dél-amerikai légiós, Valdés és Barretto dőlt ki. A Kazanyt legyűrő Interbe visszatérhetett Sneijder, ami sokat dobott a csapat játékán. Balotelli, Sztankovics és Samuel viszont vélhetően nem lehet ott a pályán.
Chievo-Fiorentina: stabil középcsapat lett a Chievo, ahonnan most Marcolini (eltiltás), Moro és Frey (sérülés) fog hiányozni. A liláknál felépült pár sérült, de Mutu és Gamberini még nem.
Lazio-Genoa: már csak a 16. a Lazio, de persze győzelem nélkül nehéz bentmaradni. A Genoa ellen ráadásul eltiltás miatt a lelátóra lesz száműzve Cruz, Mauri és Baronio. A Genoa feléledt, az elmúlt hat körben csak egyszer bukott el. Hardzsa és Jankovics még mindig nem épült fel.
Milan-Palermo: nagy nehezen továbblépett a BL-ben a Milan, de pirruszi volt a győzelem (győzelmet érő iksz), mert elveszítették Thiago Silvát. Mivel Onyewu és Bonera is maródi, nem sok középhátvédje maradt Leonardónak. Ambrosini lázas volt a héten, de Ronnie sincs tökéletes állapotban. A Palermo idegenben 1-1-5-ös mérleget épített, ami lássuk be, elég gyászos. Nem játszhat a San Siróban Migliaccio és Bresciano.
Liverpool-Arsenal: felépült és újra játszott Fernando Torres, márpedig vele egészen már a ‘Pool játéka és hatékonysága. Az Arsenalban rengeteg a sérült: Bendtner, Van Persie, Rosicky, Diaby, Clichy, Gibbs, Djourou.
Samp-Roma: a legjobb csapattal készülhet a Samp, amely ritka pocsék formában van. A Roma meg már a hatodik, 13 pontot tett a zsákba az előző öt fordulóban. Mexés lesérült, Pizarro és Menez pedig eltiltás miatt csak szurkolhat.


Címkék: ,

Hozzászólások
 • luigi11 december 11. 20:38 (#1) | Válaszolok

  9×2

  1. Bochum – Bayern München X2
  2. Werder Bremen – Schalke 1X
  3. Hoffenheim – Frankfurt 12
  4. Mönchengladbach – Hannover 1
  5. Nürnberg – Hamburg 2
  6. Mainz – VfB Stuttgart 1X
  7. Wolfsburg – Dortmund 1X
  8. Bari – Juventus 12
  9. Atalanta – Internazionale 2
  10. Chievo – Fiorentina 2
  11. Lazio – Genoa X2
  12. AC Milan – Palermo 1X
  13. Liverpool – Arsenal 2X
  +1 Sampdoria – AS Roma 2

 • HáZsé december 11. 22:03 (#2) | Válaszolok

  1. Bochum – Bayern München 2
  2. Werder Bremen – Schalke 1X
  3. Hoffenheim – Frankfurt 1
  4. Mönchengladbach – Hannover 1X
  5. Nürnberg – Hamburg X1
  6. Mainz – VfB Stuttgart X
  7. Wolfsburg – Dortmund 1X
  8. Bari – Juventus X2
  9. Atalanta – Internazionale 2X
  10. Chievo – Fiorentina X
  11. Lazio – Genoa X2
  12. AC Milan – Palermo 1
  13. Liverpool – Arsenal 1X
  +1 Sampdoria – AS Roma X2


Szólj hozzá Te is!