Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt17

Totó-segítő a 42. hétre

 Totó 4 hozzászólás

Megpróbálok rendszeresen jelentkezni ezzel a totó-kiegészítővel, melyben ugye a legfrissebb csapathíreket osztom meg veletek. Most is leírom, amit tudok a sérülésekről, eltiltásokról.

Werder-Dortmund:  igen fontos láncszem esett ki a Bréma védelméből: Mertesacker el van tiltva. A sárga-feketéknél már csak Dédé sérült, mivel Owomoyela felépült.
Frankfurt-Bayer: öt frankfurti is hiányozni fog: Chris eltiltott, Meier, Preuss, Vaszovszki és Bajramovics pedig sérült. A Bayer még mindig Schneider nélkül.
Köln-Cottbus: Ishiaku újra edz a “kecskéseknél”, Ümit Özat viszont még nem játszhat. Amott mindenki rendben van.
Hannover-Hoffenheim: a Hannover elveszítette kapusát, Enkét, aki eltörte a kezét. Ismael és Tarnat szintén maródi. Lőwéknél Wellington szereplése kérdéses.
Hertha-Stuttgart: Von Bergen, Lúcio és Ebert nélkül lép pályára a fővárosi gárda, a VfB-nél Khedira és Simak nagyon, Bastürk csak kicsit fog hiányozni.
Karlsruhe-Bayern: a KSC-nál Timm könnyebben sérült, akár játszhat is, a bajorok továbbra sem küldhetik harcba Sagnolt és Hamitot.
Wolfsburg-Bielefeld: két válogatott védő, Zaccardo és Ricardo Costa hiányzása nagy érvágás a “farkasoknál”. A Bielefeldből Kirch hiányzik majd.
Hamburg-Schalke: a HSV tartalékos lesz! De Jong, Jansen és Boateng sérült, és Atouba sem teljesen egészséges. A királykékeknél nincs hiányzó.
Roma-Inter: Méxes és Panucci kiesése igen kellemetlen, pláne, hogy Juan is csak most épült fel. Pizarro, Tonetto, Cassetti és Baptista a le van robbanva, Totti viszont már kispados lehet. A bajnokhoz visszatérhet Materazzi és Burdisso, Vieira viszont csatlakozott a Jiménez, Figo, Maxwell, Rivas féle sérült-csoporthoz.
Fiorentina-Reggina: hosszú a lilák sérült-listája: Mutu, Semioli, Kröldrup, Almiron és Jörgensen. Egy-kettő tuti, hogy játszik. Brienza viszont biztos, hogy nem, igaz ő a vendégcsapatból fog hiányozni.
Bologna-Lazio: négy bolognait kezelnek: Mudingayit, Mingazzinit, Amorosót és Bernaccit. A Lazio háza táján viszont nagy az öröm, mert Rocchi végre felépült, van konkurenciája a Pandev-Zarate duónak.
Catania-Palermo: Paoluccit elmeszelték, Spinesi és Ledesma pedig sérült. Támadóhiány a Cataniánál! A másik szíciliai egyletnél Miccoli miatt aggódnak, a pöttöm csatár meghúzódott.
Napoli-Juventus: a Napoli Piát és Bogliacinót vesztette el, a támadók viszont pazar formában vannak. A “zebrák” több játékost nélkülöznek: Sissoko a lelátóra kényszerült, Zanetti, Trezeguet, Iaquinta, Mellberg, Buffon, Camoranesi és Legrottaglie pedig rehabra.
Milan-Sampdoria: lehet, hogy játszhat Nesta! Zambrotta ellenben tuti, hogy nem. Miként Senderos, Pirlo, Kaladze és Borriello sem. Sőt, lehet, hogy Pippo sem épül fel. A Sampnak is a védelme lesz tartalékos: Accardi és Dessena eltiltott, Palombo és Campagnaro pedig sérült. Bellucci viszont újra egészséges.


Címkék: , , ,

Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!