Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec19

Totó-helper az 51. hétre

 Totó 1 hozzászólás

Fulham-Middlesbrough: Geráéknál minden fontos ember harcra kész, nem úgy a Boróban: Mido, Taylor és Justin Hoyte sérült.
Hull-Sunderland: a “tigrisek” továbbra is remekül szerepelnek, és sérülések biztosan nem akadályozzák meg, hogy ez továbbra is így legyen. Egyedül Dawson maródi. A Sunderlandben ismét Fülöp fog védeni, mivel Gordon még mindig nem épült fel. Whitehead is kiesett a védelemből.
Arsenal-Liverpool: Rosicky valamikor tavasz közepén térhet vissza, és momentán a helyettese, Nasri is sérült, akárcsak Kolo Touré. A ‘Poolból is hiányzik egy roppant fontos láncszem, a gólfelelős Fernando Torres. Fábio Aurélio és Skrtel sem áll Benítez rendelkezésére.
Newcastle-Tottenham: elképzelhető, hogy Owen mellől hiányozni fog a kisebb húzódással nyűglődő Martins, Barton viszont tuti nem lesz ott a középpálya tengelyében. A Spursben két bekk, Woodgate és Hutton sérült. 
Lazio-Palermo: már csak Siviglia sérült az égszínkékeknél, szóval a legerősebb csapat futhat ki. A Palermónál is örülnek, mivel Miccoli eltiltása letelt.
Siena-Inter: két sérültje van a Sienának, de Rossettini és Ficagna pótolható. Az Internél nincs új sérültje, viszont Sztankovicsot elmeszelték.
Atalanta-Juventus: a bergamóiaknál öt hiányzó is lesz, legtöbbjük a védelemből: Rivalta és Bellini eltiltott, D’Agostino, Cerci és Cigarini pedig sérült. A Juvénál a szokásos sérültekhez Nedved is csatlakozott. De Ceglie lehet a helyettes.
Cagliari-Reggina: a szárdok egyik legjobbja, Conti el van tiltva, Magliocchetti és Matri pedig sérült. A Regginánál is hasonló a helyzet: egy eltiltott (Corradi) és két maródi (Cozza, Vigiani).
Catania-Roma: felépült a gólokért felelős Mascara, Llama és Spinesi viszont továbbra is sérüléssel küszködik. A “farkasoknál” még mindig sérült Aquilani, valamin Tonetto és Taddei.
Chievo-Genoa: Mandelli eltiltása lejárt a Chievóban, most Morero ül majd a lelátón ugyanilyen okból. A Genoában rengeteg a hiányzó! Milanetto és Sculli eltiltás, Gasbarroni, Paro, Juric, Ferrari és Palladino sérülés miatt nem áll Gasperini mester rendelkezésére.
Lecce-Bologna: mindössze Giuliato és Ardito hiányzik majd a hazaiaktól, igaz a Bolognából meg senki!
Samp-Fiorentina: két belső középpályás, Dessena és Palombo sérült a Sampnál, Prandelli mester pedig végre mindenkire számíthat.
Torino-Napoli: a rossz passzban lévő Torinóban igen sok a hiányzó: Corini, Diana, Abbruscato, Rosina, Barone, Pratali. A Napolinál kevesebb, ám minőségben “sok” a hiányzó: Lavezzi, Hamsik és Cannavaro a legfontosabb láncszemek!
Milan-Udinese: tartalékos lesz a Milan! Zambrotta és Ambrosini eltiltott, Gattuso, Nesta, Bonera, Borriello, Flamini és Senderos sérült, de Kaká és Pirlo játéka is erősen kérdéses. A középpályán alig maradt valaki! Az udineieknél nincs új sérült, így a legjobb csapatuk futhat ki a San Siro gyepére.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!